Hic belirti yaşamadan hamile olanlar var mi?

Geçen ay hamile oldugumu düşünmüştüm, hatta düsünmekle kalmayıp emindim ki o muhtesem sey içimde demiştim. Çünkü vucudum degişik tepkiler vermişti, inanılmaz hassaslasmıstım. O sırada yine buradan yorumlar okuyordum ve bir anda bu olayı hiç düşünmemek gerektigini, yapılacak en güzel şeyin dua etmek oldugunu anladım.

Kafanızdan o düşünceyi atın ve önünüzde upuzun bir hayat oldugunu lütfen unutmayın. Ve bu ay adet olmayı beklerken, hatta 3-4 gün de geçmişken bir anda kafama dank etti. Acaba hamile miyim diye? Ve hamile oldugumu ögrendim.

Eğer bir sorununuz yoksa, tamamen psikolojik bir olay. Lütfen kendinizi rahatlatın, bebeğiniz de size gelmek için can atıyordur, eminim.

Kesinlikle öyle 4 ay önce düşük yaptım ama her ay aklımda bebek düşüncesi bu ay bi düşünmedim sat yarın bugün şüphelenip test yaptım silik çıktı inşaallah hamileyimdir duanizda unutmayın..Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş

Benim hiç belirtim olmadı canım. Bu ayda olmadı diye düşünüyordum.
Özellikle göğüs hassasiyeti hiç olmadı 7 haftalık şuan ama yine de yok göğüslerimde :)
Hatta eşime dert yanıyordum öğrendiğim de neden belirtim yok diye :)
Bir haftadır bulantım başladı, şimdi sadece bulantı var.

Hayirli olsun canim çok sevindim senin adina . bendinde reglime 4 gün kaldi bekliyorum umarim bebek verir çünkü hic belirtim yok

Kaç haftalık hemilesin canim . benim reglime 4 gün var hic belirti yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum.galiba bebek felan yok. Eczaneden test alip yapmaya bile düşündüm bugün çok negatif enerji ile doluyom.
Canimm cok yeni hamileligim 4.haftadayum daha:) adetim 5 gun gecti su an hic belirtim yok:)Ben erken gebelik testi yapmistim adetten 5 gun once silik ikinci cizgi cikti predictor early 6 gin sonraki gun nirmal test yaptim ikinci cizgi yoktu adet beklwdigim gun yaptim ikinci cizgi belirgindi ertesi gun kanda cikti:))

Benim silik cikmisti simdi hamileyim:)

Kaç haftalık hemilesin canim . benim reglime 4 gün var hic belirti yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum.galiba bebek felan yok. Eczaneden test alip yapmaya bile düşündüm bugün çok negatif enerji ile doluyom.
Biraz sabret adetin gecsin oyle yap idrar testini Canimm yada early olanlardan bulup simdi yap ben bu ay o kadar cok para verdimki gebelik testlerine:)

merhaba arkadaşlar benimde yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti ve acıyordu ama şu an adete 5 gün var göğüslerim nerdeyse hiç acımıyor ,ayaklarım buz iştahım arttı ,onun dışında bi belirtim yok

Biraz sabret adetin gecsin oyle yap idrar testini Canimm yada early olanlardan bulup simdi yap ben bu ay o kadar cok para verdimki gebelik testlerine:)

Test yapmamaya karar verdim canim.zaten bebeği isteyip istememekte bugün tereddüde düştüm. Bazi şeylerden dolayı bugün negatif duygular icindeyim

İnş.hamilesimdir canim. Çok az kalmis gününe. Nekadardir düşünüyorsunuz?

İnş.hamilesimdir canim. Çok az kalmis gününe. Nekadardir düşünüyorsunuz?
Galiba yine adet olucam canım, adetten önce kafamın dipleri ağrır ve saçım dökülür biraz yine başladı bugün galiba yine olmadı 1.5 yıldır olmuyor bende pco ve eşimde Sperm sayı ve hız düşüklüğü var
Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…