• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç bitlendiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç bitlendiniz mi?

• Evet hemde defalarca...

OY: 27 22,0%
  • Sadece bir kaç kez...

OY: 83 67,5%
  • Hayır hayatımda hiç bitlenmedim...

OY: 13 10,6%

• Ankete Katılan
    123
Küçükken çoook(:

En zoruda annemın önüne oturup saatlerce temızlemesını beklemektı.Saçlarım ozamanda çok uzundu.Kısa saçlı arkadaslarım hemen kestırıverırdı saclarını kurtulurlardı bitten.Annem kıyamazdı kestirmeye,saatlerce ayıklardı onları.Hey gidi günler hey...

ilk ve orta okul dönemlerim de hiç bitsiz olamadım ki...sağolsun en iyi arkadaşım hem onunla hem de bitleri ile sıkı bir dost tuk artık!zaman kendisine söylerim sırıtırız,basarız kahkahayı...onu hatta ondan bana zıplayan bitlerini bile kabullenmiş ve sevmiştim:) cnm arkadaşım benim..

Evet 40 sene kadar önce hayal meyal hatırlıyorum ablam okuldan taşımışdı:)

evet. ben de küçükken bitlenmişim,babamın görevi dolayısıyla diyarbakırdaydık... bakıcı bir kızımız varmış,.. ondan bana geçmiş...sadece hatırladığım,annemim kafama garip bir şeyler sürdüğüydü...............

6 sınıftayken okulda bit salgını vardı bende bitlenmiştim annem bit şampuanı alıp temizlemişti...

Bende bitlenenlerdenim.o sene annem göz kanaması geçirip acilen ameliyata alınmıştı.bizde küçüğüz.teyzem bizi yanına aldı .teyzemin kızı sürekli kaşınmamızdan şüphelenip kafamıza baktı ki kafamız bit içinde .hemen saçlarımıza gaz sürüp sardı .Tabii her ihtimale karşı kendi saçınada sürdü.O sırada arkadaşları geldi ''burası gaz koyuyor niye '' diye sorunca teyzemin kızı ''gazyağı saçı besler güzelleştirirmiş onun için saçımıza sürdük '' dedi .Bunlar bunu duyunca hepsi evlerine gidip hemen saçlarına gazyağı sürmüşler :roflol:saçları olmuş kazık gibi:roflol: tabii teyzemin kızı gerçeği onlara sonradan söylemiş.ne zaman bu bit konusu geçse bu aklımıza gelir güleriz..

bende orta okulda bitlenmistim iki kiz kardesimede gecmisti annem zavalli hangimizle ugrassin en sonunda ilaclayip kokten kurtulduk

ay allafım ne korkunçtu yaa... benim saçlarım popoma kadardı o zamanlar, bi türlü geçmiodu annem de sonunda kısacık kestirmişti güzelim saçlarımı senağlama bi de onların isimleri wardı küçüğü sirke, ortancası yavşak, büyüğü de bit sırnaşık şey

oo çocuk olup da bitlenmeyen pek azdır.
ben mahallede büyüdüğüm için bitlenmemek elde değildi :)
en yakın arkadasım bitliydi orta okula baslayıncaya kadar bitliydim.orta okulda ayrıldık çok görüşmemeye basladık bitlerimden kurtuldum :)
hihoyyyt

acaba hiç bitlenmeyen varmıdır hayatta bende okul yıllarında birde 5 yıl önce bir komşumun kızından kızıma geçmiş veee tabi banada ayy ben temizliğiyordum ama kadında tık yok ee çocuk bu karşılaştılarmıda yaklaşıyorlardı birbirlerine (ozaman kızımın biri 3-biri2- yaşındaydı) geçiyordu tekrar en sonunda tavrımı koydum yüzüne açıkça ya çocuklarının kafasını temizle yada bir daha beninkilerle görüştürme diye biraz acımasızca oldu ama ne yapayım ben bit ilacı almaktan bıkmıştım....
birde geçen sene benim yeni doğum yaptığım zamanlarda okuldan kızıma geçmiş ama allahtan bana geçmedi dr.haftada bir bit ilacıyla yıka olsada olmasada onun kokusuna gelmez dedi..ccidden de gelmiyor kızlar deneyin bitlenmekten daha iyidir ama sadece anti-bit ilacını kullanın daha etkili..........

:roflol::roflol:bende ortaokulda bitlendiydim,,ay aklıma geldi:roflol::roflol:eee sınıflarda 3 kişi oturuyoduk kalabalık oldu yani-tatlicadiarzu-

walla ailenin 3 bitlisi vardı ben küçük teyzem ve dayımın kızı..:roflol::roflol:
.bizim bitlerimiz meşhurdu ama bit bizde olmazdı annemler çalışırken beni köye bırakırlardı küçükken hep o komşu kızından geçerdi bana..
zaten hep saçlarım kısa kesilirdi..o yüzden abim bana hep ahmet derdi...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nıkım bıtlı amam allahım asukur hıc bıtlenmedım annem canım hep ılac koyardı yakam beze sarıp mılet hart hart kafa kasıken bende onlara bakrdım

Evet ya bi ilkokuldayken ..bi kaç kezde kızkardeşim okulluyken getirmiştide bitlenmişitik ailecek...:))

:tomato:ha ha herkes ilkokuldayken bitlenmiş.ama ben 5 sene önce oğlum ve kayınvaldem topluca bitlendik.nasıl mı?devre tatilde bizden öncekiler bitliymiş sanırsam:roflol:bizde temizlenmiş diye yastık yorgan kullandık sonra tatilden döndük bitlerimizle 2 ay yaşadıkkaydirigubbakcemile3

banada lise yıllarındayken kardeşim tarafından geçmişti.benim sayemdede bütün sınıfa.......

ben cok defa bitlendim.en son lise 3teydim sanırım.ilkokulda 2 defa bitlendim.halbuki annem gün aşırı yıkardı beni.ama bit hep beni bulurdu.sonra da kızar saçlarımı yolardı.sanki ben bilerek bitlendim.şimdi öğretmenlik yapıyorum saclarım cok uzun bitlencem yine diye ödüm kopuyor.boyalı saca bit gelmezmiş diye duydum.boyadım bende.umarım doğrudur.

ilkokulda bikere sınıfça yeni gelen bi kız yüzünden bitlenmiştik kız saçlarını asker tıraşı kestirmişti sonra

kreşe giderken bitlenmiştim yaw
hata bütün kreşe bitlenmişti bi süre kapatılmıştıki ilaçlama felan yapılmıştı
çok iğrenç bir durum ama

Back