• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç bitlendiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç bitlendiniz mi?

• Evet hemde defalarca...

OY: 27 22,0%
  • Sadece bir kaç kez...

OY: 83 67,5%
  • Hayır hayatımda hiç bitlenmedim...

OY: 13 10,6%

• Ankete Katılan
    123
Valla bi kere ilkokulda sirke sarmişti kafami?
önümde oturan arkadaşimdan bulaşmişti galiba öyle kalmiş aklimda
çocuk akli işte hiç orali olmamiştim bile annem uğraşip emizlemişti sağolsun
annelik zor zenaat

Defalarca bitlendim ilkokul yıllarında.
Anneciğim deli gibi uğraşırdı temizlerdi ama yine geçerdi,kabus gibiydi ya.

Bit deyince aklıma geldi,komşumuza köyden misafir gelmişti yıllar önce.ilkokulda sınıfta bit salgını varmış.Birkaç arkadaş kafalarından bitleri toplayıp kibrit kutusuna koyuyorlarmış.Ve gıcık olduklarını öğretmenin kızının başına atıyorlarmış gizlice.:1no2:

hiç bitlenmedim sositososito ilk okulda saçlarım hep uzundu keşke bitlensemde annem saçlarımı sezen aksu modeli kestirse derdim kaydirigubbakcemile3 işin kötüsü biti görsem tanımamda :1shok: nası bişey oldugunuda bilmiyorum sanırım artık yokta yada ben öyle sanıyorum :1ninca:

:roflol:evet hemde ilkokulda bitlendim beni çok severlerdi ayyyy şimdi bit lafı duyunca kaşınıyorum annem ilk başımda bit gördüğünde bir çığlık attı hala aklıma geliyo bazen
bide ben bu kızı hergün yıkıyorum biz pismiyizde geldi bu diye salya sümük ağlamıştı
öğretmenim bu bitin temiz insanlara daha çabuk bulaştığını söyleyince annem rahatlamıştı
ama az uğraşmadı benle sık taraklar bit ilaçları babamla birlikte temizlemişlerdi -laelaelaelaelaetatlicadiarzu-

evet ilkokulda ben de bir kaç kez bitlenmiştim. bana bulaşmakla kalmadı ben de kardeşime geçirmiştim. annem kadıncağız az mı uğraştı kurtarmak için bizi bitten. denemedik ilaç bırakmamıştı. o zamanlar çok utanmıştım ben pis miyim diye üzülürdüm ama tinkiminin ddiği gibi benim de öğretmenim temizlere daha kolay bulaşır demişti ne kadar doğru hala şüpheliyim:))

okuldan geçmedi okulumuz çok temizdi benimde bir defa oldu o da başka birinin tarağıyla saçımı taramıştım küçüktüm bilmiyordum sürekli kafamı kaşıtıyordum o aklıma geliyo bide annem ayıklamıştı :DD ne ayıklıyosa pirinç ayıklıyo gibi oldu ilahi ben ama çok şkr annem titizdir daha hiç olmadı

Hiç kaydirigubbakcemile5
Allah korusun çok huylarınırım hatta ismini duyunca bile saçlarım kaşındı senağlama
görsem bilmem okulda temizdi olmadı hiç :delphin:

Evet hemde defalarca... ya ilk okuldayken çok olurdu..annem kafayı yerdi..naparsa yapsın önüne geçemiodu etraftan bulaşıyodu...

ay evet:utangac:ilkokula giderken gece bi uyandim kafamda eller geziyo,dedim noluyo,annem bide kardesim kafamdan bit ayikliyo,biri bi yandan cekiyo saclarimi biri bi yandan,dedim birakin beni bitlerimle basbasa kardes kardes uyuyoduk ne guzel,size noluyo:utangac::utangac:

çok güzelmiş yaa öldüm gülmekten...
bende ewet bırkac kez....

hakıkaten guzel bı anket kıslarr..bende ılkokulda bıkac kez yasadım annem benden daha sıkayetcıydı tabı temızlemek onlara kalıodu:))

