- 20 Haziran 2019
- 13
- 5
- 16
- 25
- Konu Sahibi Gizli kulaniciiii
-
Bilsem konusmam ablacim napim delirmek uzereyimBu nasıl bi kafa ya? Karnının büyümesinin başka tonlarca sebebi olabileceğini ve bu şekilde hamileliğin mümkün olmadığını bilmiyomusun sen bu yaşta?
İnsan şaka mı die düşünüyor bazen cidden yaYok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
Olamaz dimi kardesimbeynim yandı ben şoknayır nolamazzzzzzzzz
Yalancı gebelik yaşıyorsun sanırım psikolojik yani canm bu saçma fikirden kurtulmak istyorsan test al yap mutlu olArkadaslar soyle son iki aydir aptal oldum soyle ki nisanliyim ve sevgilim bi ke elime biraz bosalmisti ama ciolak fln degildik sonra elimi peceteyle silmistim falan...Bu konu 4-3 ay once ama son iki aydir sanki karnim buyuyor baska bir sikintim yok ve cok korkuyorum her gun karnimi olcuyorum buyumusmu acaba falan diye hamile olabilirmiyim lutfen yardim edin bide karnimda bazen kalp gibi kiprtirtilar var her bibrek taraflarda her kasiklarimda bazen sol kasigimda daha fazla lutfen bi bilgi kafayi yememe as kaldi
Bence de ilişkiye girmeden hamile kalıyor millet ben bi senedir çabalıom yapamadık bi anormaliz yaniBide öyle deniyelim belki tutar
Kötü kötü konuşturacaksınız şimdi.Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
Regl döngün hakkında da bilgi verde cinsiyeti bile söyleriz biz sana..Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
Evliyim bana özelden yazabilirsin canımOlmaz dimi arkadasim boyle bisey yani ben mal mal dusunuyorum sadece
Oyle bisey yok dimi kardesim sadece tek soru varmi yokmuRegl döngün hakkında da bilgi verde cinsiyeti bile söyleriz biz sana..
Bacım hiç mi regl olmadın bu 3-4 aylık süreçte. Kuruntu yapıp oturdun mu sadece? Velevki çok mucizevi bir şekilde hamile kaldın ne yapacaksın bu kadar aydan sonra?Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
Biz yanlış biliyoz bu işi anladım artıkArkadaslar soyle son iki aydir aptal oldum soyle ki nisanliyim ve sevgilim bi ke elime biraz bosalmisti ama ciolak fln degildik sonra elimi peceteyle silmistim falan...Bu konu 4-3 ay once ama son iki aydir sanki karnim buyuyor baska bir sikintim yok ve cok korkuyorum her gun karnimi olcuyorum buyumusmu acaba falan diye hamile olabilirmiyim lutfen yardim edin bide karnimda bazen kalp gibi kiprtirtilar var her bibrek taraflarda her kasiklarimda bazen sol kasigimda daha fazla lutfen bi bilgi kafayi yememe as kaldi
Tam olarak nasıl bir şey var mı yok mu kardeşim.. elden hamile kalmayı mı soruyorsun..Oyle bisey yok dimi kardesim sadece tek soru varmi yokmu
Beklenen soru gelsin neden gebelik testi yapmıyorsun iki ay olmuş burda bir gariplik varOlamaz dimi kardesim
Nasıl bilmiyosun ya okulda görmedin mi neyin ne olduğunu, okulu geçtim 20 yaşındasın çocuk değilsin bilmemen mümkün değil uydurmaBilsem konusmam ablacim napim delirmek uzereyim
Yok bacım 4-3 ay önce olmuş olayda şişlik 2 aydır varmışBeklenen soru gelsin neden gebelik testi yapmıyorsun iki ay olmuş burda bir gariplik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?