Hic bir iliskiye girmeme ragmen hamile oldugumu dusunuyorum

Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
İnsan şaka mı die düşünüyor bazen cidden ya hem yeni uyesnz hem isim zaten şaibeli bi de konunuz böyle hic inandırıcı gelmedinz

Yalancı gebelik yaşıyorsun sanırım psikolojik yani canm bu saçma fikirden kurtulmak istyorsan test al yap mutlu ol

Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
Kötü kötü konuşturacaksınız şimdi.
Sevgilinizi tatmin etmeyi nasıl öğrendiyseniz bunlarıda o şekilde öğrenin. Özel hayatınız beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama sevişip sevişip sonrada hamilemiyim acaba diye dertleneceğinize ya sevişmeyin ya da tedbir alın. Ele bulaşan spermle hamile kalınacağını düşünenler lütfen kimseyle yakınlaşmasın ya lütfen.

Bacım hiç mi regl olmadın bu 3-4 aylık süreçte. Kuruntu yapıp oturdun mu sadece? Velevki çok mucizevi bir şekilde hamile kaldın ne yapacaksın bu kadar aydan sonra?
Yapmayın etmeyin ya. Elinize almayı biliyorsunuz nasıl çalıştığını da öğrenin bari. Sizin gibi insanların cinsellik yaşamasını muhakeme yeteneği olmayan insanların cinsellik yaşamasından bir farkı yok bence. Böyle olunca da kusura bakmayın ama suistimal edilmiş oluyorsunuz o sevgili ama tepki almamak için nişanlı olan bey tarafından.

Biz yanlış biliyoz bu işi anladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…