Gebeliğe Hazırlık Hiç Bir sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır hiç olmadı. İlacıda sadece folik asit kullandım asılama yapalım dedi doktor bir hafta sonra gidecegim yumurta takibide yapılmadı ama ben akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladugımı

Merak ettim cidden. Hamile kalamadınız mı? Hakkınızda hayırlısı bu arada.

Hayır hiç olmadı. İlacıda sadece folik asit kullandım asılama yapalım dedi doktor bir hafta sonra gidecegim yumurta takibide yapılmadı ama ben akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladugımı
canım hergün ilişki olmasın gün aşırı ilişkiye girin ki spermler yenilesin kendini bence cansız spermler yüzünden olmuyor olabilir başka sorun yoksa birde bu şekilde deneyin birgün ara vererek

Kizlar ne yapıyorsunuz kimse hamile kalamadı mi o zamandan beri.. ben de bekliyorum yine olmadı aranızda aşılama veya başka bi yontem düşünen var mı

Merhaba kızlar bende 1.5 yıldır istiyoruz sorun yok eşimde de bende de 4 aydır klomen kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama hamile hiç bir sekil de hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…