- 30 Ekim 2022
- 100
- 16
- 18
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek umutlanmak istemiyorum acikcasi evet bir kaç gün adetim geçerse bulunduğum yerde kan vericem zaten bulunduğum yer mahremiyet bölgesi olduğu için belirli günler kan veriliyor hemen veremiyorumMerhaba kan testine verin ama bence hamilesiniz hayırlı olsun ❤❤
Hafif kiloluyum yarin mutlaka deniycem egilmeyi ☺Eğildiğinde eğer oranda bir yumru hissediyorsan vardır bende öyleydi ama deidğim gibi hiç umursamadıgım için bunalr belirti demedim
8 gün biraz geç zaman olsaydı çıkardı diye düşünüyorumBenimde reglim 8. Gün gecikme de biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı regl olmayı bekleyeceğim böyle olup pozitif döner mi acaba
Amin .. bence doktora randevu alın kontrol amaçlı varsa da gebelik çıkar çıkmazsa sebebini öğrenirsin canım. Hiç kendini üzme her şeyde bi hayır vardirİnşallah hamilesinizdir Rabbım herseyin hayırlısını versin inşallah.. bende öyle düşünüyorum mutlaka olsa çıkardı benimde bulunduğum yer ilçe bende her istediğimde gidemiyorum dr gidip kan versem negatifi görünce epilepsi hastasıyım üzüntü ve stresten kotu olurum diye korkuyorum
Bence hamilesin canim yoksa çıkmazdı benimde ilk gebeligimde hemen Çıkmıştı git kan ver bence hemenMerhaba kızlar elimde iki tane ovulasyon testi varmış birini dün yaptım bugün de adet olmam gereken gün ve bugün de yaptım
Dün yaptığım test 3 dk olmadan çıkan testEki Görüntüle 3381252
Bugün yaptığım ve 3 dk olmadan çıkan testi aticam 10 dk da daha koyulasti ikisi
Eki Görüntüle 3381253
Umutlandım hemen koyulasinca bir de bugün markete çıktık kasıktan bacaga vuran agri oldu zor yürüdüm adet oldum sandım . Bulunduğum ilçede çarşamba cuma olması lazım kan verilme günü var . Oburgun gebelik testi alırım olmadı 1 gün daha gecsinBence hami
Bence hamilesin canim yoksa çıkmazdı benimde ilk gebeligimde hemen Çıkmıştı git kan ver bence hemen
Ovulasyon testi mi yaptınız sizdeBence hami
Bence hamilesin canim yoksa çıkmazdı benimde ilk gebeligimde hemen Çıkmıştı git kan ver bence hemen
Ben de ovulasyon testi vardı 2 tane onlar normalde koyu çıkmıyordu adet günü öncesi ve olması gereken adet gününde yaptım çok koyu çıktı burada birkaç konu okudum gebelikte adet günü koyu iki çizgi eşit çıkıyormuş ( ne kadar doğru bilmiyorum)Normal testti benimki canim kimyasal gebelik oldu daha sonra düştü
Kırklarelinin bir ilçesindeNerde oturuyorsunuz canim sorun olmazsa
Bizde görevden dolayı burdayız canım. Pek imkanımız yok bir kaç gün geçsin adet olmazsam test alırım pozitif görürsem de kan veririm insallah vardır ilk defa bu ay heveslendim bir de ben disarda otururken kedi hep benim yanıma geldi oturdu yürüdü dolandı yer değiştirdim yine geldi hani kediler hisseder derler ya lekelenme oldu o akşam da ilk defa olan bisey hayırlısı çok umutlanmak istemiyorum daCanim bence var yani hamilesin yine de sağlıklı bir gebelikmi gidip değerlendirmiş olursun..Anladım canim bende adiyamanda bir ilçede oturuyorum eşim askeri personel merak ettim yakın miyiz diye acaba İnşallah hamilesindir benim de gecikmenin 8. Günü bir regl belirtisi yok
Evcil kediler sahiplerinin hamile olduğunda karnına yatar diye duymuştum ne kadar doğru bilemem tabi .ben en erken çarşamba verebilirim kanı . Hayırlısı olsun hakkımızdaAaa ilk defa kediyi duydum maalesef burda kedi bile yok burası da pek zor sartli bir yer Bence sen hamilesin hemen git kan ver netlestir bende pazartesi günü regl olmazsam gideceğim çok istiyoruz İnşallah ikimizinki de vardir
2 gün adetim gecikti ve her gece yattığımda Sağ bacak ağrısı çekiyorum bide goguslerim komple hassas olurdu bu seferuc kisma vuran içten sizi ve yanları aciyor birkaç gün geçsin bakalım test yapicam ama korkuyorum da negatif görmekten ama bu sefer farklı hissediyorum umarım Allahim bana evlat nasip ederEğildiğinde eğer oranda bir yumru hissediyorsan vardır bende öyleydi ama deidğim gibi hiç umursamadıgım için bunalr belirti demedim