• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç beklemezdim ondan bunu:(

süpersin yaa azmine inadına hayran kaldım...böyle hatunları görünce gaza geliyorum kadınların ezilmesine hiç tahammül edemiyorum malesef...
dayak yiyip kocam beni dövdü napıcam onu seviyorum diyen tiplerede deli oluyorum...işte böyle olunyaaa kararlı olun kendinize güvenin gene çektirin ona burnundan getirin böyle...doracım walla taktir ettim seni bütün yazılarını okudum e seviyosun kocanı 15 yıl geçmiş ayrılmazsın tabiki böyle burnundan getirmene çok seviniyorum oohh bütün kadınlarada ibret olsun burdan bak bakalım senden başkası ona güzel geliyomu bundan sonra helal sana bebişim....

:lepi:
canım benim tabiki kendimi ona ezdirmem. vereliniortak
sevme konusunada gelince elbette seviyorum. ama kırıldım doğrusu:sinifsinif:
içimde şimdi sadece buruk bir sevgi var.
bu onu affetmiceğim anlamına gelmiyor.
ben bu 15 senede ne engeller aşaraktan geldim. bu yuvayı yoktan var ettik.
tabiki tek taraflı olmadı bu.
onun çabası varsa benimde emeklerim oldu.
öyle bir çırpıda yıkılacak yuva değil. temelini çok sağlam attık çok şükür.
söylediğim gibi birilerine özendi ama
sadece hevesi kursağında kalacak.
ötesine ben izin vermiyeceğimkötükedihüso

ha face ha başka birşey...
face olmasa belki sohbet sitesine girecekti..
ne farkeder...
tepkinde devam et bence arkadaşım...
sakın yumuşama..iyice burnu sürtsün..
eğer facebook hesabını biliyorsan gir onun adına şöyle yaz''ben evli ve çocuklu bir erkek olarak
karımı burda sanalda olsa aldattım''yani bu tarz bişey yaz..utansın herkes görsün...
eğer sen ona böyle birşey yapsaydın eminim çoktan kapının önüne konmuştun

kız sen sus.face daha tehlikelikaydirigubbakcemile3

küskünlük suskunluk çözüm değil ceza değil
artık onu karşına alıp konuşmalısın
bunu neden yaptığını amacının ne olduğunu bi karşılık bekleyip beklemediğini eğer karşılık bulsaydı yada sana yakalanmasaydı sonunda ne olacağını sormalısın

kızınında buna şahit olduğununu duygularının incildiğinini
büyüme cağındaki cocukların herşeyden cok çabuk etkilenip ileride sorun olacağını ifade et inan bana bu konuşmalar konuşmamaktan dahada etkiliyici olacaktır

lütfen imkanın varsa cocuklar yokken konuş onunla
yada dışarıda bi yerlerde buluş

sana olan sevgisinden ve saygısından cevapları alınca emin olacaksındır
zaten sakinimdir diyorsun konuşurkende hiç sakinliğini yitirme

güçlü dur güçlü görün güçlü kal

walla yarım saatir en bastan okuyorum doracımm

ben olsam senden farklı davranmazdım,doğru yolda olduğunu düşünüyorum

zaten anladığım kadarıyla eşin çok sert mizaçlı bir beye benzemiyor(yani maço tarzında)

en kısa zamanda hatasını anlayıp özürünü dileyecektir

Son düzenleme:
herkese selamlar...
bastan sona kadar okudum.
çok sinir oldum eşine doracım.verdığın tepkıyı desteklıyorum aynısını bende yapardım.
hele yanıma sokulmaya calışsa parçalarım onu.
anlamakta zorluk cekıyorum amaç ne bunu yaparken evlısın hiç mi yüzün kızarmıyo yazarken aklına eşin cocukların gelmıyo mu? en son ne olduğunu da cok merak edıyorum haberdar et bızı olur mu

cnm bıde madem arkadasının üstüne atmış arkadasıylada arasını bzomasını sagla.madem senı byle şeylere itiyo de istemıom görüşmeni de ilerde aklını baska seyler için celmıcenı ne bılıyım fılan de zaten arkadası size gelıncede tavır yap.arkadsını sevıosa mecbur dogruyu syler

e haklısın canım kesinlikle..ne demek ya o çok güzelsin falan..evli barklı adam..ya şu erkekler ahhhhhhh!!!!!!!!!!

