- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunda yanlış birşey göremedim sorun ne ki? :1closedeyes:
benim kocam kadının birine "çooook güzelsin dicek" ve ben bunda sorun görmüycem.:1shok:anaaa kıyameti koparırım.güzelsin dediği o dilini keser de eline veririm valla.
dora bence de akşam evde olma telide açma.az meraklansın bakalım.eve dönünce de hesabını sor elbette
ne kadar serin kanlı yorumlar var
olaylara erkelerin gözünden bakabilmeleri ilginç
hea. sanki ,diyeceksin ki,kendi kendine ,bir an,,, bunu yazan erkek olabilir mi..
bu kadar serin kanlı yanii
çocuklarını alıp dışarıya çıkma
sende yakışıklı bir adamın fotoğrafına çok yakışıklıymışsın yaz
onun akşam göreceği şekilde aç pcyi
senin ne hissettiğini ancak ozaman anlar
burnundan kesinlikle getir canım..bir süre affetme..
ne demekmiş elin kadınlarına güzelsin demek anlasın..
çok kızdım vallahi..
kız 26kız kaç yaşlarında?
eşin kaç yaşında?
Şenizbenim kocam kadının birine "çooook güzelsin dicek" ve ben bunda sorun görmüycem.:1shok:anaaa kıyameti koparırım.güzelsin dediği o dilini keser de eline veririm valla.
dora bence de akşam evde olma telide açma.az meraklansın bakalım.eve dönünce de hesabını sor elbette
ama eşim bu kızı tanımdığını sanmam çünkü başka arkadaş yoluyla eklemiş sanırımkötükedihüsoinsan arkadaşlarına dostlarına güzelsin/yakışıklısın diyemez mi :1closedeyes:
hiç tanımadığı birine demesi yanlış olur fakat belki yakın bir dostu bir jest yapmak istedi :uhm: Ondan olayın iç yüzü öğrenilmeden sağlıklı bir iletişim kurmadan varsayımlar üzerine birşeyler yapılmasından yana değilim..