- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Ne güzel hoş bişey bence :))Asosyalliği geçtim, toplum içinde görgü kurallarını öğrenememişler. Benim en yakın arkadaşım erkek, ve her zaman en kötü günlerimde hep o yanımda oldu. En büyük kazıkları kız arkadaşlarımdan yedim. :) Annem beni ona gözü kapalı emanet ederdi. Şimdi uzağa gitti özlüyorumda pisliği evlendi eşi de kardeşim gibi oldu.
Kızlarla eğlenmek varken neden erkeklerle ?
Hem erkekler öyle aşk -meşk olaylarında kılavuz alırsan "burnun b..ktan cikmaz
Ne güzel hoş bişey bence :))
Aynen canım, benim abim veya erkek kardeşim yok. Ama öyle bir arkadaşının olması çok farklı kendini güvende hissettiriyor. İnşallah seninde olur bir gün. Daha önünde uzun bir hayat var. :)
Yok her sefernde farklı insanlarla karsılasıyorum tanıdıgım insanlar olmuyor genelde okul büyük oldugu için arkadaslarm haric bir gördüğümü bi daha görmem mümkün olmuyor pekÜst üste 3 gün yemekhanede görüp yanınıza oturduktan sonra bana mı yazıyor? diye düşünmenizden çekiniyor olabilirler. Siz öyle olmasanız da öyle düşünen kızlar var.
Yok her sefernde farklı insanlarla karsılasıyorum tanıdıgım insanlar olmuyor genelde okul büyük oldugu için arkadaslarm haric bir gördüğümü bi daha görmem mümkün olmuyor pek
Benim de erkek "kankam" yok, hiç olmadı maalesef. Birkaç kez denedim ama dostluk, arkadaşlık kuramadık açıkçası. O birkaç tanesi de olayı farklı yere çekmek istemişti. Erkekle kız dost olamaz gibi bir düşünceye katılmıyorum, henüz o dostun ya da dostların beni bulmadığını düşünüyorum sadece. Belki bir gün gerçekten karşıma beni dostu gibi gören erkek/erkekler girer.
Bir eksiklik değil yani bu bence, insanların niyetlerini bilemiyoruz. Kız ya da erkek, insanın niyeti net ve düzgün olsun; gerisi önemli değil.
benimde çok fazla yoktur ama çok dert etmedim bunu. lisede sınıftaki erkekleri sevmezdim hepsi birbirinden karaktersizdi sırf konuşmak için konuşup arkadaşlık kurmadım, üniversitede de bölümümde zaten çok fazla erkek yoktu :) ama yine de güvenebileceğim 2 3 dostum var öyle arada haberleşiriz ama dışarı çıkıp bir şeyler yapmışlığımız yoktur pek, çok nadir yani ayda yılda bir anca. durumunda bir tuhaflık yok, sadece arkadaşlık kurabileceğin kişiler daha çıkmamış karşına çıkar elbet okulda olmazsa işte olur. ama arkadaşlık yapacağın erkekleri de gerçekten düzgün seçebilmen lazım birçoğu olayı arkadaşlıktan başka boyutlara taşımaya çalışıyor bir süre sonra :)
Benimde erkek kankam yok hiçte olmadı
kendimi tuhaf hissettiğim filan da olmadı hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim
kızlarla arkadaşlık etmek varken illa rkek kanka neden.