Anket Hiç bitlendiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hiç bitlendiniz mi?

• Evet hemde defalarca...

OY: 27 22,0%
  • Sadece bir kaç kez...

OY: 83 67,5%
  • Hayır hayatımda hiç bitlenmedim...

OY: 13 10,6%

• Ankete Katılan
    123
E

EU3

Ziyaretçi
Çok değişik bir anket sorusu oldu :lepi:
Ama olsun buyrun bakalım :icecream:

bitlendim he hep okuldaki bitli ogrenciler yuzunden Allahdan annem hemen ilac koyup geciyordu igreencccccccccccccc

ay evetilkokula giderken gece bi uyandim kafamda eller geziyo,dedim noluyo,annem bide kardesim kafamdan bit ayikliyo,biri bi yandan cekiyo saclarimi biri bi yandan,dedim birakin beni bitlerimle basbasa kardes kardes uyuyoduk ne guzel,size noluyo

AYY malesef bende birkaç ken bitlendim ama canım annem hep ayıklladı a.s.

çok güzel bi anket olmuş yaaaa:roflol:
evet ilkokul birinci sınıfta yanımdaki arkadaşımdan geçmiştikaydirigubbakcemile. hatta annem ayyy bu kızın kafasında bit var diye çığlık atınca kafamda böcek var diye korkumdan ağlamıştımsenağlama. sonra bit ilacı şu bu kurtardık karizmayı:)))

ha bide ya neden hep çocuklar okula yeni başladığı dönemlerde bitlenirki???şakkıdı

eweeeeeeeeeeeeeeet okldayken bitli bi arkadaş vardı ondan bana geçmişti çok beterdi uzun güzel saçlarımı kestirmem gerekti bide annemin sinek ilacını kafama sıkmasına maruz kaldım çok kötüydü okuldan bulaşıyordu haa bide en komiği benden de anneme geçmiştikaydirigubbakcemile3 kadıncağız ömrü billah hiç bitlenmemişken benim yüzüme bitlenmişti tirajikomikti anlıycanız sırnaşık şey

Evet ilk okulda birkaç kez bitlendim...

Bitli sınıf arkadaşlarım yüzünden....:mymeka:

Hiç temizlemiyolardı ki bitleri difiir difir geziyordu kafalarındabenneyaptımki

Anneciğim temizliyim diye helak olurdu kadın -tatlicadiarzu-

En kötüsü şu eczanede satılan bit şampuanları hiç fayda etmiyordu Sonunda sinek ilacını keşfettikte bitlerden kurtuldum :lepi:

Ben de ilk okuldayken çok bitlenirdim:)sayısını hatırlamıyorum:)şimdi bile kalabalık ortamlara girdigimde korkuyorum:)

ilkokuldayken 1 kere bitlenmiştim ayyy nasıl kasınırdı kafam ya

cocukken bir kac kerz oldu, okulda vardi ordan yagildi

Ben okul yıllarımda bitlenmedim ama gençkızken bir kere bitlendimki yerin dibine geçtim,annem,amcamın hanımı,çocuklar ve birkaç misafirimiz köye gitmiştik,amcamın kızı köydeyken kimden kaptıysa bit kapmış,biz farkında değiliz tabi,yörenin tarihi yerlerini gezeceğiz,arabaya bindik,annem amcamın kızının kafasında gezinip duran bitleri gördü,bir çığlık:)))tabii onda varsa bizde de vardır diye herkes birbirinin kafasına baktı,yengem,ben annem,kızkardeşim ve misafirlerimiz topyekün bitlenmişiz:roflol:

Güldüğüme bakmayın şimdi,o zaman felaket utanmıştım,gençkızım,giyinip süslenip püslenmişim ama neye yarar,bitler kafamda cirit atıyor,neyse biz bıraktık tarihi mekanları gezmeyi,en yakın eczaneden bit ilacı alıp tarihi bir hamama gittik topluca:roflol:
Ay maymunlar gibiydik,herkes birbirinin kafasını ayıklayıp durdu:ecrin_bebek:

Ben kamuşmuzun kizindandan kapmiştim çok oynardim sirke olmuştu saçlarim okulda kontorlde öğretmenim bulmuştu saçimda o an o kadar kötü hissettim ki kendimi çok fena oldum birde siniftaki kişilerin bitli sanmasida cabasi :)

evet hem de defalarcalaelaelaelaelae
ilkokulda çok bitlenirdim
sınıfın daimi bitli kızı vardısırnaşık şey
annem temizlerdi, yine bulasırdı:1ninca:
hele bi keresinde bitli bitli köye gitmişim annem köyde farketmişti bitlendiğimi
halam demişti bizim köyde bit mit olmaz
"izmirin göbeğinden bit getirdiniz elalem duymasın" diye kızmıştı bize
ilaçlı şampuanda yok tütün zehiri sürmüşlerdi
iyi ölüp gitmemişim zehirden-tatlicadiarzu-

saçlarım sapsarı belime kadardı.ilkokul 3e gidiyordum.köyden gelen sıra arkadaşımdan geçmişti bit.:çok üzgünüm:
saçlarımı erkek berberi olan babam kesmişti.:dilcikar::dilcikar:
sonrada aptal bir komşu kadın gaz yağ dökün bit hemen gider demişti saçlarım kökünden kesilecek kadar kıpkısaaacık yani şu asker traşı gibi olmuştusenağlamasenağlama
çok üzülmüştüm.yaz tatiline 10 gün vardı.5 günü okula gitmedim.hasta oldum aplaamktan.snrada yaz tatilinde şapka taktım 3 ayda az biraz uzayıp şekle girmişti şükürki...

ayy ben lisede bitledim sınıfta bır kız vardı böcük var kafanda dioduk agaçtan düşmüştür diyoduu:dilcikar::roflol: bütün sınıfça bitlendik :bbo:çok kötüydü ıyyyyy

Allaha şükür ben de cok korkmamam rağmen hiç bitlenmedim.

ama bir kaç kez kafanda sirke var demişti ilkokul öğretmenim..
acilen ilaçlama yoluna gitmiştik -tatlicadiarzu-

bende ilk okulda bıtlenmıstım bıkac kez ayyyy cok fena bısey nasıl acayıp kasınıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…