Merhaba kızlar, şuan adetime tahminen 5 gün falan var .Tahminen diyorum çünkü bazen adetten 23 bazen 27 gun sonra oluyorum . Normalde adetime 8 9 gün varken göğüs ağrım olurdu fakat şuan hala o agri yok ve akıntı su gibi olur ya o var şuan, he bir de 3 gün önce sağ bacağım çok ağrıdı kopuyor gibiydi . Böyle olup gebelik olan var mi aranızda veya benzer şeyler yaşayan?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hic böyle olup gebe olan oldu mu?
- Konu Sahibi birkadin1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canım umarım gönlünüzden geçen olur. Bacak ağrısı akıntısi olanlar gebelik var diyorlar bende okudum bir çok defa.Merhaba kızlar, şuan adetime tahminen 5 gün falan var .Tahminen diyorum çünkü bazen adetten 23 bazen 27 gun sonra oluyorum . Normalde adetime 8 9 gün varken göğüs ağrım olurdu fakat şuan hala o agri yok ve akıntı su gibi olur ya o var şuan, he bir de 3 gün önce sağ bacağım çok ağrıdı kopuyor gibiydi . Böyle olup gebelik olan var mi aranızda veya benzer şeyler yaşayan?
Evet normalde belirti saymam ama kopuyor gibiydi belirti o yüzden saydım bacağımı. Bir de göğüs ağrısı hassasiyeti yok dokununca ama sanki içten sızı var gibi . Göğüs hassasiyetine takıldım normalde hep olurduMerhaba canım umarım gönlünüzden geçen olur. Bacak ağrısı akıntısi olanlar gebelik var diyorlar bende okudum bir çok defa.
Herkesin Değişik sanırım belirtiler örneğin buradaki yüzde 80 kasık ağrısı batma sık idrar ve uykudan bahsediyor bende yok mesela. Sadece 10 gündür göğüs sızısı ve artarak ağrıya çevirmesiEvet normalde belirti saymam ama kopuyor gibiydi belirti o yüzden saydım bacağımı. Bir de göğüs ağrısı hassasiyeti yok dokununca ama sanki içten sızı var gibi . Göğüs hassasiyetine takıldım normalde hep olurdu
Ben hep sık idrara çıktığım için onu belirti sayamıyorum maalesef . Siz hamile misiniz acabaHerkesin Değişik sanırım belirtiler örneğin buradaki yüzde 80 kasık ağrısı batma sık idrar ve uykudan bahsediyor bende yok mesela. Sadece 10 gündür göğüs sızısı ve artarak ağrıya çevirmesi
Aynen bende hep sık çıkarım çok su içtiğim için. Değilim şuan cnm yani varsa olabilir ben bilmiyor ilablirlm inşallah. Adetime 3 gün var bekliyorum cnmBen hep sık idrara çıktığım için onu belirti sayamıyorum maalesef . Siz hamile misiniz acaba
- 26 Ağustos 2017
- 2.890
- 7.564
- 158
benim reglim gecikeceği zaman göğüs hassasiyetim olmuyor, bu ay da yok gecikir diye düşünüyorum. Umarım gönlünüzce olsun :)Evet normalde belirti saymam ama kopuyor gibiydi belirti o yüzden saydım bacağımı. Bir de göğüs ağrısı hassasiyeti yok dokununca ama sanki içten sızı var gibi . Göğüs hassasiyetine takıldım normalde hep olurdu
Hayırlısı canım inşallah vardırAynen bende hep sık çıkarım çok su içtiğim için. Değilim şuan cnm yani varsa olabilir ben bilmiyor ilablirlm inşallah. Adetime 3 gün var bekliyorum cnm
Benim bazen 3 4 gün geciktigide oluyor 1 2 gun erken olduğu da her ay ille 1 gün veya 2gun değişiklik oluyor ama böyle olmamıştı hep ille göğüs hassasiyetim olurdu o sebeple şüpheleniyorum benbenim reglim gecikeceği zaman göğüs hassasiyetim olmuyor, bu ay da yok gecikir diye düşünüyorum. Umarım gönlünüzce olsun :)
