• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiç Bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal gebelik bile olmadi mi? Hiç yumurta takibi yaptirdiniz mi? Ya ilac, asilama, tup bebek hepsini sirayla deneyeceksibiz ki bu zaten bir sure alacaktir ya da yasiniz uygunsa 1 sene daha bekleyeceksiniz. Uygulama 35 yas altinda 1 sene beklemek biliyorsunuz ama 2 sene normal diyen doktorlar da var. Ben de benzer durumdayim. Yasim nedeniyle tedavi yolunu sececegim.
Hayır hiç olmadı. İlacıda sadece folik asit kullandım asılama yapalım dedi doktor bir hafta sonra gidecegim yumurta takibide yapılmadı ama ben akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladugımı

Kızlar merhaba bende de eşimde de bı sorun yok tıbbi olarak bütün testler tahliller temiz çıktı ama yinede hamile kalamiyorum iki yıl olacak evleneli Kasım'da neden olmuyo diye kafayı yicem en son rahim filmi çektirdim doktor en fazla 3 ay içinde kalırsın dedi şuan 3. Aydayim bu ayda kalamazsam napicam bilmiyorm

Canim yumurtlama gununu takip ediyorsun degil mi? Bir akrabamizin da olmuyordu. Yumurtlama donemini bilmiyormus iliskiden sonra hemen tuvalete gidiyomus hemen banyo yapiyomus ayaga kalkiyomus falan. Simdi eminim olacagi varsa olur ne yani tecavuze ugrayanlar uzaniyomucu tayfa gelir de olmuyorsa daha dikkat edilmesi gereken seyler tabiki
Merak ettim cidden. Hamile kalamadınız mı? Hakkınızda hayırlısı bu arada.

Hayır hiç olmadı. İlacıda sadece folik asit kullandım asılama yapalım dedi doktor bir hafta sonra gidecegim yumurta takibide yapılmadı ama ben akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladugımı
canım hergün ilişki olmasın gün aşırı ilişkiye girin ki spermler yenilesin kendini bence cansız spermler yüzünden olmuyor olabilir başka sorun yoksa birde bu şekilde deneyin birgün ara vererek

Kizlar ne yapıyorsunuz kimse hamile kalamadı mi o zamandan beri.. ben de bekliyorum yine olmadı aranızda aşılama veya başka bi yontem düşünen var mı

Merhaba kızlar bende 1.5 yıldır istiyoruz sorun yok eşimde de bende de 4 aydır klomen kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile hiç bir sekil de hamile kalamadım 😔😔

Back