Hiç bir şekilde idrara çıkamama (acil)

Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı durumu bende yaşıyorum neden olduğunu bulamadılar . Sizin sorununuz nasıl geçti?

Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı durumu bende yaşıyorum neden olduğunu bulamadılar . Sizin sorununuz nasıl geçti?
transvers miyelit teşhisi kondu. 1 yıl kadar kortizon tedavisi gördü şu an elhamdulillah iyi. Yani mesane yerine başka bir organa vursa Allah korusun felç olabilirmiş. Ucuz atlattık

Biontech mi olmuştunuz? Doktor 3. Aşıyı kesinlikle olmasına izin vermedi o dönem.

Bende hamileyim 13 haftalık bulamadı doktorlar benimde neden oldugunu 2 aşı çin aşısı olduk ama ne bileyim inşallah geçer gider

Merhaba. Bana teşhis koyulamadan kendi kendine geçti. Hamilelikle ilgili dediler. Üroloji, kadın doğum hepsinde muayene oldum. Ama kesinlikle teşhis yok. Böbreklere bakıldı sorun yok. İnşallah sizinki de geçer gider

Teşhis koyulması gerçekten zor bir hastalık kuzenime yaklaşık bir ayda koyuldu teşhis. Kendi kendine de düzelebilir ama ana sebebi bulmak gerekiyor ki tedavi edilebilsin ve ileride farklı bir yerde olmasın.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım benimde geçer

Teşhis koyulması gerçekten zor bir hastalık kuzenime yaklaşık bir ayda koyuldu teşhis. Kendi kendine de düzelebilir ama ana sebebi bulmak gerekiyor ki tedavi edilebilsin ve ileride farklı bir yerde olmasın.
Kuzeninize çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah. Bizimki hamilelikten dolayıdır inşallah o zaman üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…