Bu şakalar daha çok bana yönelik işte, diğer kızlarla alakalı yapmıyor.
Mesela yüksek lisans bilim sınavından 80 almıştım ortalamaya göre yüksek bi nottu. Bir öğretim görevlisi notumu belirtmişti ben de yüksek diye belirtti bence dedim, o da düşük diye belirtti bence dedi. E dedim ortalama şöyle falan, şaka yapıyorum tabi ki yüksek diye demiştir falan dedi. En yakın bu ikisi oldu
Mesela bu bana göre alınacak bir şaka değil.
Hadi ordan şapşal der şakasına eşlik eder, eğlenirim ben bu durumda.
Yok ben yapamıyorum bunu bile çok taktım, büyüttüm diyorsan eğer üzgünüm ama birbirinize göre değilsiniz..
Yapamamaktan değil aslında, yani bunlar normal şeyler mi sizce ben mi çok tepki gösteriyorum onu öğrenmek istiyorum. Eğer normalse elimden geldiğince takmamaya çalışıcam.
Ya bak şimdi ben okurken ne olacak canım dedim.
Çünkü ben de yaparım o tarz şakalar ve zaten bu şakaları kaldırmayacak biri ile sevgili olmazdım.
Birlikte güleceğiz, ben şaka yapacağım da o somurtacak.
Üstüne şaka yüzünden bile gönül almam gerekecek düşünüyorum çok yorucu.
Ama işte yapı meselesi.
Diğer arkadaşlar ayrılığın şakası mı olur diye tepki vermiş mesela.
Onlar da kaldıramaz demek ki..
Ben mesela eşime hala yakışıklı bir ünlü için wuuu güzel parça diye espri yaparım, hoşuma gidiyor ters bakışı.
O da bana yapsa kızmam ama aynı şekilde.
Sonra bu görevdeyken kızın biri gelmiş tanışmak istemiş, eşim de evli olduğunu belirtip güzel bir dille terslemiş.
Bunu arkadaşlar arasında anlatıyordu yaa görüyorsun dimi hala beğenenim var gibi şakalaşmıştı.
Ben de hiiiiiiiiii az kalsın bu genç yaşımda dul kalıyordum çıtır kızlarla savaşacak gücüm yok diye şakaya eşlik ettim mesela.
Birlikte gülüp eğlenebiliyoruz biz böyle.. Anlatabiliyor muyum?
Espri yaa ben de kilonla boyunla huyunla dalga geciyo sandim masummusBu şakalar daha çok bana yönelik işte, diğer kızlarla alakalı yapmıyor.
Mesela yüksek lisans bilim sınavından 80 almıştım ortalamaya göre yüksek bi nottu. Bir öğretim görevlisi notumu belirtmişti ben de yüksek diye belirtti bence dedim, o da düşük diye belirtti bence dedi. E dedim ortalama şöyle falan, şaka yapıyorum tabi ki yüksek diye demiştir falan dedi. En yakın bu ikisi oldu
Ya bence kari-koca arasinda karsi cins uzerine saka pek hos degil insan esini illa ki hemcinsinden kiskanir bence kocana oyle sakalar yapma bilincaltini onlarla doldurma baska konularda yap sakayiYa bak şimdi ben okurken ne olacak canım dedim.
Çünkü ben de yaparım o tarz şakalar ve zaten bu şakaları kaldırmayacak biri ile sevgili olmazdım.
Birlikte güleceğiz, ben şaka yapacağım da o somurtacak.
Üstüne şaka yüzünden bile gönül almam gerekecek düşünüyorum çok yorucu.
Ama işte yapı meselesi.
Diğer arkadaşlar ayrılığın şakası mı olur diye tepki vermiş mesela.
Onlar da kaldıramaz demek ki..
Ben mesela eşime hala yakışıklı bir ünlü için wuuu güzel parça diye espri yaparım, hoşuma gidiyor ters bakışı.
O da bana yapsa kızmam ama aynı şekilde.
Sonra bu görevdeyken kızın biri gelmiş tanışmak istemiş, eşim de evli olduğunu belirtip güzel bir dille terslemiş.
Bunu arkadaşlar arasında anlatıyordu yaa görüyorsun dimi hala beğenenim var gibi şakalaşmıştı.
Ben de hiiiiiiiiii az kalsın bu genç yaşımda dul kalıyordum çıtır kızlarla savaşacak gücüm yok diye şakaya eşlik ettim mesela.
Birlikte gülüp eğlenebiliyoruz biz böyle.. Anlatabiliyor muyum?