Biz 4 yıl prezervatif yoluyla korunduk bence gayet iyi koruma sağlıyor neden kendi vücüt dengeni bozacaksın ki bırak eşin korunsun en güzeliÇocuk istemiyorum ama korunma yöntemlerinin hiç biri net kesin değil ee şimdi ne yapmalı kendim korunsam eşim korunmıcak o korunsa içim rahat değil kafamda deli sorular bu konuda benim kadar kesin asla istemiyorum artık diyen araştırıp rahatlayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Tuplerini baglat.Çocuk istemiyorum ama korunma yöntemlerinin hiç biri net kesin değil ee şimdi ne yapmalı kendim korunsam eşim korunmıcak o korunsa içim rahat değil kafamda deli sorular bu konuda benim kadar kesin asla istemiyorum artık diyen araştırıp rahatlayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynen ben de bunu yazacaktım. Kökten çözümTuplerini baglat.
ilaç tedavisi gördüğüm için bi sure hamile kalmamam gerekiyordu spirali tercih ettim aklımda hic şüphe olmadı sadece normal spiral çok kanama ve ağrı yapıyor doğumdan sonraki tercihim hormonlu olanını kullanmak olucak doktorunla görüş mutlakaÇocuk istemiyorum ama korunma yöntemlerinin hiç biri net kesin değil ee şimdi ne yapmalı kendim korunsam eşim korunmıcak o korunsa içim rahat değil kafamda deli sorular bu konuda benim kadar kesin asla istemiyorum artık diyen araştırıp rahatlayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Biz esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz 2 yıldir, bi arkadasim da spiral ile korunuyordu o hamile kaldi bende birsey yok bence bu kadar takmayin nasipten öte yol yok
Çocuk istemiyorum ama korunma yöntemlerinin hiç biri net kesin değil ee şimdi ne yapmalı kendim korunsam eşim korunmıcak o korunsa içim rahat değil kafamda deli sorular bu konuda benim kadar kesin asla istemiyorum artık diyen araştırıp rahatlayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Biz esimle geri cekme yontemi ile korunuyoruz 2 yıldir, bi arkadasim da spiral ile korunuyordu o hamile kaldi bende birsey yok bence bu kadar takmayin nasipten öte yol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?