Herkesn farklı cnm. Benimde tam tersi seninkinin. Yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı ağrısı 3 kaldı hem korkuyorum hem meraklaniyorumBenim bazen 3 4 gün geciktigide oluyor 1 2 gun erken olduğu da her ay ille 1 gün veya 2gun değişiklik oluyor ama böyle olmamıştı hep ille göğüs hassasiyetim olurdu o sebeple şüpheleniyorum ben
Hayırlısı artık 2 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin çıkar benceHerkesn farklı cnm. Benimde tam tersi seninkinin. Yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs sızısı ağrısı 3 kaldı hem korkuyorum hem meraklaniyorum
Aynen cnm senin kaç gün kaldıHayırlısı artık 2 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin çıkar bence
5 gün var benim daha canimAynen cnm senin kaç gün kaldı
Benim aslında takvim e göre bugün adet günüm ama geç yumurtlama oldu benim ovulasyon testi ile takip ettim.. etmeseydim adetim niye gelmedi diye stres edecektim5 gün var benim daha canim
Ovulasyon testinde çatlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor yani benim öyle ama ovulasyon testleri insanı çok strese sokuyor gecen ay kullandım strese çok girdim bıraktım kullanmayı ben . Bu ay dikkat etmeden bir kaç deneme oldu bakalım nasip artık çok ümidim yok amaBenim aslında takvim e göre bugün adet günüm ama geç yumurtlama oldu benim ovulasyon testi ile takip ettim.. etmeseydim adetim niye gelmedi diye stres edecektim
Aslında ben tamamen sağlık için kullanıyorum desem yalan olmaz. Çünkü 40 yaşına girdim sağlıklı yumurtlama olup olmadığıni kontrol amaçlı yapıyorum ee tabi bebiş de var. Ama yaş öyle olunca insan tedirgin oluyor merak ediyo insanOvulasyon testinde çatlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor yani benim öyle ama ovulasyon testleri insanı çok strese sokuyor gecen ay kullandım strese çok girdim bıraktım kullanmayı ben . Bu ay dikkat etmeden bir kaç deneme oldu bakalım nasip artık çok ümidim yok ama
Insallah gönlünüzce olur her seyAslında ben tamamen sağlık için kullanıyorum desem yalan olmaz. Çünkü 40 yaşına girdim sağlıklı yumurtlama olup olmadığıni kontrol amaçlı yapıyorum ee tabi bebiş de var. Ama yaş öyle olunca insan tedirgin oluyor merak ediyo insan
Merhaba adet oldunuz mu acaba?Aynen bende hep sık çıkarım çok su içtiğim için. Değilim şuan cnm yani varsa olabilir ben bilmiyor ilablirlm inşallah. Adetime 3 gün var bekliyorum cnm
Malesef dün oldum. Halbuki bu sefer kesin tuttu diyordum. Çünkü yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs ağrısı vardı. Umutluydum ama tam gününde geldi. 1 gün geçse umut edecektim o bile olmadı. Senin pekiMerhaba adet oldunuz mu acaba?
Benim daha 2 gün var fakat dün yolculuğa çıktım adet olurum diye ped taktım biraz yürüdüm dün eve geldiğimde sari akıntı gelmiş ilk defa olan bisey. Korktum da tabi enfeksiyon falan yazıyor internette ama kokmuyor kokusu yoktu . Adet olacağım zaman kahverengi gelip hemen kanama başlardı şuan bisey yok henüz. Sarı akıntı diyorum ama kahveye çalan bir akıntıMalesef dün oldum. Halbuki bu sefer kesin tuttu diyordum. Çünkü yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs ağrısı vardı. Umutluydum ama tam gününde geldi. 1 gün geçse umut edecektim o bile olmadı. Senin peki