Hiç ciddi olamayan bir sevgili

Tam bi salakla birlikte oldugunu ve sevgilini tanistirdigin herkesi arkandan güldürdügünü dusunuyorum. Yorum acimasiz gelsede,tek gercek bu suan gozumde.

biraz alıngan bir mizacınız var o da biraz rahat sıkıntı ordan çıkıyor. orta bir noktada buluşmanız lazım. çok abartılı bir şaka değil yaptığı. mesela ben şaka kaldırırım çok dert etmem. futbol, araba gibi toplumun erkek ilgi alanıdır diye kabul ettiği ilgi alanlarım var. bazen eşimle bu muhabbetlere girdiğimizde bana hacı yada kanka diye hitap ediyor mesela gülüyoruz geçiyoruz. acaba beni erkeksi mi buluyor beğenmiyor mu vs diye dünyamı karartmıyorun. ben karakter olarak şaka banada yapılsa komik bulurum ama böyle olmasamda gıcık olsamda belli etmezdim. çünkü karşı tarafıda kendinizide zor durumda bırakan bir durum bu. bence yapılan şakanın altında bir şey aramamaya çalışın. gerçeklik var mı diye sorgulamayın, üzerine düşünmeyin.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sırf bunu yazmak için üye oldum bu kadar kısa sürede cevap alacagımı tahmin etmezdim.
Birkaç olumsuz yorum olsa da yine de biraz rahatladım. :)

Bende biraz fazla alıngan buldum seni. :) Benim sevgilim de yeri geliyor şaka yapıyor. Zaten sevgilinizin yaptığı şakalar da çok abartılacak şeyler değil. Benim sevgilimin de bana esprisine: "ayrılalım, buraya kadarmış, seni hiç unutmucam" dediği oldu mesela.

Ya da mesela şu var, ben biraz kilo problemi olan biriyim. o konuda da şaka yapabiliyor. ben genel olarak rahatsız olmuyorum bu durumdan. Çünkü bu konuda biraz da ben yüz verdim ona. :) Birlikte gülüyoruz. :) Bazen abarttığı oluyor uyarı alıyor benden ama cevabı şu oluyor genelde: "ben gerçekten rahatsız olsam sana bu konuda espri bile yapamam. Seviyorum bu halini." Zaten kilo vermeye çalışıyorum. 50 lere inicem dedim, 60 ın altına sakın düşme diyor. 63, 64 iyidir diyor. Yani ben gerçekten bunun, onun için gerçek bir sorun olmadığını bildiğimden rahatsız olmuyorum.

Yani demem o ki sevgilinin espri yaptığı konularda ciddi olmadığının farkındaysan uzatma, yıpratma ilişkinizi. Mesela o "ayrılalım, seni unutmayacağım" dediğinde gerçekten istiyor mu sanki ayrılmayı? Espri de gül geç. Sende katıl ona hatta, espriyle karşılık ver sende.

Merhaba arkadaşlar.
22 yaşındayım 1,5 senelik bir ilişkim var. Aramız genelde çok iyi, çok yakınız ama en başından beri beni rahatsız eden bir huyu var.
Olur olmadık şakalar yapıyor, ve ben de alıngan ve fevri bi insanım. Normalde şaka kaldırabilirim ama ondan gelince çok sinirlerim bozuluyor. Sinirlendiğim şeylerin çok saçma oldugunu biliyorum ama o an elimde olmuyor sinirim bozuluyor bir kere. Ve onun hemen çaba sarf etmesini istiyorum ama o da tam tersi o an takmıyormuş gibi davranıyor sordugumda da sinirimin geçmesini beklediğini söylüyor.
Mesela bugün yine klasik şakalarından yapıyordu, ben de takmıyormuş gibi görünmek için devam ettirdim biraz. O da terk edicem seni ipleri tamamen koparıyorum elveda seni hep sevicem vs. saçmaladı. Ben tabi sinir oldum bi kere cevap vermedim. Sonra normal başka muhabbetlere döndü. Hala kızgınım dedim neden dedi işte dedim tamam dedi. Neden ısrar etmiyosun dedim bi şey yapmadığımı biliyorum yine saçma bi şeye sinirlenmişsindir dedi.
Bu şekilde konuşunca beni umursamıyor gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

seni terkedicem şakası, en sevmediğim şakadır, eşimde bana yapmıştı evlenmeden önce, o şaka öyle olmaz böyle olur diye 10 gün görüşmemiştim, bitti sanıp korkmuştu bir daha da yapmadı

Bu şakalar daha çok bana yönelik işte, diğer kızlarla alakalı yapmıyor.
Mesela yüksek lisans bilim sınavından 80 almıştım ortalamaya göre yüksek bi nottu. Bir öğretim görevlisi notumu belirtmişti ben de yüksek diye belirtti bence dedim, o da düşük diye belirtti bence dedi. E dedim ortalama şöyle falan, şaka yapıyorum tabi ki yüksek diye demiştir falan dedi. En yakın bu ikisi oldu
Ben de şaka deyince klozetin üzerine streç film kaplıyor falan diye düşündüm. Öyle sululukları ben de sevmem. Sen sözle takılmaya, espriye bile tahammül edemiyorsun. Kusura bakma ama kabahat sende. Erkek arkadaşının ruhu sıkılıyordur.

Merhaba arkadaşlar.
22 yaşındayım 1,5 senelik bir ilişkim var. Aramız genelde çok iyi, çok yakınız ama en başından beri beni rahatsız eden bir huyu var.
Olur olmadık şakalar yapıyor, ve ben de alıngan ve fevri bi insanım. Normalde şaka kaldırabilirim ama ondan gelince çok sinirlerim bozuluyor. Sinirlendiğim şeylerin çok saçma oldugunu biliyorum ama o an elimde olmuyor sinirim bozuluyor bir kere. Ve onun hemen çaba sarf etmesini istiyorum ama o da tam tersi o an takmıyormuş gibi davranıyor sordugumda da sinirimin geçmesini beklediğini söylüyor.
Mesela bugün yine klasik şakalarından yapıyordu, ben de takmıyormuş gibi görünmek için devam ettirdim biraz. O da terk edicem seni ipleri tamamen koparıyorum elveda seni hep sevicem vs. saçmaladı. Ben tabi sinir oldum bi kere cevap vermedim. Sonra normal başka muhabbetlere döndü. Hala kızgınım dedim neden dedi işte dedim tamam dedi. Neden ısrar etmiyosun dedim bi şey yapmadığımı biliyorum yine saçma bi şeye sinirlenmişsindir dedi.
Bu şekilde konuşunca beni umursamıyor gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
sevgilin olgun biri değil.düşüncem bu

X