-
- Konu Sahibi Designer31
Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı durumu bende yaşıyorum neden olduğunu bulamadılar . Sizin sorununuz nasıl geçti?Merhaba, ben bu sorunu yaşıyorum 3 haftadır. Hem de hamileyim 11 haftalık. Kan, idrar temiz. Enfeksiyon yok. Hiçbir şekilde teşhis koyamıyorlar. 3 haftada 3 kere oldu tıkanıklık. Sonda takılıp rahatlıyorum Acaba kuzeniniz nasıl oldu. İnşallah dönüş yapabilirsiniz bana.
transvers miyelit teşhisi kondu. 1 yıl kadar kortizon tedavisi gördü şu an elhamdulillah iyi. Yani mesane yerine başka bir organa vursa Allah korusun felç olabilirmiş. Ucuz atlattıkMerhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı durumu bende yaşıyorum neden olduğunu bulamadılar . Sizin sorununuz nasıl geçti?
Bende hamileyim 13 haftalık bulamadı doktorlar benimde neden oldugunu 2 aşı çin aşısı olduk ama ne bileyim inşallah geçer gidertransvers miyelit teşhisi kondu. 1 yıl kadar kortizon tedavisi gördü şu an elhamdulillah iyi. Yani mesane yerine başka bir organa vursa Allah korusun felç olabilirmiş. Ucuz atlattık
Biontech mi olmuştunuz? Doktor 3. Aşıyı kesinlikle olmasına izin vermedi o dönem.
Merhaba. Bana teşhis koyulamadan kendi kendine geçti. Hamilelikle ilgili dediler. Üroloji, kadın doğum hepsinde muayene oldum. Ama kesinlikle teşhis yok. Böbreklere bakıldı sorun yok. İnşallah sizinki de geçer giderMerhaba üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı durumu bende yaşıyorum neden olduğunu bulamadılar . Sizin sorununuz nasıl geçti?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım benimde geçerMerhaba. Bana teşhis koyulamadan kendi kendine geçti. Hamilelikle ilgili dediler. Üroloji, kadın doğum hepsinde muayene oldum. Ama kesinlikle teşhis yok. Böbreklere bakıldı sorun yok. İnşallah sizinki de geçer gbana da bugün 5 gün kalsın sonda dediler
Kuzeninize çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah. Bizimki hamilelikten dolayıdır inşallah o zaman üzüldümTeşhis koyulması gerçekten zor bir hastalık kuzenime yaklaşık bir ayda koyuldu teşhis. Kendi kendine de düzelebilir ama ana sebebi bulmak gerekiyor ki tedavi edilebilsin ve ileride farklı bir yerde olmasın.
Çok teşekkürler, muhtemelen hamileliltendir sizin onun öyle bir durumu yoktu. Çok geçmiş olsun size de.Kuzeninize çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah. Bizimki hamilelikten dolayıdır inşallah o zaman üzüldüm