benzerini yaşamıştım bir zamanlar daha eş değildik gerçi biz ama savunma benzer arkadaşım yaptı
alllahım ya ne aptallar bunlar ne sanıyorlar bizi bilmiyorum
ama şunu biliyorum üzerinden 10 sene geçti msn face şu bu tüm şifreleri aynıdır değiştirmez yada değiştiremez de diyebilirim
ve ne yaparsa yapsın içimi hep bir kurt kemirir ve olmadığı zamanalrda halen açar incelerim
güven başka hiçbirşeye benzemiyor
kaybedildimi yerine konmuyor
o günden sonra ufacık bir açığını görmedim çok şükür ama içimde hep bir acaba var işte:((
süründürmeye devamkötükedihüso

çocuklarını alıp dışarıya çıkma
sende yakışıklı bir adamın fotoğrafına çok yakışıklıymışsın yaz
onun akşam göreceği şekilde aç pcyi
senin ne hissettiğini ancak ozaman anlar
oldu aldatılanlarda aldatarak neler hissettiklerini anlatsın o zaman. Olur mu öyle şey canım, evlilik bu.
Dora harikasın sana taktik vermeye gerek yok zaten alnından öpüyorum ...

Son düzenleme:
ben aldatma sebepli boşanan bir ailenin çocuğuyum babam annemi eve başka kadın getirip onu bizim odamıza yollayarak bile aldatırdı annemde eski sevgilisyle görüştü ve bitti evlilikleri ben şimdi 20 yaşmdaym ama kardeşim annem gittiğinde 3 yşndaydı şmdi 14 yşnda annemin güzel giden bir evliliği var babam çok mutsuz sürekli ilaç kullanıyor benim yaşlarımdaki kızlarla konuşuyor parası için ona yaklaşan o kdar midesiz insanlar var ki diyeceğim o ki bu olaydan çocuklarının etkilenmesine izin verme evet kötü bir durum yaşamışsın ki evlisin ben seni anlayamam sadece çocukların açısından söylüyorum onlara yansıtmadan eşinle konuşarak hallet bence

ben aldatma sebepli boşanan bir ailenin çocuğuyum babam annemi eve başka kadın getirip onu bizim odamıza yollayarak bile aldatırdı annemde eski sevgilisyle görüştü ve bitti evlilikleri ben şimdi 20 yaşmdaym ama kardeşim annem gittiğinde 3 yşndaydı şmdi 14 yşnda annemin güzel giden bir evliliği var babam çok mutsuz sürekli ilaç kullanıyor benim yaşlarımdaki kızlarla konuşuyor parası için ona yaklaşan o kdar midesiz insanlar var ki diyeceğim o ki bu olaydan çocuklarının etkilenmesine izin verme evet kötü bir durum yaşamışsın ki evlisin ben seni anlayamam sadece çocukların açısından söylüyorum onlara yansıtmadan eşinle konuşarak hallet bence

canım senin yaşadığında ağır bir travma olmuş.
gerçekten çok üzüldüm.:sinifsinif:
çocuklarıma eksi olarak yansıtmıyorudum zaten. içim acısada inanın onlarla gülerek konuşuyordum.

amann kızım boş ver takma kafana bak ben hiç takıyormuyum gibilerinden yaniii.:delphin:

slm kızlar.
2 gündür mailim güncelleşmediği için giremedim. kapsama alanı dışındaydım yanii:1no2:

gelelim son gelişmelere.
en son buraya yazdığım gün eşim ( cuma akşamıydı sanırım)
eşim pazar gün şehir dışına çıkacağımızı söylemiş.
kızımda bana ne sölüyorsun anneme söyle demiş.
oda ona nasıl söleyecem nasıl gönlünü alacağımı bilemiyorum ki demiş.zemuszemus

o gece odama geldi ve özür diledi. fakat ben kabül etmedim. içimden bir seferde edipte ha gel canım tabii ne demek tabi af ettim demek gelmedi:olmaz:
yine hiç konuşmadım. oda çıktı gitti.
sabaha karşı yine gedi:sinifsinif:
bu kez yalvarıyordu.
yaptığı hatanın farkında olduğunu söyledi.
ama ölesine yazdığını yoksa içten gelerek yazmadığını filan anlatsada ona sonuçta sen yazdınmı yazdın ister içinden gelsin ister gelmesin bitmiştir dedim.kötükedihüso