4. sayfaya gelene kadar burada kaşıntı tuttu beni:oklava:
ilkokulda bir defa "s....." adındaki sınıf arkadaşımız yüzünden etrafında oturan arkadaşlar olarak sirke-bit sardı kafalarımızı. annelerimiz annesini iyi bir haşlamıştı, "süslenmeden önce kızınızın temizliğine önem verin" diye. çünkü ev halkı komple bit ilacı, şampuanına maruz kalmıştı, ay gözümün önüne geldi şimid:roflol: kız ve annesi de geldi ama gözümün önünekötükedihüso

bende ilkokul 1.sınıfta bitlenmiştim. bi kızdan geçmişti. o kızın bitleri öyle çok ve kocamandıki o yaştakı ben bile sayesinde bitin ne olduğunu öğrenmiştim. annem az uğraşmamıştı. ama biliyormusunuz ki bitler sağlıklı ve temiz saçları tercih eder:kahve:

bende birkaç kez bitlendim ilk bitlendiğimde önceleri anlayamadık ne olduğunu annemde hiç bit görmemiş bit olduğunu anllayınca bitaraftan dövüp bitaraftanda bitleri temizliyordu banyoda saatlerce ağlamıştım hiç unutmam sanki bitleri kafama ben koymuşum gibi sonraları alışdık tabi

bende ilkokul 1.sınıfta bitlenmiştim. bi kızdan geçmişti. o kızın bitleri öyle çok ve kocamandıki o yaştakı ben bile sayesinde bitin ne olduğunu öğrenmiştim. annem az uğraşmamıştı. ama biliyormusunuz ki bitler sağlıklı ve temiz saçları tercih eder:kahve:

:1shok: :1shok: :1shok:ama o kızcağız hep pislik içinde gezerdi:uhm: hoş biz temizdik de ne oldu bize de sıçradıCADIARZU

Herkes bitlenmiş ya kaydirigubbakcemile3
Ben de bitlenmiştim çocukken bir kaç defa...
Ama annem hemen işe koyuldu, çok titizdir delircekti nerdeyse kaydirigubbakcemile3

Küçükken devamlı evlerine gidip geldiğimiz tanıdıkların başından bit eksik olmazdı tabiki kardeşimle bende sık sık bitlenirdik Seçonun başından bitleri temizlemek için ne masallar uydururdum Şimdi hatırladıkça çok gülüyoruz

bir cok kez bitlenmişimdir
hatta okullar kapandı hemen teyzemin yanına gittim
bi kafam kasınıyoki sormayın 15 gün kaldım utanmaktan teyzeme söylemedim
eve geldim daha annem kapıda farketti
meğersem kafam dolmus yer kalmamıs cıkmıslar alnımın ortasında geziyolarmıs
ıyy diyorum şimdi ama cocukluk işte

çocukluğum nerdeyse bitli kafayla geçtii..küçükken tek isteğim yaz tatillerini hep köyümüzde geçirmek olurdu..o zaman köylerimiz nerdee..şimdi köy demeye bin şahit lazım...
neyse bende küçüğüm akşama kadar ahırda kuzu inek eşşek peşinde koşardım..hatta bazen alardım ben bu gece ahırda bu kuzuyla yatıcam diye..eee no lurdu bit alır başını giderdi..bu yüzden ankaraya eve gelince annemlerin ilk işi beni banyoya sokup..bağıttıra bağıttıra kafama bit ilacı sürmek olurdu...

Evet ilk okulda birkaç kez bitlendim...:delphin:

Bitli sınıf arkadaşlarım yüzünden....:mymeka:

Hiç temizlemiyolardı ki bitleri difiir difir geziyordu kafalarındabenneyaptımki

Anneciğim temizliyim diye helak olurdu kadın -tatlicadiarzu-

En kötüsü şu eczanede satılan bit şampuanları hiç fayda etmiyordu Sonunda sinek ilacını keşfettikte bitlerden kurtuldum :lepi:

hakketen o bit ilaçları geçirmezzdii bizde nice sora keşfettik sinek ilacını.kafaya sıkıyoosun tülbentle sarıyosun bi acıoosun.amaniiinnn:sm_cool::teytey::teytey::teytey: eeppsii dolmuşş tülbente..bide saçlar uzun tek tek ayıkla anneciğim ayıklar tabi..sora da çıtlt tırnaklarının arasında..anne bıtane wersene çıtltayım..napalım zeewkine bakıooduk onun bile..ayyy kafam kaşındıı yaa..amaaann allah korusun:delphin:

Back