• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç bitlendiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç bitlendiniz mi?

• Evet hemde defalarca...

OY: 27 22,0%
  • Sadece bir kaç kez...

OY: 83 67,5%
  • Hayır hayatımda hiç bitlenmedim...

OY: 13 10,6%

• Ankete Katılan
    123
bende hatirliyorum 8 9 yaslarindayim ya biraz daha büyük ya biraz daha kücük benden bi bucuk yas büyük olan ablam ve ben bitlenmistik hehehehe cok iyi hatirliyorum

ilkokul 3. sınıfta bitakım nedenlerden dolayı halamda kalmıştım.sanırım yeterince ilgilenemediki çok feci bitlenmiştim

küçükken evet

Son düzenleyen: Moderatör:
evet okul dönemimde çok bitlendim ben.
nefret ederim ya o günleri bile hatırlamak istemiyorum kafamın derisi yara olurdu annemin yıkamasından. ıyyyy

herhalde cocukken bitlenmeyen yoktur heheheheheheheh

Cocukken tatilde teyzemlere gelmistik türkiyeye. Teyzemlerin tavuklari vardi. Bende kümese girmisim. Uzun kivircik saclarimi dayim sifira vurdu o zamanlar.
simdi hersey cok rahat, ilaclar var..

mini minnacıktım okuldan bulaşmıştırlaadı mıkyoplar :97:

:) ben hiç bitlenmedim şeytan kulağına kurşun :) ama hala bitlenme potansiyeline sahibim çünkü işim gereği mini mini cadılarıma yakın olmak zorundayım bitli çocuklarımı:) asla ayırt etmiyorum onlarada sarılıyorum garip ama bitler beni sevmiyo sanırım :)

ikinci kez aynı msj gelmiş pardon :)

Son düzenleme:
İlkokul 1. sınıfa giderken bitlendim hatta anneanneme ve yengeme de bulaştırdım böyle kafada bit şampuanıyla bir gün evde beklediğimizi hatırlıyorum.:27:

İlkokulda bir kere bitlendim, hatta bütün sınıf bitlendik. Sınıfımızı resmen karantinaya almışlardı, başka sınıflar kapıya bile yaklaşmıyordu. :37:

bende ilk okul ve ortaokuldayken bitlendim sonra üniversitede yurtta bitlendim ve şuanda bi lisede rehber öğretmenlik yapıyorum öğrencilerimden bikaçında var

Küçükken hiç eksik olmuyolardı sağolsunlar :D

ilkokulda bende bitlenmiştim :53: iğrençti saç bandı takıyordum çıkarim düzeltim dedim üstnde bcek yürüo dedim fırlattım camdan bdha taktım ablam bandımın üstünde yüüryen biti gördü saçıma baktı ve sirkeler mirkeler aman allahım temizletene kdr cnm çıkmıştı

Anket süperr :1:
Evet bende okulda bitlenenlerdenim sağolsun annem az uğraşmamıştır bitli saçlarımla :1:

Son düzenleme:
bende bitlendim..hemde yıllarca sürdü...annem temizlerdi okula giderdim 1 hafta sonra yine bitlenirdim...
:1::1::1:

öyle böyle bitlenmedim benim de yıllarca sürdü kabus gibiydi:43:

Back