çok üzgündü.
ağlıyordu.
yinede yumuşamamalıydım.
içim acıdı haline ama benimde grurum vardı.
bir müddet daha sert durdum karşısında.
o kadar çok sözler sarf ettimki ona sadece hep haklısın diyordu.
en ömemlisi ben yapsam aynısını ne olurdu sorusu oldu:kedi:
hiç tereddütsüz boşanırdım dı cevabı:sinifsinif:
peki benim duygularımı ne yapacağız dedim.
15 senee saymakla bitiremem dedim.:kızgın:
facesini iptal ettirmesini başta şart koydum. bidaha girmem tövbe dedi
parmaklarım kırılsaydıda yazmasaydım dedi.
sana bir ceza vermeliyim dedim.
zaten 5 gündür susmakla verdin caza bana dedi.
yok hafif kalır dedim:gitme:

ah erkekler kadın yapınca kesinlikle boşanırdım demeyi biliyolar
kendileri yapınca yalvar yakar
tabiki boşan demem doracım bu sebepten evlilik bitirilmez Allah korusun
böyle süründürmeye devam et ama :olmaz:

o kızı hiç tanımıyormuş
sadece arkadaşı ona önermiş. ekle bu kızı ona birşeyler yaz diye.
arkadaşınıda araştırdım....
hata öyle bir araştırdım ki o söylemeden ben saydım eşime bilgilerini.
senden korkulur hatun beni çok şaşırttın diyor.
seven bir kadın kıskanınca herşey yapar dedim.
bidaha böyle şeylere kalk daha beterini yaparım sana dedimkötükedihüso
böylece sorunu hallettikvereliniortak
yinede içimden ona kızgınım ama:umursamaz:
şu anda öl desem ölecek bir kişiliğe büründü.
söylediğim gibi bu onun bana karşı ilk hatasıydı bu konuda yaniikötükedihüso
inşallahta ilk ve sonda kalır diyorum
çünkü ben kaldıramıyacak gibiyim bir ikincisini daha
hele birde sanal değilde gerçek olsa boşanacak kişiliği gördüm kendimde.
onada anlattım bu duygularımı. blöf filan yapmadığımı anladı zatenkötükedihüso

ah erkekler kadın yapınca kesinlikle boşanırdım demeyi biliyolar
kendileri yapınca yalvar yakar
tabiki boşan demem doracım bu sebepten evlilik bitirilmez Allah korusun
böyle süründürmeye devam et ama :olmaz:

ona dargın olduğum dönemde rafet elromanın sevdim ama sonu yoktu şarkısını dinlettim telefondan( sedece şarkıyı ama konuşma hiç olmadı)
o şarkıyla beni maffettin diyor.
zaten bana çok düşen bir yapsı vardı. şimdi nerdeyse işe bile gitmiyecekzemuszemus

ona dargın olduğum dönemde rafet elromanın sevdim ama sonu yoktu şarkısını dinlettim telefondan( sedece şarkıyı ama konuşma hiç olmadı)
o şarkıyla beni maffettin diyor.
zaten bana çok düşen bir yapsı vardı. şimdi nerdeyse işe bile gitmiyecekzemuszemus

başından sonuna kadar olayını biliyom ve attığın her adımı takdir ediyorum.ALLAH korusun böle bişi olursa artık nasıl davrancamızı biliyozkaydirigubbakcemile3

umarım bu olay ilk ve son olur.mutluluğunuza bir daha gölge düşmez inş

tatlım bende aynı duruma maruz kalsam senın yaptıgını yapardım,cocugum olmasaydı da sevdiğim için affederdim ama sürüm sürüm süründürmemde cabası olurdu!!! tabı bu konu bi ilişki durumunda olsa gözünün yaşına bakmam(içim kaldırmazdı) mutluluklar canım

Tatlılıkla sonlandığına sevindim umarım asla ve katta tekrarlanmaz bu aıl ağacı olur eşinize
çok sağol mehaliciğim. amin canım. allah kimsenin başına vermesin diyorum:Saruboceq:
başından sonuna kadar olayını biliyom ve attığın her adımı takdir ediyorum.ALLAH korusun böle bişi olursa artık nasıl davrancamızı biliyozkaydirigubbakcemile3

umarım bu olay ilk ve son olur.mutluluğunuza bir daha gölge düşmez inş
aminn canım. allah sizlere yaşatmasın diyorum

tatlım bende aynı duruma maruz kalsam senın yaptıgını yapardım,cocugum olmasaydı da sevdiğim için affederdim ama sürüm sürüm süründürmemde cabası olurdu!!! tabı bu konu bi ilişki durumunda olsa gözünün yaşına bakmam(içim kaldırmazdı) mutluluklar canım
allah korusun eğerki ilişki durumunda olsa çocuğum var bile demiyeceğim bende aynısı gibi davranacağım gibi geldi banada. kesinlikle göz yaşına bakmammmm
allah korusun yarabbimmmmm
hepimize mutluluk versin rabbim

Back