• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic böyle olup gebe olan oldu mu?

Merhaba kızlar, şuan adetime tahminen 5 gün falan var .Tahminen diyorum çünkü bazen adetten 23 bazen 27 gun sonra oluyorum . Normalde adetime 8 9 gün varken göğüs ağrım olurdu fakat şuan hala o agri yok ve akıntı su gibi olur ya o var şuan, he bir de 3 gün önce sağ bacağım çok ağrıdı kopuyor gibiydi . Böyle olup gebelik olan var mi aranızda veya benzer şeyler yaşayan?
Merhaha biraz gec gördüm ama benimde en ilk belirtim sol bacak agrisiydi kopuyo gibi bi agri halen daha devam ediyo çok sükür 6 haftalik hamileyim test yaptiniz mi

Merhaha biraz gec gördüm ama benimde en ilk belirtim sol bacak agrisiydi kopuyo gibi bi agri halen daha devam ediyo çok sükür 6 haftalik hamileyim test yaptiniz mi
Yok yapmadım ama ilk defa değişik şeyler yaşıyorum emin gibiyim ama henüz test almadım eşim biraz bekle diyor

Merhaba arkadaşlar ben bugün test yaptırdım beta hcg 3,87 çıktı. Koyulaşan ovülasyon testlerinden ve migren gibi baş ağrısından şüphelendim. Bu şekilde olup pozitife çeviren duydunuz mu? Eşim varikosel ameliyatı olalı bu 2. Ayımız çok da ümitlenmek istemiyorum ama olursa çok sevinirim. Daha önce gebelik olmadığında 0.100 çıkmıştı mesela geçen ay.

Yok yapmadım ama ilk defa değişik şeyler yaşıyorum emin gibiyim ama henüz test almadım eşim biraz bekle diyor
Ağzınızda pas tadı gibi tat varsa bu en belirgin belirti bence, ben daha önce kimyasal geçirdiğimde hep böyle fark ediyordum beta hcg yükseldiğini. Bir de regl döneminde başım ağrısa bile geçerdi ağrı kesici atınca, enseden bir ağrı giriyor gibi oluyor ve ağrı kesici atsanız bile fayda etmiyor. Bacak ağrısı olabilir belki ama o reglde de olduğu için onu pek saymıyorum ben. Umuyorum yardımcı olabilmişimdir

2 gün adetim gecikti ve her gece yattığımda Sağ bacak ağrısı çekiyorum bide goguslerim komple hassas olurdu bu seferuc kisma vuran içten sizi ve yanları aciyor birkaç gün geçsin bakalım test yapicam ama korkuyorum da negatif görmekten ama bu sefer farklı hissediyorum umarım Allahim bana evlat nasip eder
Ben regl olurken bacakalrım agrırdı gebelikte ikinci aydan sonra dediğiniz gibi agrıalr olmaya başladı üçüncü ayda yürüyemez hale geldim hala devam ediyor magnezyum kullanıyorum ben baya zayıftım gebe kalmadan önce muhtemelen onunda etkisi var rahim genişliyor çünkü

Merhaba
Bacak ağrınız nasıldı? Benim de sol üst bacağım ağrıyor da

Ağzınızda pas tadı gibi tat varsa bu en belirgin belirti bence, ben daha önce kimyasal geçirdiğimde hep böyle fark ediyordum beta hcg yükseldiğini. Bir de regl döneminde başım ağrısa bile geçerdi ağrı kesici atınca, enseden bir ağrı giriyor gibi oluyor ve ağrı kesici atsanız bile fayda etmiyor. Bacak ağrısı olabilir belki ama o reglde de olduğu için onu pek saymıyorum ben. Umuyorum yardımcı olabilmişimdir
teşekkür ederim pas tadı değil de çok kuruyor ağzım susuyor hissedip çok su içiyorum. Benim daha önce hiç böyle kasıktan veya kabadan bacaga inen şiddetli ağrım olmuyordu o şüphelenmemi sağladı bir de göğüs hassasiyeti hep olurdu ama komple olurdu bu sefer göğüs ucu bide yanları içi sanki dolgun çok bisey var gibi ondan şüphelerim var

Merhaba arkadaşlar ben bugün test yaptırdım beta hcg 3,87 çıktı. Koyulaşan ovülasyon testlerinden ve migren gibi baş ağrısından şüphelendim. Bu şekilde olup pozitife çeviren duydunuz mu? Eşim varikosel ameliyatı olalı bu 2. Ayımız çok da ümitlenmek istemiyorum ama olursa çok sevinirim. Daha önce gebelik olmadığında 0.100 çıkmıştı mesela geçen ay.
Adetiniz geçti mi

Yok henüz geçmedi geçerse tekrarlamayı düşünüyorum, benim pıhtılaşma problemim olduğu için gebelik varsa kan sulandırıcı kullanacağımdan erken yakalamaya çalışıyorum
Anladım adetinizden 1 gün önce veya adet günü verin bence emin olmak için bazen kimyasal olabiliyor cunku

Anladım adetinizden 1 gün önce veya adet günü verin bence emin olmak için bazen kimyasal olabiliyor cunku
ben de aynı şekilde düşünüyorum, doktor biraz içimi rahatlattı sağolsun merak etme pıhtılaşmadan o kadar erken düşmez sağlamsa diye, olur da pozitife çevirirse buraya yazarım benim gibi olanlara ışık olur, umarım siz de hamilesinizdir ve güzel haberler alırsınız

Laboquick marka kaset idrar testi yaptım pozitif çıktı o yüzden coraspin atıyorum ne olur ne olmaz diye, test yalancı pozitifse de kan sulandırıcı atmaktan bir şey olmaz herhalde değil mi? Çok güvenemedim internetten alınan bir ürün sonuçta.

Test yaprınız mı merak ettim ilk defa yorumları heycanla okudum her okumamda inşallah hamilesindir dedim inşallah hamilesin canım🙏🏼

Test yaprınız mı merak ettim ilk defa yorumları heycanla okudum her okumamda inşallah hamilesindir dedim inşallah hamilesin canım🙏🏼
Merhaba adet gecikmesinden 2 gun sonra test yaptım ama negatif çıktı bu arada ilk idrarla yapmadım . Bugün 5 gün sonra gecikmenjn 6. Günü ve hala adet olmadım 10. Gün eğer adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum geç döllenme olabilir diye düşünüyorum

Merhaba adet gecikmesinden 2 gun sonra test yaptım ama negatif çıktı bu arada ilk idrarla yapmadım . Bugün 5 gün sonra gecikmenjn 6. Günü ve hala adet olmadım 10. Gün eğer adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Anladım canım çok düşünme ki negatife düşmesin pozitif düşün başka şeylerle meşgul ol ki pozitif olsun inşallah gebesindir 🤰

Benim daha 2 gün var fakat dün yolculuğa çıktım adet olurum diye ped taktım biraz yürüdüm dün eve geldiğimde sari akıntı gelmiş ilk defa olan bisey. Korktum da tabi enfeksiyon falan yazıyor internette ama kokmuyor kokusu yoktu . Adet olacağım zaman kahverengi gelip hemen kanama başlardı şuan bisey yok henüz. Sarı akıntı diyorum ama kahveye çalan bir akıntı
Merhaba adet oldunuzmu benim de göğüs ucu ağrısı var 6 günüm var

Kızlar ben kırmızıları gördüm test hatalıymış yani, kimyasalla alakası yok kanamadan anlayabiliyorum, zaten c kısmı hafif dağılınca anlamıştım. Yani en iyisi kan testi yaptırmak, gününüz geçerse idrar testi yerine mutlaka kan testi yaptırın.

Back