- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Galiba yine adet olucam canım, adetten önce kafamın dipleri ağrır ve saçım dökülür biraz yine başladı bugün galiba yine olmadı 1.5 yıldır olmuyor bende pco ve eşimde Sperm sayı ve hız düşüklüğü var
Sen?
Hımm henüz bi cocuğun sorumluluğunu alabilmeyi düşünmüyor mu acaba ?Bizde bir problem varmi bilmiyorum canim.ilk defa bu ay düşünmeye karar verdik hastaligimi bekliyorum.umarim sende hastalanmazsin. Benim eşim istiyor mu istemiyor mu bir garip davraniyo.hem hapi Birak kullanma artik dedi.bugünde tam tersi sanki istemiyor gibi hic hevesi cabasi yok. Moralim bozuldu benimde. Acik acik konusamiyoruz biz hic bir şeyi. Bugünkü davranisi beni hayal kirikligina ugratti.karnimda sicak su torbasi vardi şakayla askim hamile gibi durdum dedi.tersledi beni hamile olmayi çok istiyorsun herhalde diye.
Valla bu erkekler ilginç. Kimisi çok seviniyor kimisi anlamıyor. Canım üzülme benimki de çok saçma durum oldu :) sevinmedi :) tabi ben ağlaya ağlaya sen bölesin istemezsen isteme benim bebeğim falan diye ağlayinca pişman oldu :) erkeklerin bazısı çocuk doğup ilk baba diyene kadar anlamıyor annelik gibi değil. Ama mümkün oldukça onu da bu surece dahil ediyorum. Bugün kafası oluştu yok riskli seni duyar konuş diye ki daha 4 haftalık hamileyim :) neyse o bilmiyor gerçekleri :))) bu arada ben hic bir belirti yaşamadım. Hala yok Ama iki test ikiside pozitif yarin gidicem doktora.Bizde bir problem varmi bilmiyorum canim.ilk defa bu ay düşünmeye karar verdik hastaligimi bekliyorum.umarim sende hastalanmazsin. Benim eşim istiyor mu istemiyor mu bir garip davraniyo.hem hapi Birak kullanma artik dedi.bugünde tam tersi sanki istemiyor gibi hic hevesi cabasi yok. Moralim bozuldu benimde. Acik acik konusamiyoruz biz hic bir şeyi. Bugünkü davranisi beni hayal kirikligina ugratti.karnimda sicak su torbasi vardi şakayla askim hamile gibi durdum dedi.tersledi beni hamile olmayi çok istiyorsun herhalde diye.
Valla bu erkekler ilginç. Kimisi çok seviniyor kimisi anlamıyor. Canım üzülme benimki de çok saçma durum oldu :) sevinmedi :) tabi ben ağlaya ağlaya sen bölesin istemezsen isteme benim bebeğim falan diye ağlayinca pişman oldu :) erkeklerin bazısı çocuk doğup ilk baba diyene kadar anlamıyor annelik gibi değil. Ama mümkün oldukça onu da bu surece dahil ediyorum. Bugün kafası oluştu yok riskli seni duyar konuş diye ki daha 4 haftalık hamileyim :) neyse o bilmiyor gerçekleri :))) bu arada ben hic bir belirti yaşamadım. Hala yok Ama iki test ikiside pozitif yarin gidicem doktora.
Hımm henüz bi cocuğun sorumluluğunu alabilmeyi düşünmüyor mu acaba ?
