Hiç çıkmayan göğüsler...

Bende bilgi almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim bayanlar. benim göğüs ölçüm 95 göğüs altı ölçüm 85. şuan göğüslerimden baya memnunum bi sorunum yok tam istediğim gibiler. fakat kilo fazlam var ve spora başladım beslenmeme dikkat ediyorum kilo vermek istiyorum. Sorum ve sorunum şu ki; acaba zayıflayınca göğüslerimde küçülür mü 2senedir kilo fazlalığım var. doğum yaptım. ondan öncesinde göğüslerim biraz ufaktı. kafama çok takıyodum. acaba yaş itibarıyla ve emzirdikten sonra olgunlaştılar mı yoksa kilodan mı bu kıvama geldiler zayıflamayı kafama koydum ama bu durum kafama takılıyor. Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim....

Son düzenleme:

Anladım canım.. Tüh ben hep koltukaltı istedm. Bu yöntemi kullanan doktorla da karşılaşmadm. Benim asıl merak ettiğim göğüs altı kesiyle yapılrsa bu iz lazerle yok edilebilir mi ? Eğer öyleyse göğüs altı yaptırıp lazer yaptıracağım.. İnanın bunu çok merak ediyorum..

meme altındada 1 yıldan sonra ızlerını sen bıle goremeyeceksın..ıkı yııldan sonrada hıc kımse anlamaz merak etme canım..

Benimde dümdüz inşallah yaptıracağım gerçi eşim asla istemiyor ama ben rahasız olyorum böyle şu ev borcumuz bitsin de 3 sene sonra yaptıracağım o zamana kadar da umarım ikna ederim eşimi böyle hiç seksi değil maalesef(((

bana cevap yok mu kızlar

Yani 20 yaşındayım ama şunu biliyormki herkesn yapısı farklıdır kimi insan kilo alırken her tarafından alır kimi insan da belli bölgelerden alır mesela ben genelde göbek bölgemden alıyorm.. Bildiğim kadarıyla doğumdan sonra göğüsler büyüyor ancak bi süre sonra sönmüş gibi oluyor. Siz kilo almadan önce göğüsleriniz daha küçükmüş bu durumda bence kilo verirseniz göğüsleriniz de küçülebilir

İnşallah sizde hayalinzdeki göğüslere kavuşursunuz... Benimde erkek arkadaşm durumu bilse asla istemezdi... Öyleki rejim yapmama bile karşı hatta bana üşenmiyormusn tüylerini almaya ben önemsemiyorm her halini seviyorm diyen bi insan erkeklerin gözünde bir bayanın kendine bakması hep krşı cins içinmiş gibi görülüyor malesef.. Hiç bayanın kendine güvenini , doğuştan gelen güzel olma isteğini düşünmüyorlar .. Bide eşiniz sizin bu uğurda acı çekmenizi de istemez.. Bnce oturup konuşursanız sizi anlayacaktır :) her şey gönlünüzce olsun

Gözde merhaba.. gayri ihtiyari sesli okuduğum msjın eşim tarafından bile çok etkilyeci bulundu ki o hiç göğüssüz yaşamak nedir bilmeyen bir erkek cinsi ve senin bu ameliyatı olmana neden olan erkek arkadaşındaki düşüncelerin hepsi onda da mevcut!!

Verdiğin karar için seni ve anneciğini tebrik etmek isterim,seni desteklemesi ve en kolay en sağlıklı yoldan seni desteklemesi çok güzel..

iyi ki kremlere ,haplara başvurup iyice olayı sarpa sarmamışsın..

Kararını destekliyorum,umarım istediğin hayalini kurduğun ennnnn güzel göğüslere sahip olursun

İyi niyetlerin için çok teşekkür ederim :) Evet ben aslında çok şanslı bi kızım çok anlayışlı bir anne ve babaya sahibim.. Bu zamana kadar ne istediysem ellerinden geleni yaptılar ki kendilerini bile çoğu konuda kısıtlayarak bunları gerçekleştirdiler.. Ben durumu kabullenip oturan biri değilim beni rahatsz eden şeyleri düzeltmek için elimden geleni yaparım... Mesela çok başarılı bir öğrencilik hayatım oldu türkiye derecelerim mevcut.. Dış görünüş olarak da çok kiloluydum 20 kilo verdm 3 ayda.. Çok genç yaşta verdiğim için sarkma da olmadı bol bol yürüyüş yapıyorm hala ama istediğim fiziğe hala ulaşamadm çevremdeki herkes abarttığımı düşünse de tkıntı işte :) tüylerimden rahatsızdım lazere gidiyorum ve son olarak göğüsler o da olacak ben daha ne isterim :) Allah dermansız dertler vermesin allaha şükür bi rahatsızlığım yok elim yüzüm de düzgün gerisi benim azmime kalmış.. Sizler de bana böyle destek olunca ben yıkılmam :)

canım bende 21 yaşındayım. Kilo aldığım zaman sabit bi bölgeme almıyorum komple heryerden alıyorum. göğüs ölçüm ve şekil olarak şuan tam istediğim gibi bi sönüklükte mevcut değil. emzirmeyi bırakalı epey zaman oldu zaten. beni düşündüren aslında acaba olgunlaştımmı artık yaş itibarıyla vücüdum yerine mi oturdu. o yüzden belki değişmez diye düşünüyorum zayıf olduğum zamanlar 18yaşlarındaydım daha gelişme çağı mı yoksa 18den sonra değişim olmaz mı bayanlarda genel olarak?.

Son düzenleme:

Yani bendeki mantığa göre nerelrden alırsan oralardan da verirsn gelişme , vücudun son şeklini alması da kişiden kişiye göre değişir. Kimi 16 yaşında kimi 20 yaşnda tamamlar. Bence kilo fazlan varsa ver canım ne zaman doğum yaptın bebişin adı ne :)

Evet canım kas altı. Bence sende iz konusunu çok fazla takma canım ya. İzler zamanla belirsizleşiyor zaten. Eğer rahatsız olursanda lazerle sildirirsin

Ameliyat sorunsuz olsn da dediğin gibi iz sorun değil lazer yaptırırım :) senin doktorun epey içime yattı da neden bilmiyorm annem konyaya gitmek istemiyor. Osman latifoğlu iyi diyor da senin doktoruna dha çok yorum yapılmş bide sürekli bu ameliyatı yapa yapa tecrübe kazanmıştır diye düşünüyorum..

Canım, bence aklındaki doktorlarla görüş ve en çok hangisi içine sinerse ona ol ameliyatını. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

inşallah istediğin o güzel gögüzlere kavuşursun canım laf aramızda ben bile gögüslerimi toplatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…