hic birsey istemiyorum..

her anne kizinin iyiligini ister, ama hiç bir zaman güzellikle anlatmiyor bunu... hep sinirli hep öfkeli bana karsi.

bende 20 yaşımda evlenmiştim şaka gibi en güzel yaşlarımda nasıl bu kararı verdim bende bilmiyorum..

20 yaş senin okuyacağın arkadaşlarınmla gezeceğin işe girip çalışıp gönlünce paranı harcıyacağın bir yaş. sakın ola bu yaş ta nişan evlilik düşünme çünkü bu yaşlarda verilen kararların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..

her anne kizinin iyiligini ister, ama hiç bir zaman güzellikle anlatmiyor bunu... hep sinirli hep öfkeli bana karsi.
yaşın daha çok küçük..
belkide sen annenin davranışlarını sen farklı algılıyosundur..
önceki konularına baktım da nişanlın ilginç biri bence evlenmeden önce çok çok iyi düşün..
şuanki mutsuzluğundan kurtuluşun evlilik değil, evliliği bi kaçış yolu olarak görüyorsan hata yaparsın..

işte bir psikolog ya da psikiyatriste gitseniz de konuşsanız ne de güzel olmaz mı?

hayir, evliligi kaçis yolu olarak görmüyorum, evlilik benim su an son düsünecegim bir konu...

bir ailenin evladının okumasını istemesinden çok daha normal bir şey yoktur bu konuda sorun sizsiniz..
istemiyorsanızda nişanlınızı çekmek zorunda değilsiniz ayrılırsınız..

Öncelikle baskı yaptırma kendine, sonra uzmana git. Geçmiş olsun canım

Bu nasıl bir nişanlı?

Bu nasıl bir anne?

Vıcık vıcık her şey.

Biri anneniz, biri nişanlınız. Çok zor.

Nişanlını sevmiyormusun sevmiyorsan evlenme bu kadar basit.

Siz aydın bir insansınız..
Lütfen psikiyatriste gidin.. Kendiniz için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…