hiç birşey olmamış gibi mi davranmalıyım?

beyazgelinizmir

la vie est belle:)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
309
194
Eşimin ailesiyle en başından beri problemlerimiz var.Karşılıklı yüz göz olmasakta cimrilikleri, değer bilmezlikleri, kabalıkları canımdan bezdirdi.En son eşim evde değilken benimle hiç konuşmadılar, eşim gelince sanki konuşuyormuş gibi yapıp devam ettiler ve bu da kopma noktası oldu bende.Zor günlerimizde yanımızda olmadılar hiç malesef ve yaklaşık 4 buçuk aydır görüşmüyordum,eşimde kendi isteğiyle görüşmüyordu artık o da kızmıştı.
Neyse eşim yurtdışına çıkacaktı, kardeşinden duymuş kv. o yurtdışına çıkmadan 1 gün önce hiçbirşey yokmuş gibi aradı eşimi sohbet muhabbet ettiler yanımda telefonda.Kesin birşey sipariş vermek içindir diye düşündüm önemsemedim.3gün sonrada beni aradı, sanki aradan o kadar zaman geçmemiş gibi nasılsın iyimisin dedi ,kocan yokken bize gelebilirsin dedi ama şok oldum.Teşekkür edip kapattım.
Bana ve aileme karşı çok yanlış yaptılar, adam yerine koyup önümüze bi tabak yemek koymadıkları zamanlar oldu,eşimlede zor günler geçirdik bu yüzden.En kötüsü maddi anlamda onlar yüzünden zor zamanlar geçirdik evliliğin en başında.
Şimdi bende hiçbirşey olmamış gibi mi yapmalıyım?Tekrar bunları yaşamak istemiyorum hatta çocuk düşüncesini bile erteliyorum.
Görüşmek istemiyorum ama sonradan ağızlarına lafta vermek istemiyorum..Eşimle bu yüzden tartışmak hiç istemiyorum,ne olur akıl verin...

bence seni arayarak bir zeytin dalı uzatmışlar.samimi güler yüzlü ol demiyorum ama mesafe koyarak arada konuşmakta da bir sakınca yok.komşun arkadaşın olsa neyse hiç görüşme derim ama kv nihayetinde bir yerde mecburiyet var.

eşine sordun mu peki ona da danış derim ama samimide olma suratsız da olma normal seyrinde gitsin derim

Eşim hala dönmedi,saat farkı yüzünden pek görüşemiyoruz.
Mesaj yolladım ama;bak ben hastalık sahibi oldum şu 1 senede, sende biliyorsun.sen istediğin kadar görüş ama ben hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum ,görüşmek istemiyorum dedim.

Bu arada geçen hafta teşhisi konuldu; beyinde bir bölümde sinirler zarar görmüş bu yüzden çok şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.

eşin yokken ne işin olur ki bence son derece gereksiz.bir telefonla yumusarsanız sonra hiç ciddiye alınmazsınız

Sabah bir arkadaşımız aradı beni ihtiyacın var mı diye, birazda rahatsızdım .Eşime anlattım çok mutlu oldum arayıp sordu arkadaşımız diye,3 4 saat sonra kv aradı.eşim tembih etmiş olabilir diye düşünüyorum açıkçası.

her şeyii akışına bırak canım

bence görüşme. senin hastalığına sebep olan insanlar sonuçta.. eşin de destekse sana bu konuda hiiiç bulaşma...

İnsanın aklında soru işaretleri kalmıyor değil Valla ben kinci bir insanım siz nasılsınız bilmiyorum ama yapılan hiç bir iyiliği de kötülüğü de unutmam. Onun için ben olsam aradaki mesafeyi korurdum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Bende kinciyimdir ,üstelik dahada bi kinlendim rahatsızlığımı öğrenince.1 senede dert sahibi yaptılar beni.
Ama daha 8 aylık evliyiz ve ilk 4 ayımız ilesi yüzünden kavga ederek geçti.Eşimi çok seviyorum ,bana karşı gerçekten çok özenli ve iyi davranır ama şu aile konusunu halledemedik .Taviz versem bir türlü bu sefer tepeme çıkacaklar nasılsa affediliyoruz diye, vermesem onlar barışmak istedi ben tersledim olacak, eşim üzülecek ve en önemlisi zor günümüzde yanımızda olmayıp köstek olan insanlar barışmak istedikleri için kıymete binecekler mi?

Çok düşünceliyim işin içinden çıkamıyorum

Evlendiğinizden beri hangi tavırdaysanız o tavırda devam edin.Terslemeyin ama. Biraz politik olun yahu Hareketleriniz inadına yapar gibi olmasın.Saygısız davranmayın ama çok samimi imajı da çizmeyin.

Fazla yüz göz olmamanı tavsiye ederim canım. Onlarda kalsan zaten rahat edemezsin, sadece canını sıkarlar. Sen de bundan sonra eşinin yanında konuş, eşin yokken konuşma onlarla...

Görüşüceksen eşin yanındayken görüş derim. Hem eşinin gözü önünde görüşmüş olursun, oda sana uzatılan zeytindalını kibarlıkla karşıladığını görür hem de kabalık vs yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…