Hiç birşey Yokken Ortada Hazırlık Yapma İstediği ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama başlıkta da dediğim gibi ortada hiç aday bile yokken böyle içim kıpır kıpır çeyiz araştırması işte böyle odalarım şöyle dizayn olsun falan diye hayal kurarken buldum kendimi ve araştırmalara boğulmuş bir haldeyim anlamsızca :) sizce bu normal mi ya olacak şeylerin mağlumu mudur ? yoksa istediğim için mi ? bilemiyorummmmmm az konuşalım mı tecrübelilerle ?

Eskiden bende öyleydim, ortada birsey yokken bir hevesle birsürü araştırma yapıyordum
Kaç sene geçti, hala aday yok. Hevesini kırmış olmayımda. Bir müddet sonra kendime yasakladım böyle araştırmaları çünkü aday olmadan araştırma yapmak insanı ümitlendiriyor ve sonu olmayan ümit hayal kırıklığına sebep oluyor.

Ama şimdiden bir kaç parça çeyiz alabilirsin.
Ben hiç birşey almıyorum cünkü neredeyse her ay yeni şeyler çıkıyor ve moda değişiyor. Çeyiz için para biriktiriyorum ki istedigim her seyin en güzelini maddi sıkıntı çekmeden alabilmek için .
Tabii bir gün dogru kişi gelirse

canım yok bende erkenden alma taraftarı değilim para biriktiriyorum dediğin gibi çünkü herşey değişiyor ve ben en herkes gibi en yenisi ve en iyisi olsun isterim ama hayırlısı bakalım yaa böyle ümitlenmek bi tek bende mi oluyor merak ettim çünkü kaç yaşındasın şuan ?

Valla bende aday var ama vakit de çok var hala araştırma içindeyim sürekli takip ediyorum şunları alırım mutfağım şu renklerde olur diye çok tatliş değil mi ya araştıralım gitsin noolcak erken araştırınca

ay benimde çok hoşuma gidiyor yaa bakmak :)

ben alıyordum ufak tefek mesela tuzluk, peçetelik falan

gördüğün hoşuna giden orijinal bişey olursa al tabi, evlenmesen de kullanırsın ne olacak :)

ben alıyordum ufak tefek mesela tuzluk, peçetelik falan

gördüğün hoşuna giden orijinal bişey olursa al tabi, evlenmesen de kullanırsın ne olacak :)

şu ara şu çay bardak takımlarına bayılıyorum ya alsam modası geçebilir de geçmeyebilir de :)

Bencede şimdiden alırsan pişman olma şansın var. Güzel şey aslında şimdiden araştırmak. Evliliye hazırlandığında sudan çıkmış balığa dönmessin. Artık bileceksin ne yapacağını. İnşallah hayırıısı olur senin için, doğru insanı bulursun Çeyizi almak dahada bi keyifli olur

Ben ortada bir istenme tarihi olmasına rağmen evet demişken hala hazırlık yapmıyorum çok önceden bir hayal kırıklığım var çünkü seçtiklerim alıcaklarım ve sonu hüsranla biten bir ilişki boşver alma aday bulup nişanlanana kadar ayrıca moda durmadan değişiyor.Güzel şeyler gelir pişman olursun

inşaallah cnm bnm güzel düşüncelerin için teşekkür ederim

bende senin gibiydim cnm piman ettiren biri olmuştu. ama şimdi tekrar heyecanlandığımı görüyorum mutlu oluyırum halbuki konuştuğum biri bile yok :) sende inşaallah o heyecana dönersin

Canımcım bence yapı meselesi bak ben kaç yıllık evliyim hala hevesim yok bence gayet normal, seviyorsun ki bakıyorsun. Mutlu oluyorsan araştır, bak, ne olacak ki...

Bence iyi yapıyorsun. Gözüne çarpan guzel parcalari şimdiden al sonra çok sikisiyorsun ve tam istediğini bulamayabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…