- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
Adamlar çok zeki bir kez daha ispatlanmış oldu.Metroda orda burda kadınların etek altı fotolarını çekiyorlar diye
Keşke bizde de olsa şu uygulama.
%95'i ifşa ederdik hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamlar çok zeki bir kez daha ispatlanmış oldu.Metroda orda burda kadınların etek altı fotolarını çekiyorlar diye
biliyorum linçleneceğim ama, erkekelerin hepsi böyle , kimi yakalanır kimi gizliden yapar. tüm erkekeler bu kafada . bazıları salakalarından yakalanıyor işte . bence büyütülecek bişey yok, sadece seninli yakalanmış
Kocası tarafından açık seçik , ulu orta , arsızca aldatılan, buna rağmen niye çekiyor bu adamı diye yıllarca düşündüğümüz, çocukları için katlanıyor herhalde diye acıdıgımız bir meslektaşım en sonunda şöyle demişti; her erkek yapıyor ne var bunda?Bu mesaj yüzünden dün kocamla kavga ettim
Sen dedim instada kadınlara bakıyormuşsun
O da nereden çıktı dedi?
Dedim runib söyledi. Herrr erkek yapıyormuş. Yüzde 100ü. Tamamı. Hepsi. İstisnasız. Sen de erkeksin.
Boşanacağız sanırım.
Yüzde 95 affedebilirim en fazlaErkektir yapar deyip affetmelisin
En iyisiYa da hayvanlıktan insanlığa geçememiş olanlarla evlenmeyin
Ben bu yorumu ne zaman yaptım yaEn iyisi
Yorumumu çalmışsınBen bu yorumu ne zaman yaptım ya
ahaahah kimin yorumu buEn iyisi
Kudrayi alintilamistim yanlışlık olmuşBen bu yorumu ne zaman yaptım ya
Kk bana iftira atıyorYorumumu çalmışsın
İki alıntı yapıp diğerini sileyim derken karışmış kudraya yazmıştımahaahah kimin yorumu bu
Kadınlar seksi sevmez, erkekler kadar zevk almaz demeleri kadınlara zevkli bir seks yaşatamadıkları için aslında.Yalan zaten.Erkeklerin canı öyle istiyor diye uydurulmuş şeyler. Hem kadını baskı altına alıp doğasından uzaklaştıracak, hem de bu yok bizim doğamızda var zırvalarıyla kendilerine alan yaratacaklar. Kadın kafasını dahi kaldırmayacak çünkü güya kadının doğasında yokmuş, ama kendileri istedikleri gibi at koşturacaklar. Sperm savaşları kitabında yukarıda bahsettiğim konular daha detaylı bir şekilde anlatılıyor. Kadın kendini terbiye etmek ve seçim yapmak zorundaysa erkekte aynı kurallar içinde hayatına devam edecek. Kadın aşık olmadan sevişmez kısmından önce de kadın o kadarda seks istemez zaten erkek gibi seksten zevk almaz falan zırvalıkları geziyordu ortada. Hala bazı erkekler bunları gerçek sanıyor ve gerçek olmaması çok büyük yara açıyor kendilerinde. Seksin kendilerine ait olmasını arzulayan, kadına namus namus deyip, doğasını yaşadığında sanki anormalmiş gibi davranan ve tüm kadınları bu kalıba sokmak isteyen ciddi sayıda bir erkek kitlesi var açıkçası.
valla ben senin hakkında tek bilgi bilmiyorum.bdv de yorumlarını beğendiğim bir üyesin hepsi buBenim ekibim varmış valla kızlar o kişinin söylediğine göre hatta sizi diyor sanırım ama ne benim haberim var ekiplikten ne sizin ben anlamadım bu nasıl bı organize ekip çalışması
Bende aynı şekilde :)) burda mantıklı bı yorum görünce herkes katılıyor birbirine. Karşı taraf ekip ilan ediyor işine gelmeyince tabivalla ben senin hakkında tek bilgi bilmiyorum.bdv de yorumlarını beğendiğim bir üyesin hepsi bu
Aslında öyle demek istemedim de sıyrıl işin içindenKk bana iftira atıyor
ne karar alındı şimdi bu konuda?tüm erkekler popoya bakar mıı bakmaz mııı?ona göre haftasonu popomu örten bir iki bir şey alacağımda.kendisi tehlikedeymiş de haberim yokmuşş bunca yıllAslında öyle demek istemedim de sıyrıl işin içinden
Bi 5 dk işim var hemen halledeyim kafasında bir çoğuKadınların orgazm olamama sebeblerinden birisi de bence erkekler sevişmeyi bilmiyor diyor +1 level atlıyorum.
Kadına hitap edemiyorlar.
gir çık bitti.
Oh rahatladı paşamız.
Sormazlar da.
seksten sonra sigara keyfi bile kaç kadında gördünüz mesela ?
Keyif cuğarası yaktım ehehehe diye yazan, söyleyen bir kadın duymadım ben daha hiç
Aranızda yakan var mı ? Hemen itiraf etsin