Anket Hiç Dersi Asıp Okuldan Kaçtığınız oldu mu?

Hiç Dersi Asıp Okuldan Kaçtınız mı ?

• Evet..

OY: 14 87,5%
  • Hayir..

OY: 1 6,3%
  • 1-2 kere ancak

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Üniversitede bir derse 4 defa girmeme hakkımız vardı.Oldukça azdı yani.Onu da iyi değerlendirip,özellikle bahar aylarında ekerdim dersleri.Bir dönem boyunca hiç ekmediğim dersleri,1 ay boyunca okula gitmeyerek protesto etmiştim.Koskoca Prof.lar benim peşime düşmüştü.Nerde bu kız diye? kaydirigubbakcemile3 Başarılı olmasaydım yanmıştım.kaydirigubbakcemile3

Bu da soru mu sempatiksalakcinni
Üniversitedeyken hatırlıyorum bir derse 2 defa gittim... gamyoncuiremsu
Adam sınav zamanı bu kim der gibi bana bakıp durmuştu.
kaydirigubbakcemile3

çok çok çalışkan bir öğrenciydim :hooray: derslere hiç girmemezlik yapmamıştım
ama sonradan arkadaşlar benide yoldan çıkarttılar =)

ohooooo sırnaşık şey
hele sevgilimle ilk çıkmaya başladığımız zamanlar, hangi gün kaçıp,hangi gün kalsam da devamsızlık sınırı geçmese diye hesaplaya hesaplaya kafayı yiyodum kaydirigubbakcemile3

lisedeyiz o zamanlar. dünya kupası maçları var. bizim 3. olduğumuz maçlar.... Mcdonald's bizim bulunduğumuz kümedeki ülkelerin menülerini çıkartmıştı.. bir sabah hep beraber okula geldik 6 kişi. ve direk tüydük. sabahın köründe kapılarına dayandık. içeride daha temizlik yapılıyordu. açılana kadar bekledik. sonra girip afiyetle yemiştik kaydirigubbakcemile3 adamlar bize garip garip bakmıştı deli mi bunlar diye... ey gidi gençlik işte boshayallersmile

tabiki kaçtımsırnaşık şey
genelde okulun son haftaları kaçarım
önümüzdeki sene de kaçmaya devamnaniknanik

takıntılı bir öğrenciyim sanırım toplasak ilkokudan beri en fazla 4-5 keredir ondada eve uyumaya gelmişimdir.

çokkkk oldu hangi birini anlatıyım dönem içi dewamsızlık yapma hakkı 20 günse 19,5 gün dewamsızlık yapmadan duramazdıkaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…