• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç beklemezdim ondan bunu:(

Evli bir adama bunlar yakışmıyor.
Mutlaka bir daha yapamayacak şekilde tepki vermelisin.
Ben zaten evli erkeklerin face de ne işleri olur, neden üyelik alırlar hiç anlamam.:umursamaz:

bunda yanlış birşey göremedim sorun ne ki? :1closedeyes:

benim kocam kadının birine "çooook güzelsin dicek" ve ben bunda sorun görmüycem.:1shok:anaaa kıyameti koparırım.güzelsin dediği o dilini keser de eline veririm valla.

dora bence de akşam evde olma telide açma.az meraklansın bakalım.eve dönünce de hesabını sor elbette

Al işte sadece bir süreliğine erkeklerden uzakken bile zihinleri kayıveriyor vücütları sabit kalsa da. Asla bir erkek eşinden sevgilisinden uzak , elinin altında internet bağlantılı bir bilgisayarla boş kalmamalı sanırsam. Başkası sizin fotoğrafınıza çok güzelsin hem de çoooook deyince tepkisi ne olursa aynısını siz ona gösterin bence.

benim kocam kadının birine "çooook güzelsin dicek" ve ben bunda sorun görmüycem.:1shok:anaaa kıyameti koparırım.güzelsin dediği o dilini keser de eline veririm valla.

dora bence de akşam evde olma telide açma.az meraklansın bakalım.eve dönünce de hesabını sor elbette

insan arkadaşlarına dostlarına güzelsin/yakışıklısın diyemez mi :1closedeyes:

hiç tanımadığı birine demesi yanlış olur fakat belki yakın bir dostu bir jest yapmak istedi :uhm: Ondan olayın iç yüzü öğrenilmeden sağlıklı bir iletişim kurmadan varsayımlar üzerine birşeyler yapılmasından yana değilim..

valla bir kadın bir erkeği,ekleyipte, resmine ,arkadaşıolsa yada olmasa,farketmez,,, yakışıklı mı demiştim,yok çok çok yakışıklısın diye mesaj yazsa ve kocası bunu okusa çokta normal karşılayacağını sanmam. felaket olurdu o evde o gün.artık camlarmı kırılırdı yoksa kadının burnu mu, adamına ve öfkesinin şiddetine bağlı..:delphin:. .

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar serin kanlı yorumlar var
olaylara erkelerin gözünden bakabilmeleri ilginç

Yine hesabı da facebook'a kesti hatun milleti sırnaşık şey yapacak adam zaten oraya üye olmasa da hertürlü yapar,ozaman evli adam niye sokağa çıkar anlamam mı diyeceksiniz sengözlerimebaksanab ayrıca facebook sevgili bulma sitesi değildir,adamına göre kullanış şekli değişiyo.Benim erkek arkadaşım ilkokul arkadaşlarından bile bi kız eklese,kabul edeyim mi diye sorar,kimseye öyle yorumlar yazmaz ..
Bence enazından ordan yapmış,hanfendi de yakalamış alkisalkisalkis
Yalnız okuyunca benim de asabım bozuldu,inş eşiniz yaptığı saçmalığın farkına varır da gönlünüzü alır ne diyim a.s.

ahhh ahhhh bilirim nasıl koyar
buna benzer bişide bizimki yapmıştı
msnde kıza huuww baby mi ne yazmıştı tam hatırlamıyorum bile
gördüğüm anda kan beynime sıçramıştı 3 gün konuşmadım
bir sürü şey zırvaladı geçmiş zaman
süründür süründür ki bidaha güzel kelimesini ağzına alırken bile 10 kere düşünsün :delphin:

çocuklarını alıp dışarıya çıkma
sende yakışıklı bir adamın fotoğrafına çok yakışıklıymışsın yaz
onun akşam göreceği şekilde aç pcyi
senin ne hissettiğini ancak ozaman anlar

zamoule senı desteklıyorum ben :) harıka çözum

burnundan kesinlikle getir canım..bir süre affetme..
ne demekmiş elin kadınlarına güzelsin demek anlasın..
çok kızdım vallahi..

burnundan kesinlikle getir canım..bir süre affetme..
ne demekmiş elin kadınlarına güzelsin demek anlasın..
çok kızdım vallahi..

katılıyorum ve ekliyorum....alkisalkisalkis
burnundan öyle bir getirki yaptığına bin pişman olsun,boynu bükük dolaşsın ömür boyu....
kötükedihüso

kız kaç yaşlarında?
eşin kaç yaşında?
kız 26
eşim olacak şahıs 39

Şeniz

insan arkadaşlarına dostlarına güzelsin/yakışıklısın diyemez mi :1closedeyes:

hiç tanımadığı birine demesi yanlış olur fakat belki yakın bir dostu bir jest yapmak istedi :uhm: Ondan olayın iç yüzü öğrenilmeden sağlıklı bir iletişim kurmadan varsayımlar üzerine birşeyler yapılmasından yana değilim..
ama eşim bu kızı tanımdığını sanmam çünkü başka arkadaş yoluyla eklemiş sanırımkötükedihüso

arkadaşlar ben yokken yaptığınız yorumlara teşekkür ederim.
gelelim yaptıklarıma.
aslında henüz fazla bir şey yapmadım.
burdan çıkar çıkmaz yola düştüm.
yolda karşıma çıkmazmı pat diyekötükedihüso
bende görmezinden geldim ama oğlum ağlamaya başladı oda arabayı önüme kırdı. bekle konuşalım dedi
bende konuşacak bir şey yok sen git o nazoyla konuş dedim oğlanı attım yanına.
kızımla birlikte 5 saat gezdik.
sonra beni aramıya koyulmuş.
ortalığı ayağa kaldırmış
teli açmamıştım.
sonra çağrı attılar.
yanlış adres verdittirdim.
gitti oraları aramıya.
o beni ararken bende eve geldim.
kapımı kilitleyip başka odaya geçtim.
birazda o bunalsınkötükedihüso
bir iki kelime konuşabildik yolda
yok efendim neymiş
arkadaşı bunun şifresine girmiş o yazmış mesajları.
inandınmı derseniz inanmadım. her halde bu şekil bir 3_ 5 gün gideriz.
ne zaman barışırda açıklama yaparsa o zaman paylaşırım:gitme:

aslında ben onu çok daha fazla kendimi arattırırdımda devreye başkalarını soktumafoldumben

Son düzenleme:
Eğer hala pervasız ve patavatsız tavırlarına devam ediyorsa,içinizden geçeni yapın bence.

şimdi okudum cnm yazdığını.arkadaşında eşinin facebook şifresinini ne işi varmış ki.zaten sende böle bişeye inanmamışsın.inanmamalısın da zaten.ii yapmışsın kendini aratmakla.
bundan sonra napcaksın peki.barışmaya çalışıyomu eşin

Back