- Konu Sahibi FashionbyHatis
Buraya konu açmak hiç istemiyordum ama nasib... kısa ve öz yazmaya çalışacağım.
şuanda ciddi görüştüğüm birisi var...
anneme soylesemde dinlemeyeceğini yine eskiye döneceğini biliyorum...
eskiye gelince; bundan once iki kişiyi istemiştim evlenmek için..
anlatırken bile dinlemedi
1.x adlı kişiye, evi yok evlenme yaşım olmadığı için bir sürü bahane ile 6 ay bizi oyaladı vermedi
2.xx adlı kişiye , annesi ile birlik oturulacak diye yanında bir sürü bahanelerle bizi 1.5 sene oyaladı.
dtaylara girmeyeceğim, sadece annem ablamada aynısını yaptı abimede kız bulamıyor kimseyi beğenmiyor benim iki görüştüğümde 1.85.1.90 boylarındaydı ikiside gayet yakışıklıydı ikisinede çirkin dedi. ve ağlasamda zırlasamda ikna edemedim ailedeki diğer herkez benim yanımda benden taraftaydı yine vermedi.
şimdi sevgilim şehir dışına gitti
iki ay içinde anneme bu meseleyi kabul ettirmem gerekiyor
ki geriye geldiğinde aileler tanışsın
bu defa beni sevdiğimden ayıramayacak!
bir süre daha düşünüp kararımda ciddi olduğumu anlarsam ve annemde vermezse nikah tarihi alacağım.
uzun yazmadım ama bu süreler çok acılı geçti. normal erkek arkadaşım olsa ama ona evleneceğim demesemde kızıyor herşeye kızıyor yani..
ikna etme süresi annem için tamemen yalan asla kimseyi dinlemez kabul ettiremezsiniz.
bunları dört beş aylık tecrübe sonrası değil uzun tecrübeler sonucu yazıyorum..
sizler bu gibi durumlarda neler yaptınız?nasıl çareler aldınız..
en korktuğum şeyde resmi nikah kıyıncada vermeyecek ve beni kaçmaya zorlayacak!
şuanda ciddi görüştüğüm birisi var...
anneme soylesemde dinlemeyeceğini yine eskiye döneceğini biliyorum...
eskiye gelince; bundan once iki kişiyi istemiştim evlenmek için..
anlatırken bile dinlemedi
1.x adlı kişiye, evi yok evlenme yaşım olmadığı için bir sürü bahane ile 6 ay bizi oyaladı vermedi
2.xx adlı kişiye , annesi ile birlik oturulacak diye yanında bir sürü bahanelerle bizi 1.5 sene oyaladı.
dtaylara girmeyeceğim, sadece annem ablamada aynısını yaptı abimede kız bulamıyor kimseyi beğenmiyor benim iki görüştüğümde 1.85.1.90 boylarındaydı ikiside gayet yakışıklıydı ikisinede çirkin dedi. ve ağlasamda zırlasamda ikna edemedim ailedeki diğer herkez benim yanımda benden taraftaydı yine vermedi.
şimdi sevgilim şehir dışına gitti
iki ay içinde anneme bu meseleyi kabul ettirmem gerekiyor
ki geriye geldiğinde aileler tanışsın
bu defa beni sevdiğimden ayıramayacak!
bir süre daha düşünüp kararımda ciddi olduğumu anlarsam ve annemde vermezse nikah tarihi alacağım.
uzun yazmadım ama bu süreler çok acılı geçti. normal erkek arkadaşım olsa ama ona evleneceğim demesemde kızıyor herşeye kızıyor yani..
ikna etme süresi annem için tamemen yalan asla kimseyi dinlemez kabul ettiremezsiniz.
bunları dört beş aylık tecrübe sonrası değil uzun tecrübeler sonucu yazıyorum..
sizler bu gibi durumlarda neler yaptınız?nasıl çareler aldınız..
en korktuğum şeyde resmi nikah kıyıncada vermeyecek ve beni kaçmaya zorlayacak!