Hiç bu kadar kırılmamıştım

Keşke bazı erkekler uremese ya güzel güldürdünuz beni teşekkür ederim
Eskiden çok eşlilik varmış kuma varmış bunlar ortaasyadan getirdiğimiz durtuler mi acaba? Erkekler için zormuş neymiş bu erkekler anlamadım gitti neyi zor? Normalleştirmek bu. Üremesi lazımmış. Ayı mi bu soyu devam edecekmiş. O zaman sadece kız evladı olanlar soyunu surduremiyor onlar ne yapsın? Soyadını veremiyor evlendiğinde bir yere kadar gidebiliyor kutukte değişiyor işler. Yizik inlirin digisindi vir. Yok efendim yok. Hayvan muamelesi yapmayın erkeklere. 2022 de konuştuğumuz konuya bak.

neyse sizede yazayım , evet erekkelerin hepsi bakar bakmayan yoktur. sokakada denizde instadada

ama misafir gididlen evde , ahlaki değerler giriryor onu herkes yapamaz. yanlış anlaşıldım galiba . evet her erkeke bakarrr
Bu mesaj yüzünden dün kocamla kavga ettim
Sen dedim instada kadınlara bakıyormuşsun
O da nereden çıktı dedi?
Dedim runib söyledi. Herrr erkek yapıyormuş. Yüzde 100ü. Tamamı. Hepsi. İstisnasız. Sen de erkeksin.
Boşanacağız sanırım.

Şuan boşanma dilekçem elimde benim.
Çok geriden geliyorsun çok.

OOO yine bir bilimsel açıklama . Japonya'da tacizin boyutlarından haberiniz yok sanırım.

Erkektir yapar deyip affetmelisin

Ya da hayvanlıktan insanlığa geçememiş olanlarla evlenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…