hiç bi bilgim yok yardım edermisiniz kızlar

pelinsuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
32
3
1
ben çeyiz için tencerelerimi alıcam...karaca bernardo korkmaz 'a baktım... çelık tencerelerimi korkmaz düşünüyorum ama karaca hakkında bılgınız var mı ? bide seramık ve granıt set ayrı ayrı takım alıcam ikiside aynı işe yarıyor mu alıyım mı bilmiyorum :/

Benim celiklerimde korkmaz dogru bi secim bence. Karaca hic düsünme bence birde ya grant ya seramik al ikisi cok fazla olur.

Üç takım fazla olur bence... Valla koyacak yer bulamazsın sonra benim gibi :) çelik takım için korkmaz ve emsanı tavsiye ederim... Karaca alma sakın... Granit ve seramikte de esse yi tavsiye ederim

Üç takım fazla olur bence... Valla koyacak yer bulamazsın sonra benim gibi :) çelik takım için korkmaz ve emsanı tavsiye ederim... Karaca alma sakın... Granit ve seramikte de esse yi tavsiye ederim

mesela pılav tenceresi bır tane seramık alıyım diğer seti de granıt set mı alsam dıe düşündüm pılav seramık de çok iyi oluyor dıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…