hiç düşünmüyoduk ve beklemediğimiz bi zamanda hamile kaldım:(

öncelikle hayırlı olsun canım...
korunmanıza rağman olduysa mutlaka hayır vardır emin ol
bu hayır belki doğunca belki yıllar sonra ortaya çıkar.
sana öyle hayırlı bi evlat olur ki iyiki doğurdum dersin
evet hamişlik zor ama her güzelliğin zorluğu oluyor
hem çoçuğunada çok ii bi arkadaş geliyor
bence bu sana allahın güzel bi lütfu.
ona sığın ve tevekkül et işler kendiliğinden yoluna girer
rabbim yardımcın olsun
bende hamişim ve 2. bebeğimide fazla ara koymadan istiyorum inş.

hiç düşünmüyoduk çünkü 19 aylık bi kızım var .... ve hamileliğim çok zor geçmişti .korunmamıza rağmen yine hamile kalmışım mafoldumben..kızlar nolur akıl verin yorumlarınızı bekliyorum

kız benimde aynı oldu biliyonmu kızım suan 15 aylık ben 3 aylık gebeym
ilk benimde baya zor hasta olmustm yatalaktm resmen bende birden gebe olsugumu ögrendim zaten son zamanlarda adet düzenim bozulmustu..akannehir
şimdi ki acayip güzel geçti hiç anlamadm eşim aldırmak istedi yine zor geçer diye korkuyoduk ama ben aldırmak istemedim.
iyikide aldırmamısım şuan cok güzel gidiyo kızımda iyice uslandı.
bence sende doğur canım ona kıyma nolur.
allah onu sana yollamıs hem 2 si bir arada cok güzel

öncelikle hayırlı olsun canım...
korunmanıza rağman olduysa mutlaka hayır vardır emin ol
bu hayır belki doğunca belki yıllar sonra ortaya çıkar.
sana öyle hayırlı bi evlat olur ki iyiki doğurdum dersin
evet hamişlik zor ama her güzelliğin zorluğu oluyor
hem çoçuğunada çok ii bi arkadaş geliyor
bence bu sana allahın güzel bi lütfu.
ona sığın ve tevekkül et işler kendiliğinden yoluna girer
rabbim yardımcın olsun
bende hamişim ve 2. bebeğimide fazla ara koymadan istiyorum inş.

Arkadaşa katılıyorum, bu hamilelikte nice hayırlar, nice güzellikler vardır kim bilir... Sakın sakın aldırma bebeğini; hatta düşünme bile... Onun görevi biterse Rabbim Kendine döndürür zaten... Benim bebeğim de hiç hesaplamadığımız bir anda bize armağan olarak verildi. Düşünsenize arkadaşlar, bu dünyada sizi koşulsuz sevecek bir kalp varoluyor, sen şanslısın şimdi seni canı gibi seven 2 minik kalp var....:asigim:

ilk gebelikler daha zor olurmuş, ikincisinde hem hamilelik süreci hem de doğum daha rahat olacak.
Bence içini rahat tut, bebeğinin kardeşi olacak, daha büyük çocuklar kardeş fikrinde daha zorlanabiliyor, sizinkilerse arkadaş olarak büyüyecek.
Aldığın ancak doğru düzgün kullanamadığın yeni doğan eşyaları da vardır ne güzel, demode olmadan onları da giydirirsin.
bence çok güzel.
Umarım sağlıklı sıhhatli büyürler, iyiki de bu bebeğim de olmuş diyeceksin:)

ilerde bu günleri hatırladığında "annecim ben senin için bunları nasıl düşünebilmişim?" diyeceğine eminim. :)
kendine göre çok haklısın belki ama metanetini koru, üzülme. aksine sevin. hem bebeklerin içinde ne iyi olacak. yaşları çok yakın olduğundan araları da çok iyi olacak opuyorumnanaktan

canim hic endiselenme allahin bir bildigi varki sana simdi bir tane daha evlat verecek...
allah kolayligini verir üzülme iyi tarafindan düsün... bir yavrun daha olacak, allah olmayanlara cocuk sahibi yanip tutsan ailelere verir insallah

Hayırlı olsun arkadaşım.Belki hesaplasanız böyle olmazdı.Her ikisinide bir anda büyütürsün Allah o kuvveti verir.Bende şu anda 6 haftalık hamileyim ve 9 yaşında bi oğlum var.Keşke diyorum daha küçükken kardeşi olsaymış daha çok şeyler paylaşırlardı.Sen şanslısın bak Allah istemeden vermiş.Herşeyde bi hayır vardır.Doğru kararı vereceğini ümit ediyorum.ıNŞALLAH

X