Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine hesabı da facebook'a kesti hatun milleti sırnaşık şey yapacak adam zaten oraya üye olmasa da hertürlü yapar,ozaman evli adam niye sokağa çıkar anlamam mı diyeceksiniz sengözlerimebaksanab ayrıca facebook sevgili bulma sitesi değildir,adamına göre kullanış şekli değişiyo.Benim erkek arkadaşım ilkokul arkadaşlarından bile bi kız eklese,kabul edeyim mi diye sorar,kimseye öyle yorumlar yazmaz ..
Arkadaşın eşinin yaptığı ile sokağa çıkmanın bir alakası yok.
Ha bekarken üye olmuştur devam eder o başka ama evlenmişsin, çoluk çocuğa karışmışsın. 15 yıl geçmiş dile kolay ondan sonra bir heves neymiş birden bire face e üye olmak gelmiş aklına.
Bunun bir mantığı varsa onu da açıklar mısın?
Bu durumda yapılacakların en iyisini yapmışsınız. Bravo diyorum.
Bazıları nasılsa çocuklarım var boşanmayacağım diye ağlar ağlar yine bir şey yokmuş gibi hayatına devam eder.
Bunlara dersini vermezsen birbirlerine bakarak aynen devam ederler.
Çok abartmadan yani çocukların psikolojisini de düşünerek bir daha aklından bile geçiremeyeceği şekilde burnunu sürttürün.
böyle bir olay tabiki boşanma sebebim olamaz.
ama güven varya güven o kırıldığı zaman işte o zaman bana ağzıylada kuş tutsa acaba bir daha inanırmıyım ona:umursamaz: güvenirmiyim.
ben bunu görmezden gelseydim kızdanda ona bir mesaj gelecekti bundanda ona derken ilerisini düşünemiyorumkötükedihüso
yılanın başı küçükken ezeceksinki bir daha büyümesinkötükedihüso
40 dan sonra azanıda çeneşir paklarkötükedihüso
ama ben çeneşire kalmadan paklıyacağım zatenkaydirigubbakcemile
Yine hesabı da facebook'a kesti hatun milleti sırnaşık şey yapacak adam zaten oraya üye olmasa da hertürlü yapar,ozaman evli adam niye sokağa çıkar anlamam mı diyeceksiniz sengözlerimebaksanab ayrıca facebook sevgili bulma sitesi değildir,adamına göre kullanış şekli değişiyo.Benim erkek arkadaşım ilkokul arkadaşlarından bile bi kız eklese,kabul edeyim mi diye sorar,kimseye öyle yorumlar yazmaz ..
Arkadaşın eşinin yaptığı ile sokağa çıkmanın bir alakası yok.
Ha bekarken üye olmuştur devam eder o başka ama evlenmişsin, çoluk çocuğa karışmışsın. 15 yıl geçmiş dile kolay ondan sonra bir heves neymiş birden bire face e üye olmak gelmiş aklına.
Bunun bir mantığı varsa onu da açıklar mısın?
ya ne alakası var face zaten tanıdığın arkadaşlarını bulma sitesi....yıllardır görüşmediğin ilkokul ortaokul herneyse yılların kapadığı arkadaşlarını bulma yeri......
orası sevgili bulma sitesi değil ki..hıı başka amaçla kullanır bilemem...onu facede değil heryerde yapar zaten amacı sevgili edinmekse........
neyse konu faceye üye olmak değil gerçi ama herkezin hesabıda var facede olmayan istisna zaten![]()
seni kıskandırmak için yapmadığı ne malum? bu sıralar yüz vermiyor musun ya da ne bileyim böle ilgini eksik mi ediyorsun?
Bence enazından ordan yapmış,hanfendi de yakalamış alkisalkisalkis
Yalnız okuyunca benim de asabım bozuldu,inş eşiniz yaptığı saçmalığın farkına varır da gönlünüzü alır ne diyim a.s.
böyle bir olay tabiki boşanma sebebim olamaz.
ama güven varya güven o kırıldığı zaman işte o zaman bana ağzıylada kuş tutsa acaba bir daha inanırmıyım ona:umursamaz: güvenirmiyim.
ben bunu görmezden gelseydim kızdanda ona bir mesaj gelecekti bundanda ona derken ilerisini düşünemiyorumkötükedihüso
yılanın başı küçükken ezeceksinki bir daha büyümesinkötükedihüso
40 dan sonra azanıda çeneşir paklarkötükedihüso
ama ben çeneşire kalmadan paklıyacağım zatenkaydirigubbakcemile