- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Gecikmeden sonramı kan testini yaptırdı tam olarak canım?Benim arkadaştan hiç belli olmazdı.Ama o gider kan tahlili yapıp öğrendi ikisüni de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmeden sonramı kan testini yaptırdı tam olarak canım?Benim arkadaştan hiç belli olmazdı.Ama o gider kan tahlili yapıp öğrendi ikisüni de
EVet aynen öyle idrarda çıkmıyordu diyorduk hamile değilsindir.Oda inat bi kızdı illa gidip yaptırıyorduGecikmeden sonramı kan testini yaptırdı tam olarak canım?
Yaa çok ümitlendim şimdi valla uzun zamandır kalamıyorum hiçbi sıkıntı olmamasına rağmen inşallah bu ay tutmuştur çalışmalara biraz daha önem vermiştikEVet aynen öyle idrarda çıkmıyordu diyorduk hamile değilsindir.Oda inat bi kızdı illa gidip yaptırıyordu![]()
Amin canim ins.sabirsizlikla bekliyorumBende de hiç bir belirti olmadı canım günüm geçince kan tahlili yaptım hemen bnm günüm geçmez çünkü ve öyle öğrendim Rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.
İnşAllah canımYaa çok ümitlendim şimdi valla uzun zamandır kalamıyorum hiçbi sıkıntı olmamasına rağmen inşallah bu ay tutmuştur çalışmalara biraz daha önem vermiştik![]()
Kesinlikle öyle 4 ay önce düşük yaptım ama her ay aklımda bebek düşüncesi bu ay bi düşünmedim sat yarın bugün şüphelenip test yaptım silik çıktı inşaallah hamileyimdir duanizda unutmayın..Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşGeçen ay hamile oldugumu düşünmüştüm, hatta düsünmekle kalmayıp emindim ki o muhtesem sey içimde demiştim. Çünkü vucudum degişik tepkiler vermişti, inanılmaz hassaslasmıstım. O sırada yine buradan yorumlar okuyordum ve bir anda bu olayı hiç düşünmemek gerektigini, yapılacak en güzel şeyin dua etmek oldugunu anladım.
Kafanızdan o düşünceyi atın ve önünüzde upuzun bir hayat oldugunu lütfen unutmayın. Ve bu ay adet olmayı beklerken, hatta 3-4 gün de geçmişken bir anda kafama dank etti. Acaba hamile miyim diye? Ve hamile oldugumu ögrendim.
Eğer bir sorununuz yoksa, tamamen psikolojik bir olay. Lütfen kendinizi rahatlatın, bebeğiniz de size gelmek için can atıyordur, eminim.![]()
Benn hala yok hic belirtiArkadaşlar merhaba hic belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mi?
Benim hiç belirtim olmadı canım. Bu ayda olmadı diye düşünüyordum.
Özellikle göğüs hassasiyeti hiç olmadı 7 haftalık şuan ama yine de yok göğüslerimde :)
Hatta eşime dert yanıyordum öğrendiğim de neden belirtim yok diye :)
Bir haftadır bulantım başladı, şimdi sadece bulantı var.
Benn hala yok hic belirti
Canimm cok yeni hamileligim 4.haftadayum daha:) adetim 5 gun gecti su an hic belirtim yok:)Ben erken gebelik testi yapmistim adetten 5 gun once silik ikinci cizgi cikti predictor early 6 gin sonraki gun nirmal test yaptim ikinci cizgi yoktu adet beklwdigim gun yaptim ikinci cizgi belirgindi ertesi gun kanda cikti:))Kaç haftalık hemilesin canim . benim reglime 4 gün var hic belirti yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum.galiba bebek felan yok. Eczaneden test alip yapmaya bile düşündüm bugün çok negatif enerji ile doluyom.
Benim silik cikmisti simdi hamileyim:)Kesinlikle öyle 4 ay önce düşük yaptım ama her ay aklımda bebek düşüncesi bu ay bi düşünmedim sat yarın bugün şüphelenip test yaptım silik çıktı inşaallah hamileyimdir duanizda unutmayın..Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş
Biraz sabret adetin gecsin oyle yap idrar testini Canimm yada early olanlardan bulup simdi yap ben bu ay o kadar cok para verdimki gebelik testlerine:)Kaç haftalık hemilesin canim . benim reglime 4 gün var hic belirti yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum.galiba bebek felan yok. Eczaneden test alip yapmaya bile düşündüm bugün çok negatif enerji ile doluyom.
Sağol canım. İnşallah sende hamilesindir. Bebeğin seninledir inşallah. Belirti yok diye takma kafana herkes de aynı olmuyor.Hayirli olsun canim çok sevindim senin adina . bendinde reglime 4 gün kaldi bekliyorum umarim bebek verir çünkü hic belirtim yok
Biraz sabret adetin gecsin oyle yap idrar testini Canimm yada early olanlardan bulup simdi yap ben bu ay o kadar cok para verdimki gebelik testlerine:)
Sağol canım. İnşallah sende hamilesindir. Bebeğin seninledir inşallah. Belirti yok diye takma kafana herkes de aynı olmuyor.
merhaba arkadaşlar benimde yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti ve acıyordu ama şu an adete 5 gün var göğüslerim nerdeyse hiç acımıyor ,ayaklarım buz iştahım arttı ,onun dışında bi belirtim yok
Galiba yine adet olucam canım, adetten önce kafamın dipleri ağrır ve saçım dökülür biraz yine başladı bugün galiba yine olmadı 1.5 yıldır olmuyor bende pco ve eşimde Sperm sayı ve hız düşüklüğü varİnş.hamilesimdir canim. Çok az kalmis gününe. Nekadardir düşünüyorsunuz?