Hiç Bir Şekilde Anlaşamıyoruz Ne Yapmam Gerekiyor ?

''Ha iyi yanları yok mu var gözüm arkada değil, seviyor canı ciğeri gibi.. yemesi içmesi vs elinden geldiğini yapıyor ihmal etmiyor..''

Konu sahibinin yorumudur ,gözü yemesinde içmesinde değil zaten ondan emin yani.
Yaptığı yanlış takındığı tavır konuştuğu ÜSLUP !hele ki bir anneye .

Her anne demedim zaten, konu sahinin annesi şuan konumuz. Burda hiçbir şeyi görmüyoruz, bilmiyoruz. Ne anlatılırsa ona göre yorum yapıyoruz, tahmin yürütüyorız. Hepimiz iftiracıyız o zaman.

Her anne demedim zaten, konu sahinin annesi şuan konumuz. Burda hiçbir şeyi görmüyoruz, bilmiyoruz. Ne anlatılırsa ona göre yorum yapıyoruz, tahmin yürütüyorız. Hepimiz iftiracıyız o zaman.
Yukarıdaki yorum sanırım konu sahibinin annesini özetliyor :)

eve kamera taktirip bakiciya verebilirsiniz

Bence tamamen haksızsınız. Dünya sadece kızınızdan meydana gelmiyor, bir adet de anneniz var. Annenizi kıracağınıza asker gibi verdiğiniz emirlere uyacak bakıcı tutmalıydınız. Anne ile bu üslupta konuşulmaz.

Yukarıdaki yorum sanırım konu sahibinin annesini özetliyor :)
Neyi özetlemiş? Hamur işi yedirmez mi demiş konu sahibi?

Gerçekten fikir alışverişi yapmak, farklı bakış açısına sahip biriyle konuşmaksa amacınız, yadırgadığım 3-4 konudan birine saplanıp kalmayın. Polemik değil, muhabbet olsun aramızdaki.

Ve sizin şu an kızınıza verdiğiniz bu emeği zamanında anneniz de size verdi. Kızınız ilerde kendi kızını size verse ve telefon açıp "Anne boş boş çene çalacağına KIZIMLA ilgilen. KIZIMIN kahvaltı saati. Yazık değil mi KIZIMA!" dese içinizden neler geçirirsiniz bir düşünün.

Yemesi içmesi elinden geleni yapıyor demiş. Nesini anlamadınız ben de onu anlamadım. Kimseyle polemiğe de girmiyorum sadece düşünceniz yanlış, hamur işi yedirdiğini bilemezsiniz diyorum. Ama siz illa bilirim diyorsanız tabi bir şey de diyemem.

Benim ogluma ananesi bakiyor. İster istemez benim gibi düşünmüyor benim dediklerimi birebir yapmıyor ama ben cok zaruri olmadikca sesimi asla cikarmiyorum. Çünkü oglumu ne kadar sevdigini goruyorum ve asla onun kötülüğünü istemez. Sonucta beni de o büyüttü ve daha farkli davranmiyor. Bagirip cagirmak yerine onun eksiklerini kapatmaya calisin parka mi götürmüyor izin gunlerinizde siz goturun. Ayrica bir cocukla bir yetiskin belirli bir yere kadar ilgilenebilir dadi da olsa boyle anne de olaa boyle. 3 yasina kadar temel bakimi yapilsin sonra krese vermenizi mutlaka tavsiye ediyorum.

Kesinlikle haksızsın o nasıl bi uslüp, sen sanıyor musun bakıcıya versen bakıcı ikinci bi telefonla konuşmayacak. Ki lak lak diyorsun ama sana göre lak lak. Bi de çocuğumu oyuncakların yanına atıyor diyorsun, çocuğun oyuncakları ile ilgilenmesinde kötü olan ne? O çocuk aç olsa zaten anneni rahat Bırakmaz hiç bir anneannede torununu aç bırakmaz. Çocuğumdan zaman çalıyor diyorsun ama sende evde olsan, bakıcıya da bıraksan yüzde yüz ilgilenemezsin öyle bi dünya yok çünkü. Bence annenden özür dilemelisin

Seni büyüten anneye böyle mi davranıyorsun diyenleri anlayamadım açıkçası.... Kız bence sonuna kadar haklı... Annesinin kızını dinleyip çocuğunu ona göre yetiştirmesi gerek. Ne demek televizyon izletiyor ya...

Ben anneme ve kayınvalideme “çocuğu size bırakıyorum. Karnını güzelce doyurun” desem, akşam evde dünya kadar yemek, poğaça, börek, pasta bulurum. Mükellef sofra bu çünkü onlar için. Defalarca tatlı yememesi lazım desem bile dedeleri eti puf alırlar. Çünkü; çocuk onu yiyorsa ve mutluysa doğrusu budur. Ellerinden geleni yapmışlardır.

Ben bu yorumları kendi fikirlerim doğrultusunda yapıyorum. Bana göre yanlış bunlar. Özellikle televizyon. İzletme izletme izletme dediğin halde bi insan neden izletir? İhmal etmek değil mi bu?

Ama işte o sizin anneniz kayınvalideniz. Başkasını bilemeyiz ki. Benim annem de hayatta aburcubur vermez mesela, balık yapar et yapar sağlıklı şeyler yapar verir. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bu. Mesela annemlerde tv yok gelen çocukla sağlıklı ilgileniyor.

Sizi hatalı buldum.
O sizin anneniz aynı zamanda
Cocugunuzun bakıcısı değil sadece.
Daha uygun üslupla kırmadan da soyleyebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…