- 20 Haziran 2019
- 13
- 5
- 16
- 25
- Konu Sahibi Gizli kulaniciiii
-
2 oyle bisey yok olamaz dimi kardesim valla deliricemDoktora git
Psikiyatrist olsun
Tamm kardesim ama karnimi olcuyorum hep 86-87 fln aralarinda iki aydir hep bu numarada deli olsum tam kafamdan cikiyo yine bi aynaya gecip bakiyorumİlkokulda 6.sınıf konusu sanırım üreme sistemi. Evlenmeden önce incele canım bebek nasıl olur
Nirmal bi cevap verin lutfen valla 20 yasindayim o yuzden bu kdr dusunuyorumİnsanlar normal yollardan hamile kalamıyor ama siz elinize boşaldı diye hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz. Maşallah tertemiz sıyırmışsınız.
Psikiyatriye ek olarak diyetisyene de gidebilirsin..Tamm kardesim ama karnimi olcuyorum hep 86-87 fln aralarinda iki aydir hep bu numarada deli olsum tam kafamdan cikiyo yine bi aynaya gecip bakiyorum
Lutfen guzwl bi cevap verinkesinlikle hamilesin bir an önce evlenmeye bak elalem ne der
Oyle bisey yok dimi olamaz yani bide sen evlimisin kardesim sana ozelden bazi sorular sormak istiyorumPsikiyatriye ek olarak diyetisyene de gidebilirsin..
Olmaz dimi arkadasim boyle bisey yani ben mal mal dusunuyorum sadeceHem nişanlınız hemde sevgiliz elinize boşaldıysa kesin hamilesinizdir.
Bu kadar evham yapıyorsanız bir test yapın. 3-4 ay önce olmuş bir şeyden bahsediyorsunuz. Psikolojiniz bozulur böyleb
Yok kardesim gercekten korkuyorumSizi kibledim. Özelden yazmak isteyen çoğu yeni üye fake çıkıyor çünkü.
Yok yalnis anlamayin ozelden konusma cabam hamile olan arkadaslara soru somak icin egereki hamileysem karnim sert olur dimi ve oturunca katlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?