Yeni evlisin galiba yaşın da genç se biraz ertele derim canım
Eşinle konuş ilerleyen zamanlarda düşün derim canım , fazla da kafanı takma daha 1 ay olmuş düşüneli hem hayatın tadını çıkar bana bakma yaş geçiyor eşim 38 lerde 1.5 yıldır her ay hüsran şimdiden kendini sıkarsan olmaz rahat ol kuzum
İnan nasiplen öteye yer yok. Varsa insAllah hayırlısıyla vardır.Valla seviniyor mu üzülüyor mu keyfi bilir ben annesi olarak onunda babalık sevinci yaşamasını istiyorum kendisi kederini çekmeyi seciyorsa evladım ile ben birbirimize yeteriz . Ha tabiki keske yanında olsa ama iste erkekler. Kendi başlarına gelince çok korkuyorlar. Sanki bütün çileyi onlar çekiyorHaklisin canim benim.insanin zoruna gidiyor.başkasinin çocuğunu seviyor.hergun özlediğini dile getiriyor.fotigraflarina bakiyor bana gelince boyle. Baba olmak umrunda değil. Çok sinirlerin bozuluyo. Sende iyi yapiyosun hatta daha fazlasini yap canim.inş.güzel haberlerini alirsin.bugün rüyamda test yapiyordum negatif cikiyordu.bendede hala belirti yok
İnan nasiplen öteye yer yok. Varsa insAllah hayırlısıyla vardır.Valla seviniyor mu üzülüyor mu keyfi bilir ben annesi olarak onunda babalık sevinci yaşamasını istiyorum kendisi kederini çekmeyi seciyorsa evladım ile ben birbirimize yeteriz . Ha tabiki keske yanında olsa ama iste erkekler. Kendi başlarına gelince çok korkuyorlar. Sanki bütün çileyi onlar çekiyor
Ay hadi 2 gün kaldı haber ver bana :)Aynen canim neden bu kadar korkuyorlar anlayamiyorum. Kacisi yok yani eninde sonunda evlatlari olacak. Yaratilistanmi bilmiyorum ama bizim gibi asla dusunemiyorlar. Bekliyorum iste normalde 7 şubatta regli olmuştum 7 martta olurum diye bekliyorum.belki geç yumurtlama olmuştur diye 9 marta kadar bekleyeceğimiz canim. Ne hamilelige nede regli olacagima dair bir belirtim yok.
Ay hadi 2 gün kaldı haber ver bana :)
Ben bugün doktora gittim yumus yumus bir şeyi ultrasonda gördüğüm halde hala belirtim yok :)Aynen canim yazarim birdan ama hic kendimi hamile gibi hissetmiyordum .
Ben bugün doktora gittim yumus yumus bir şeyi ultrasonda gördüğüm halde hala belirtim yok :)
Umarım hakkında hayırlısı olur. İnşallah gönlünden geçen olsun :) 4 hafta 3 günlük oldu geçen ay 2 şubatta regl olmuştum iste. Sağol canım benim onsAllah hayırlısıyla alırım kucagima :)Ayyy canim çok sevindim senin için Rabbim hayirlisiyla kucagina almaya nasip etsin.nekadarlik olmuş bebisin. Belirtinin olmaması beni umutlandirdi canim bende hala bekliyorum ve belirtim yok normalde bugün regli olmam lazimdi olmadim.belki geç yumurtladim bilmiyorum hapi bu ay biraktim belki oyuzden gecikmiştir test yapmadim bir hafta daha bekleyeceğimiz ama kendime dair hic birşey hissetmiyorum
Umarım hakkında hayırlısı olur. İnşallah gönlünden geçen olsun :) 4 hafta 3 günlük oldu geçen ay 2 şubatta regl olmuştum iste. Sağol canım benim onsAllah hayırlısıyla alırım kucagima :)
Ben bir an önce oluşmasını büyümesini istiyorum. Karnım çıksın seveyim beni duysun tepki versin istiyorum elimden gelse yarın doğursam :)Amin canim. Test yapmaya cesaretin yok. Şimdide sizi cinsiyet heyecani sarar canim kizmi erkek mi diye dünyanın en güzel duygusu olsa gerek Rabbim bizlere de nasip eder inş.
Geçti mi zamaninizKizlar bende hala hic belirti yok testte yapamiyorum korkudan beklemek çok zor çok sıkıldim
Geçti mi zamaniniz
7 martta regli olurum diye bekliyordum canim en son 7 şubatta olmuştum.
Valla ben pazartesi doktora gittim çocuğumu gördüm :) yani ben göremedim doktor gördü :) su an reglimin üzerinden tam bir hafta geçti hala hic bir hamilelik belirtim yok. Göğüslerde bile belirti yok tabiki karar senin bekle bakalım. Ne istersen hayırlısıyla Rabbim onu versinBir iki gün gecikme normaldir diye düşünüyorum canim. Hamileliği dair bir belirtince yok zaten bir hafta daha bekleyeyim diyorum.bazense git test al bir dene diyorum kendime bu sefer negatif cikarsa diye üzülüyorum.karisik ruh halindeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?