Yoktan var eden Allah olduğu için, siz istediğiniz yöntemi deneyin, nefes alacak bir evladınız olacaksa, o dünyaya gelecektir.
Ancak etkili olan korunma yöntemlerini şöyle söyleyebilirim
- Spiral - eğer ilerde çocuk düşünme ihtimaliniz varsa, hormonlu veya hormonsuz doktorunuza danışarak bunu kullanabilirsiniz. Koruması gayet iyi, bünyenizin vereceği tepkiye ve etkisine göre 7 yıl koruma sağlar. Spiraline göre doktorunuz zaten ne kadar süre ile koruduğunu anlatır, ayrıca hamile kalmak istediğiniz zaman bunu çıkarttırıyorsunuz, takması da çıkartması da basit bir işlemden ibarettir. Uzamana taktırmakta fayda var.
- yumurtalıkları bağlatmak - asla çocuğum olmasın, işim olmaz benim bebek büyütmekle, eşiminde bu anlamda herhangi bir ısrarı olmaz derseniz, kesin çözümlerden bir tanesi, ancak ameliyat içeriklidir. Artık bu ameliyatın da mikroskopi ile yapıldığını duydum. Araştırın isterseniz.
Prezervatif ve hap ile korunmayı ben şahsen tavsiye etmiyorum özellikle çocuk istemeyenlere, çünkü prezervatif ile hamile kalınıp, doğum kontrol hapları ile hamile kalındığına da şahit olmuşluğum vardır.