Hiç beklemezdim ondan bunu:(

geçmiş olsun cnm ya süründür iyce baskasına guzelsın nedemek çok ıyı yapmıssın evden gıderek akşamları gelış saatlerınde cık dolaş eve geldgfnde olmada aklı basına gelsın ıyce

Bu durumda yapılacakların en iyisini yapmışsınız. Bravo diyorum.
Bazıları nasılsa çocuklarım var boşanmayacağım diye ağlar ağlar yine bir şey yokmuş gibi hayatına devam eder.
Bunlara dersini vermezsen birbirlerine bakarak aynen devam ederler.
Çok abartmadan yani çocukların psikolojisini de düşünerek bir daha aklından bile geçiremeyeceği şekilde burnunu sürttürün.

böyle bir olay tabiki boşanma sebebim olamaz.
ama güven varya güven o kırıldığı zaman işte o zaman bana ağzıylada kuş tutsa acaba bir daha inanırmıyım ona:umursamaz: güvenirmiyim.
ben bunu görmezden gelseydim kızdanda ona bir mesaj gelecekti bundanda ona derken ilerisini düşünemiyorumkötükedihüso

yılanın başı küçükken ezeceksinki bir daha büyümesinkötükedihüso
40 dan sonra azanıda çeneşir paklarkötükedihüso
ama ben çeneşire kalmadan paklıyacağım zatenkaydirigubbakcemile

muhahaha:roflol:, çiğ çiğ yiycen yani he adamı. Ohhh sefan olsun:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
doracım bence gayet güzel hareket etmişsin canım zaten bu yüzden boşanacak halin yok..kocanın sana bir eziyeti bir hakareti yada kabakuvveti olmadığına göre bunu çok uzatma bence....
hepimizin kocasının yapmadığı veya aklından geçmediği ne malum hayatım yani belki bu söylediğim çok ters gelecek ama ilişki anlamında bişi olmamış neticede boşluk anında bi hata....
tabi burnunu sürttür ama çokta evliliğini zedeleyecek laflar sözler etmemeni tavsiye ederim..
kendine güven canım sen paronoyak olmana gerek yok(ciyak ciyak barıp her lafı sayan kadın kadar seviyesini düşüren bişi yoktur erkeklerin gözünde) ,, sen en mükemmelisin bunu düşün canım....başın dik omuz silke silke yürü mantıklı şekilde konuş bence budur......

çok takmaaa .....erkekler çok zayıf maleseffffff......inşallah yanlış bişi yazmamışımdır ama bana göre ilişki anlamında olmadığı sürece böyle ufak tefek şeyleri takmam.....kendime güvenirim çünkü...fıkır fıkır olup tam tersi tepkiler vermeyeda bayılırım..hayat bir oyundur canım bazen bazı şeyler sınırlara yaklaşır ama sınırı aşmaz ...sende bi oyun düşünür tepkini koyarsın (ve gayet güzel yapmışsında)bence bu daha bi bağlılık katabilir ...ve bu işte özel yaşamda herşeyde geçerli....

Son düzenleme:

niliferciğim yanlış bir şey yazmamışın canım.
ben zaten öyle bağırarak kavga yapan bir tip değilimdir.
sadece susarak ve düşünürüm. düşünmedende bir şey yapmam.
kafamda sorgularım. planlarım. gerçekleştirmeye başlarım.
ona benim verebileceğim en büyük ce za susmadır zaten.kötükedihüso
sakinleşince sinirlerüm düzelnincede konuşaraktan hallederim ama bu ha he diye konuşma manında olmaz.
ta kalbine ok gibi yerleştiririm laflarımı. bir sözüm iğne gibi geçerÇok üzgünüm çoook
zaten kavgacı bir yapmız yoktur ne onun ne de benim.:umursamaz:
verdiğin destek içinde teşekkür ederim canım.Şeniz

şu face'e çıktığından beri kılım zaten..Amaçları eski arkadaşları bulmakmış..Eğer o arkadaşlarıyla olmayı çok isteseydi "eski arkadaş" olmazdı herhalde..Amacı bile salakça ki çoğu insan bu amaçla kullanmıyor ..

şu erkekleri anlamak ne mümkün... çok haklısın ne işi var evli erkeklerin sevgilisi olanların ciddi birlkteliği olanların hayatında biri olanların vs... sonuçta orası sosyalleşme sitesi...herşey oluyor... şu erkekleri yalnız bırakmaya gelmiyor vallaa....

Yahu bazı erkekler gerçekten saf, be adam madem evli olduğun halde birine güzelsin diyeceksin bari bunu aleni yapıp yakalanma. Yani erkeklerin gözleri ya kararmış yada gerçekten saflar.
Bir erkeğin neden böyle yaptığını şu koca yaşıma rağmen anlayamadım bir türlü. Ehhhh böyle erkekler her türlü cezayı hak ediyor.

merak ediyorum nasıl oldu aranız.eşin barışmak için bişiler yapıyomu?

ya ben bıle accayıp sınırlendım yaa cnm sen en ıyısını yapıosun.demek 1 ay gelmesen nolcaktı.işte gelde biyere git insanın gözü arkada kalmıcakmı.bidaha gıttıgınde acaba die düşünicenmi.ne işleri varsa facede .
senınde üyelıgın varsa sonlardır ben kapatıyorum sende kapat de.
biz eşimle acmadık ne o ne ben.
üstelık arada sylerım ben ona gel bızde acalım ne gerek var.o işler b..k.. işler der.ha dıyceksın nerden bılıon acmadıgını.
kardeşimin üyelık isminden gırıp karış karış takıp edıom
evlıler cıarmalı hayatından şu face ilmaz:

anlasilan bu internet erkeklere gore diil gozleri baska yerlere kayivericek face sitesini sewmiordum simdi temelli sinir oldum...;-\

hahhh şöle yaa böle kararlı kendinden emin we ezdirmeyen hatunlar görmek ne hoş yaaŞeniz
yaptıklarını okudumda ççook güzel yapmışsın tebrik ediorum, susmak bazen en büyük cewaptır die düşünürümvereliniortak
bu erkekler neden böle yaa, noldu şimdi güzel dedinde noldu yanii, hatun bilgisayardan çıktı hop die kucağınamı oturdu:umursamaz:
hatasını tekrar etmiyceğinden birazda olsan emin oluncaya kadar tawrını dewam ettir bence.. :teselli:

bencede fatura face e kesilmesin , sorun adamın niyetinde. efendi gibi kullanılırsa face in kimseye zararı yok. yapacak adam her sitede yapar yada her yerde...
konuya dönersek bence sakinliğinizi korumaya çalışın, evi terketmeyin ( ki bunu her uzman söylüyor). eşiniiz buradaki herkesten daha iyi tanıyan sizsiniz. nasıl pişman edileceğinide siz bilirsiniz? burnundan getirin ama yuvayı dağıtacak kadar abartmadan. sadece pişman olsun ve bir daha pc de bir şey yazarken 100 bin kere düşünsün.

o degil de çeneşir yanlis yazilmis, teneşir olacak
saygilar:))

not: okurken yapilan imla hatalari gözüme cok batiyor da, düzeltmeden edemiyorum:)

Son düzenleme:
bir de şimdi okudum eklemek istedim,
çocukları meselenizden uzak tutsaydınız keşke, oğlanı babanın yanına verip kızla 5 saat dışarda gezmeniz haddime değil ama bence yanlış. çünkü onların daha muhakeme yetileri gelişmemiş .kafalarında oluşacak babaların imajı yarın öbür gün sizi de zor durumda bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…