- 12 Temmuz 2019
- 146
- 125
- 18
- 30
- Konu Sahibi Deniz Gezmis
-
Bizimde kasımda evleneli 2 yıl olcak. Kürtajla sonuçlanan bir hamileliğim oldu fakat 1,5 yıldır hala hamile kalmayı bekliyorum Bugun adet günüm kasıklarımda hafif sızı var umarım olmam diye dua ediyorum. Ayın 20sinde infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ne olacak. Umarım sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur.Kızlar merhaba bende de eşimde de bı sorun yok tıbbi olarak bütün testler tahliller temiz çıktı ama yinede hamile kalamiyorum iki yıl olacak evleneli Kasım'da neden olmuyo diye kafayı yicem en son rahim filmi çektirdim doktor en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bu ayda kalamazsam napicam bilmiyorm
Canım kurtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olabiliyomus bı yerde okumuştum rahim filmi cektirdinmi kürtaj olduktan sonraBizimde kasımda evleneli 2 yıl olcak. Kürtajla sonuçlanan bir hamileliğim oldu fakat 1,5 yıldır hala hamile kalmayı bekliyorum Bugun adet günüm kasıklarımda hafif sızı var umarım olmam diye dua ediyorum. Ayın 20sinde infertilite bölümüne randevu aldım bakalım ne olacak. Umarım sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur.
Sizde de bı sorun yok dimi ?Bize de 3 yıl olacak olmuyor canım
Benimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diyeBende film, aşılama, yumurta takibi, ve bütün testlere rağmen hamile kalamıyorum 1 seneyi doldurduk, çikolata kistim var ona bağlıyorum, artık saldık napalım bi tüp kaldı yapmadığımız çok üzülüyorum, çevremde isteyen herkes hamile ya
Aynen öyke bende dün kuzenime sinir oldum tüm gece ağladım bana bunu yapmaya hakkı yoktu canı veren Allahsa alan Allah unutmasın kimse, çok canım sıkıldı ya hiç olmicak korkusu kapladı içimiBenimde çevremdeki herkes hamile hele eltim gözüme gözüme sokuyo hamile olduğunu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vicdansız onun yerinde ben olsaydım yanyanayken hamileligimden bahsetmezdim bile üzülmesin diye ama o her fırsatta soyluyo bilerek yapiyo resmen ben Allah'a havale ettim hepsini kimsenin çocuğunun garantisi yok o yüzden kimse böbürlenmesin benim çocuğum oluyo senin yok diye
cektirdim hiç bir sorun görülmedi. Adetim 3 gün gecti ama korkuyorum test yapmayaCanım kurtajdan sonra rahim içinde yapışıklık olabiliyomus bı yerde okumuştum rahim filmi cektirdinmi kürtaj olduktan sonra
Durum ne cnm hamilemisincektirdim hiç bir sorun görülmedi. Adetim 3 gün gecti ama korkuyorum test yapmaya
Malesef değilimDurum ne cnm hamilemisin
Canım ovulasyon testi kullandın mıMalesef değilimGecikmenin 5. günü adet oldum. İlk kez bu kadar gecikti baya da umutlanmıştım ama hayırlısı Allah'tan. Sorduğun için teşekkürler canım
Tüplerin açık miydi canmBen de üç yıllık evliyim. Bizim de 1 buçuk yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor. En son pazartesi rahim filmi çektirdim ama cekilemedi çünkü rahim ağzı çok darmis o yüzden uyutulup histeroskopi ile rahim ağzı genisletilip film çekildi ben de üç ay beklicem. Kizlar doktorunuz rahim filmi istediyse mutlaka çektirin ben korkudan çekinmek istememiştim ama sorun olduğu anlaşıldı
Valla cnm tek stresim çocuk başka bişey düşündüğüm yokki hiç olmicak diye çok korkuyorumAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Stres en büyük etken ,stresten mümkün olduğunca uzak dur . Hatta stres yapan TV programlarından bile .Bide çocuk olsun diye yapılınca da ister istemez stres yapiliyo . Spor yürüyüş benzeri bişey çok rahatlatiyo . Bide çok afedersin kayganlastirici benzeri bişey kullanma çünkü spermi öldürüyo çok gerekiyorsa sadece senin tukmugun senden bir parça olduğu için ölmüyomus spermler . Abur cubur benzeri şeyleri çok yeme kilonada
Rica ederim cnm inşallah bu ay paylaşırız burdan güzel haberlerimizi benim bat 28 Eylül seninki ne zamanMalesef değilimGecikmenin 5. günü adet oldum. İlk kez bu kadar gecikti baya da umutlanmıştım ama hayırlısı Allah'tan. Sorduğun için teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?