- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Biz esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz 2 yıldir, bi arkadasim da spiral ile korunuyordu o hamile kaldi bende birsey yok bence bu kadar takmayin nasipten öte yol yok
Katılıyorum..Geri çekilme korunma yöntemi değildir, bilginiz olsun.
şuraya bir dipnot geçeyim : geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Biz esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz 2 yıldir, bi arkadasim da spiral ile korunuyordu o hamile kaldi bende birsey yok bence bu kadar takmayin nasipten öte yol yok
şuraya bir dipnot geçeyim : geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
O zaman tebrik ediyoruz bu da bi başarı bence. Biz o yöntemle korunsak her sene bir gebelik yaşarım herhaldeValla 2 senedir bu sekilde korunduk bi cocugum var ilk istemedigimiz zamanda bu sekilde korunduk cocuktan sonra bu sekilde korunuyoz bisey olmadi
Ondan sonra korunuyorduk Allah Allahh kazara olduGeri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Valla 2 senedir bu sekilde korunduk bi cocugum var ilk istemedigimiz zamanda bu sekilde korunduk cocuktan sonra bu sekilde korunuyoz bisey olmadi
Bir hafta önce hastanede bir kadınla tanıstım.3 cocugu var tuplerını baglatmıs kapalı amelıyatla. Su an 36 haftalık hamile. Bu sefer sezeryan olup tuplerımı aldıracagım dedı. Tupler baglansa bıle 10000 de 1 ihtimal varmısTuplerini baglat.
Bence o rahmini aldırsınBir hafta önce hastanede bir kadınla tanıstım.3 cocugu var tuplerını baglatmıs kapalı amelıyatla. Su an 36 haftalık hamile. Bu sefer sezeryan olup tuplerımı aldıracagım dedı. Tupler baglansa bıle 10000 de 1 ihtimal varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?