hiç dinç ve aktif olamıyorum

son günlerde bende de feci bir uyku hali var, havalardan diye düşünüyorum, kendimi iteleyip kalkıyorum yerimden ama gönlüm bütün gün yatağa yapış diyor :confused:

aynen ben de öyleyim işte kalkıyorum ama uykum arkamdan ağlıyormus gibi geliyor üzülüyorum kendime aıcıyorum : (

Bende seninle aynı şekilde yogun çalışıyorum ve kolumu kipirdatacak halim yok şu an evim dağınık mesela ama kalkmam lazım. . Neyse ben çözümü limonlu sıcak su ile buldum enerji veriyor bana.. ayrıca karbonhidrat beni mahvediyo artık almiyorum protein basıyor um genelde..
Meyve yiyebilirsiniz. .

limonlu sıcak su ise mi yarıyormuş kardiiş?

Bende aynıyım ya varya suan rahat 3 4 saat yapmam gereken bi temizlik var ama hiç yapasim yok. Kahvaltı, yemek vs hazırlıyorum bide bunların bulasıklarini toparliyorum ve birde çamaşır yıkıyorum yerlestiriyorum o kadar. Öyle bi silme supurme bile içimden gelmiyo 2 gündür. Sicaklardan sanırım çok kişi bu sekilde

Bunu okurken esniyorum desem:KK53: Bir cozumu yok bence ya, yaz oldugu icin demis kimisi ama kisin daha kotu oluyor. Erkenden karariyor her yer, disarisi buz gibi sicacik yatagimdan cikasim gelmiyor sabah sabah:KK43:

X