Hic belirti yaşamadan hamile olanlar var mi?

Amin canim daha önce bir kaç kez boyle gecikmeler yasadim canim ve sonuç negatif tabi o dönemlerde bebek düşünmüyordum.mevsim geçişlerinde sende 2-3defa gecikebiliyo reglim bazen bir hafta bazen iki uç gün felan.en iyisi beklemem cnim.tabi dayanabilirsem :)) dikkat et kendine canim sende yorumlamaya calis. Bol bol dinlenme 9 ayi kendine tatil ilan et :))

Valla keyfini surecegimmmm :))

Benim belirgin bir belirtim olmadı. sadece adetime 1 hafta kala kahve bir leke geldi. adet olacam sandım. yerleşmeden olmuş sanırım. bir de adet günümden 1 gün önce kasık ağrım oldu. onun dışında bir belirti görmedim. hata hamile olduğumu düşünmedim. adetimi bekliyordum. zaten herkesin farklı oluyor. benim annemde hiç bir belirti olmamış. arkadaşım hamile ondada olmadı. kişinin bünyesine göre değişiyor. buradan okuduğun şeylerle etkilenip sakın kendinde belirti arama. rabbim isteyen herkese nasip etsin

TESK.ediyorum canim hala bekliyorum.ve henüz belirtim yok testte yapmadim. En iyisi bir hafta beklemek çünkü hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi test yapip negatif gormektense en iyisi beklemek diye düşünüyorum kesin olurum ama.

valla şuan ben 4+2 haftalık hamileyim. bende hamile olduğumu hissetmiyorum. üzme kendini.

Canim belirti yasadin mi ? Bende hic belirti yok. Hayirli olsun canim bebeğim çok sevindim. Bekleyeyim hafta sonuna kadar diyorum
bende hiç belirti olmadı sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara ağrı oldu.

Benim ıkinci gebeligim ilk gebeligimde goguslerim çok sis ve agriliydi ama şimdiki gebeligimde adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yok goguslerim her zamanki boyutunda hala şaşkınim

Benim arkadaşımın başına gelmişti. Olabiliyor belirti olmadan hamile kalmak mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…