• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic böyle olup gebe olan oldu mu?

Merhaba hanımlar reglim 7 gün gecikti enfeksiyondan veya mantqrdan olabilir mi 2 gün önce kaset test yaptım negatif cikmisti

Benim daha 2 gün var fakat dün yolculuğa çıktım adet olurum diye ped taktım biraz yürüdüm dün eve geldiğimde sari akıntı gelmiş ilk defa olan bisey. Korktum da tabi enfeksiyon falan yazıyor internette ama kokmuyor kokusu yoktu . Adet olacağım zaman kahverengi gelip hemen kanama başlardı şuan bisey yok henüz. Sarı akıntı diyorum ama kahveye çalan bir akıntı
Genelde
Benim daha 2 gün var fakat dün yolculuğa çıktım adet olurum diye ped taktım biraz yürüdüm dün eve geldiğimde sari akıntı gelmiş ilk defa olan bisey. Korktum da tabi enfeksiyon falan yazıyor internette ama kokmuyor kokusu yoktu . Adet olacağım zaman kahverengi gelip hemen kanama başlardı şuan bisey yok henüz. Sarı akıntı diyorum ama kahveye çalan bir akıntı
Hamilelik de de olmuyor Muş duymuştum birkaç kişiden. İnşallah öyledir cnm

Merhaba kızlar, şuan adetime tahminen 5 gün falan var .Tahminen diyorum çünkü bazen adetten 23 bazen 27 gun sonra oluyorum . Normalde adetime 8 9 gün varken göğüs ağrım olurdu fakat şuan hala o agri yok ve akıntı su gibi olur ya o var şuan, he bir de 3 gün önce sağ bacağım çok ağrıdı kopuyor gibiydi . Böyle olup gebelik olan var mi aranızda veya benzer şeyler yaşayan?
Ben yazayım şimdi öncelikle ben çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilişki sonrasındaki gün benim göğüsler d eşişme oldu ben iğnenin etkisidir diye düşündüm. Adet agrısına benzer agrılar oluyordu ama çok kısa sürüyordu birdne gleip gidiyordu o ağrı ben adet olucam sandım hatta onun dışınd abir de sık idrara çıkma oldu onuda soğuk aldım sandım doktor adet gününde test yap dedi yapmadım o kadar adet bekliyorsum ertesi gün tamamen can sıkıntısından yaptım çünkü adet olucam diye bekliyordum ve pozitifi gördüm bu göğüs ucu koyulaşmaları felan üçüncü aydan sonra başlıyor. Saçma sapan yok kirpiğin yapışmışsa felan diyolar bunların hepsi hurafe yani ne alaka kirpik yapışması. Dediğim gibi tek belirti adet sancısı gibi gelen sancının 10sn içinde geçip gitmesi ve gün içind ebir kaç kere tekrarlaması.

Ben yazayım şimdi öncelikle ben çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilişki sonrasındaki gün benim göğüsler d eşişme oldu ben iğnenin etkisidir diye düşündüm. Adet agrısına benzer agrılar oluyordu ama çok kısa sürüyordu birdne gleip gidiyordu o ağrı ben adet olucam sandım hatta onun dışınd abir de sık idrara çıkma oldu onuda soğuk aldım sandım doktor adet gününde test yap dedi yapmadım o kadar adet bekliyorsum ertesi gün tamamen can sıkıntısından yaptım çünkü adet olucam diye bekliyordum ve pozitifi gördüm bu göğüs ucu koyulaşmaları felan üçüncü aydan sonra başlıyor. Saçma sapan yok kirpiğin yapışmışsa felan diyolar bunların hepsi hurafe yani ne alaka kirpik yapışması. Dediğim gibi tek belirti adet sancısı gibi gelen sancının 10sn içinde geçip gitmesi ve gün içind ebir kaç kere tekrarlaması.
Heh bir de iğne etkiside olabilir bilmiyorum adet öncesi akıntıda artma olur bende kuruluk vardı tamamen

benim reglim gecikeceği zaman göğüs hassasiyetim olmuyor, bu ay da yok gecikir diye düşünüyorum. Umarım gönlünüzce olsun :)
Benim geciksede hep agrirdi benim kafamı dün akşam kahveye çalan açık renkli akıntı da karıştırdı bir de kasıkta ufak ufak sizi oluyor , tabi usutmeden de kaynaklanıyor olabilir

Bayanlar şimdi yine regl sancısı gibi belimde karnımda ağrı var. Akintim var koyu sari. Ne zamana kadar bekleyip doktor a gitmeliyim acaba yarın gitsem kanda çıkar değil mi gebelik

Bayanlar şimdi yine regl sancısı gibi belimde karnımda ağrı var. Akintim var koyu sari. Ne zamana kadar bekleyip doktor a gitmeliyim acaba yarın gitsem kanda çıkar değil mi gebelik
Kanda 4 gün kala bile çıkıyor diye biliyorum . Bence doktora git canım belli olur , enfeksiyon falan varsa erken müdahale olur

Ben de dün ve bugün sızı girip geciyor umarım enfeksiyon degildir
Umarım ama sanmıyorum ben bu dönemd ebütün kürleri çayları yaptım alernatif bütün yönlemleri yapıyordum bilmiyorum sizde yapıyormusunuz eğer bu tarz şeyler uyguluyorsanız zaten enfeksiyon olması imkansızlalıyor

Umarım ama sanmıyorum ben bu dönemd ebütün kürleri çayları yaptım alernatif bütün yönlemleri yapıyordum bilmiyorum sizde yapıyormusunuz eğer bu tarz şeyler uyguluyorsanız zaten enfeksiyon olması imkansızlalıyor
Henüz kür hiç denemedim . Hayırlısı olsun ben hep umitleniyordum olağana bıraktım hatta memlekete gittik kaldık yumurtlama zamanları olabilir. O sıvıdan bir de kasikta sizidan supheleniyorum

Elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım ikisi koyu çıkınca gebelik olabiliyor diye okumuştum bugün 12 de yaptım ve 2 dk olmadan bu sonuç çıktı sizce ?

Eklentiler

• 20240202_112754.jpg
    20240202_112754.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 53
Henüz kür hiç denemedim . Hayırlısı olsun ben hep umitleniyordum olağana bıraktım hatta memlekete gittik kaldık yumurtlama zamanları olabilir. O sıvıdan bir de kasikta sizidan supheleniyorum
Eğildiğinde eğer oranda bir yumru hissediyorsan vardır bende öyleydi ama deidğim gibi hiç umursamadıgım için bunalr belirti demedim

Back