- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
%95 'i bakıp geriye kalan yüzde % 5 te g... ne demek ? bismillah öyle bir yer mi var kadın vücudunda diye soranlardan ibaret bilimsel bir şeye ikna olduk cümleten jjkhdjafkhne karar alındı şimdi bu konuda?tüm erkekler popoya bakar mıı bakmaz mııı?ona göre haftasonu popomu örten bir iki bir şey alacağımda.kendisi tehlikedeymiş de haberim yokmuşş bunca yıll
o kalan yüzde 5 nerede yaşıyor pekii?oraya taşınıp p....yu kurtarayım bariii%95 'i bakıp geriye kalan yüzde % 5 te g... ne demek ? bismillah öyle bir yer mi var kadın vücudunda diye soranlardan ibaret bilimsel bir şeye ikna olduk cümleten jjkhdjafkh
Ahahah beeenKadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin
Kadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin
İşte bu rutini aşmak lazım.Evet sigara kullaniyorken keyif cugarasi iciyordum ama heheh diye koşarak biyere yazmiyordum rutin olarak gercekleşiyordu.Nolmuş ki.
İşte bu rutini aşmak lazım.
Bloglara ve dahi cinsellik ibareli içeriklerin hepsine seks sonrası keyif cugarası erkeklerin degil kadınların da sevdigi bir eylemdir deyü yazmak lazım
ahahaha belgeleyip gelsin, yoksa asla inanma.Şimdi tüm bu veliler ışığında, benim kocamın erkek olmadığı sonucu çıkıyor.
Akşam gelince iyice bi kontrol edeyim, 8 senedir kandırılmıyorumdur umarım.
Ahlaki değer yargılarına göre öyle dedimAslında öyle demek istemedim de sıyrıl işin içinden
nasıl belgeleniyorrr?ahahaha belgeleyip gelsin, yoksa asla inanma.
Sizin evliliğinizde erkek olan sen değil miydin? Kendini bi kontrol et önceŞimdi tüm bu veriler ışığında, kocamın erkek olmadığı sonucu çıkıyor.
Akşam gelince iyice bi kontrol edeyim, 8 senedir kandırılmıyorumdur umarım.
Sizin evliliğinizde erkek olan sen değil miydin? Kendini bi kontrol et önce
nereden bilelimmm.ben görmeden hiç bir şeye inanmammmTanrı şahidim olsun ki ben bir gadınım!
Emin olamadım ama bi dakika, gelcem hemen ahsh
ölü doğumlar varmış , kavgalar , savaşlar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.Keşke bazı erkekler uremese yagüzel güldürdünuz beni teşekkür ederim
Eskiden çok eşlilik varmış kuma varmış bunlar ortaasyadan getirdiğimiz durtuler mi acaba? Erkekler için zormuş neymiş bu erkekler anlamadım gitti neyi zor? Normalleştirmek bu. Üremesi lazımmış. Ayı mi bu soyu devam edecekmiş. O zaman sadece kız evladı olanlar soyunu surduremiyor onlar ne yapsın? Soyadını veremiyor evlendiğinde bir yere kadar gidebiliyor kutukte değişiyor işler. Yizik inlirin digisindi vir. Yok efendim yok. Hayvan muamelesi yapmayın erkeklere. 2022 de konuştuğumuz konuya bak.
Runib bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor, arkadaşlar lütfen linçlemeyinölü doğumlar varmış , kavgalar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
zor demişsiniz ya , alışveriş düşkü kadın , sigara bağımlısı , alkol bağımlısı gibi . erkek bakmadan duramıyor . ben kafamdan uydurmadım okudum , ama beni linçliyorlarrr
tam beyninize uygun isism seçmişsiniz. kız kardeş ne alaka. önceki yazdıklarımı okumadan bu cümleyi size takdim ediyorum . size daha uygundur belk. ben başka yerlerde 2-3 defa misafirliğe gididlen yerde bakılmasının ,ahlaksızlık olduğunu yazdım ..Çok zeki bir kocanız var demek. Çok şanslısınız. Kız kardeşiniz falan varsa gönül rahatlığı ile kocanızla görüştürebilirsiniz. Poposuna baksa da yakalanmayacak kadar zeki. Herkese nasip olmaz zeki koca.
merakla izliyorummm.linç yokkkk .Runib bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor, arkadaşlar lütfen linçlemeyin
Ne okuyorsanız acilen bırakın onları. Bu konu ilginizi çekiyorsa daha bilimsel ve doğru bilgiler içeren yayınlar bulabilirsiniz. Hep derim okuman değil ne okuduğundur önemli olan.ölü doğumlar varmış , kavgalar , savaşlar var mış insan demek güç demek . tarlada çalışcak hayvana bakacak insan demek . 2 eşten 10 çocuk yapsa onlardan gelen çocuk . aşirete gibi düşün . ama günümz için geçerli değil bu . ama hala çocuğu olmayan veya oğlu olmayana nasıl gözle bakılıyor. 50 yıl sonra değişeceğiz.
zor demişsiniz ya , alışveriş düşkü kadın , sigara bağımlısı , alkol bağımlısı gibi . erkek bakmadan duramıyor . ben kafamdan uydurmadım okudum , ama beni linçliyorlarrr
evet haklısınız ama demek istediğim şuHastalik kapmak için 61525 tane erkekle ilişkiye girmeye gerek yok illa. Mantarli bir tane erkekle birlikte olunursa da mantar olunur gayet.
O çok eşli olmasi normal diye savundugunuz erkekler eşine hastalik taşır zaten kadin tek eşli olsa da hastaligi kapar.