• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç beklemezdim ondan bunu:(

evlendikten sonra su facebook falan kapatılması lazım hoş degil bazen bakıyorum evli adamlar ekliyo statude evli yazıo hangi akla hizmet yapıyolar anlamıyorum kızmakta cooook haklısın

sen nerdesin cnm şu an.evdemisin eşin geldi mi.konuştun mu

canım benim konuşasım gelmez artık. o konuşsada ben dinlemek istemem. en azından sinirlerim geçip sakinleşinceye kadar.
şu ana ben başka odada o kendi odasında.
kimse kimseyi görmedi. arada bir ufaklık geliyor abla anneme süpriz yapacağız çiçek aldık diyor ama çiçekle filan kandıramaz beni:mymeka:

üfff yani ne kadar klişe "ben yapmadım arkadaşım yaptı".. komik yani başka bişi diyemiyorum..

şimdi okudum cnm yazdığını.arkadaşında eşinin facebook şifresinini ne işi varmış ki.zaten sende böle bişeye inanmamışsın.inanmamalısın da zaten.ii yapmışsın kendini aratmakla.
bundan sonra napcaksın peki.barışmaya çalışıyomu eşin

benim onunla konuşmayacağımı bilir. henüz öyle bir çabası yok. olsada kabül etmem zaten.
benim küslüğüm uzun sürer öyle 5 dakikada filan barışmam ki malesef
ne yaparsın huy işte değiştiremiyorsun.
eskiden böyle değildim ama şimdi içim kararırsa gözüm bir şey görmez

üfff yani ne kadar klişe "ben yapmadım arkadaşım yaptı".. komik yani başka bişi diyemiyorum..
yani.
madem arkadaşın yaptı niye senin arkadaş listende var bu kız demi yani
sözde bu arkadaşım yaptı dediği kişiyle benimkinin ortak arkadaşları bu kız.
güya benimkinin şifresini biliyormuş vay be ne yalan bu ü
bu kadarına kuşlar bile güler:mymeka:

Facebook hesabını kapattırın bence bundan sonra. Madem kullanma adabını bilmiyor ya da kontrol edemiyor kullanmasın.Bir de nedense böyle durumlarda erkekler suçu ya bi arkadaşlarına ya da kuzenlerine atar. Erkekliğin %99.9 u inkar ve yalan zaten bunlar için.

hiç sormaa...."ben işemedim miki işedi"....:delphin:

şu face e sinir oluyorum zaten....teknoloji çıktı mertlik bozuldu:delphin:

ayyyyyyyyyyyyyyy sanane elalemin güzelliğindennnnnnnnnnn benim arkadasımın eşi de yazmıst birine off çok tatlısın diye bu erkeklerin hepsininiiiii...............................kötükedihüso

yani.

ay bu erkekler yalan bile söylemeyi beceremiyolar bizde yiyoruz ya bu yalanları
canım gerçekten üzülmekte kırılmakta haklısın elbette çoçuklarda var bu yüzden boşanılmaz ama sürünür vede çıkarsın hayatından face ikötükedihüso

arkadaşının kendi hesabı varken neden eşinin hesabından girsin ki saçmalık bence...benim hesabım dururken ben başkasının hesabını açıcam yorum yapıcam vs...olduuuu...bana yalan geldi ama bilemem tabi...çok fazla üzme kendini aldatmak sadece fiziksel olarak olmuyo işte düşünce olarakta aldatmış olmuyo mu offf ben çok sinir oluyrm bu erkeklere yaaaaaa

Ben bu yalanı biliyorum "o ben değildim arkadaşımdı..."

Evliliklerin sonu hiç hayra alamet değil Allah sonumuzu hayır etsin ne deyim...

bencede barışma şartı olarak face hesabını kapattırmak olsun..
pişkin pişkin aman dedimde ne oldu da diyebilirdi,yalana başvurması bence sizden tırstığını gösteriyor bu anlamda evlilik için iyi bir şey..
üzülmeyin ne ilk nede sonsunuz arkadaşım..belkide hepimizin kocaları bir yerlerde direk söylemesede içinden de geçiriyor birilerine ne güzel diye..
offffffffffffffffffff..........

ay bu erkekler yalan bile söylemeyi beceremiyolar bizde yiyoruz ya bu yalanları
canım gerçekten üzülmekte kırılmakta haklısın elbette çoçuklarda var bu yüzden boşanılmaz ama sürünür vede çıkarsın hayatından face ikötükedihüso

sessiz iki suskun olarak 1. günü devirdik.:sinifsinif:

sabah gidişini görmedim
kızım kahvaltısını hazırlayıp yollamış.

galiba kızımın söylediğine sabaha kadar uyumamış morali çok bozuktu anne diyor
henüz az bile bunlar ona:mymeka: yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır.kötükedihüso

bu yaptığı ayıbı değil 1 demet çiçek bir bahçe gül getirse yine beni affettiremiyecek.
ben bu olayı kolay kolay unutamam. düştün bir kere elime Çok üzgünüm çoook

biz 15 senelik evliyiz.
çokta mutlu bir evliliğimiz oldu.
arada ufak tefek sorunlar oluyor ama yinede üstesinden gelebiyoruz
bu bana biraz ağır geldi
çokta abarttığımı düşünmüyorum. zaten öyle bir tip olsa bu kadar üzerine düşüp üzülmezdim ama durdukça koydu.:çok üzgünüm:
artık güzel kelimesinin g sini bile kullanamaz hale getireceğim onu.Çok üzgünüm çoook

sabah gidişini görmedim

henüz az bile bunlar ona:mymeka: yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır.kötükedihüso

bu yaptığı ayıbı değil 1 demet çiçek bir bahçe gül getirse yine beni affettiremiyecek.

biz 15 senelik evliyiz.
bu bana biraz ağır geldi
çokta abarttığımı düşünmüyorum. zaten öyle bir tip olsa bu kadar üzerine düşüp üzülmezdim ama durdukça koydu.:çok üzgünüm:
artık güzel kelimesinin g sini bile kullanamaz hale getireceğim onu.Çok üzgünüm çoook

bravo arkdasımalkisalkisalkis
erkeklerı surundurmeden akılları baslarına gelmıyo malesef
ıyıce bı surtsun burnu en dogrusunu yapıyosunkaydirigubbakcemile5

kesinlikle iyi yapıyorsunuz..
hak bu erkeklere..
bir süre burnu sürtünsün..ne kadar kırıcı bir davranışta bulunduğunu anlasın eşiniz..ki anlayacaktır..

ya hemşom bi dur . hemen pire için yorgan yakma .....

arkadaşlar ben yokken yaptığınız yorumlara teşekkür ederim.
gelelim yaptıklarıma.
aslında henüz fazla bir şey yapmadım.
burdan çıkar çıkmaz yola düştüm.
yolda karşıma çıkmazmı pat diyekötükedihüso
bende görmezinden geldim ama oğlum ağlamaya başladı oda arabayı önüme kırdı. bekle konuşalım dedi
bende konuşacak bir şey yok sen git o nazoyla konuş dedim oğlanı attım yanına.
kızımla birlikte 5 saat gezdik.
sonra beni aramıya koyulmuş.
ortalığı ayağa kaldırmış
teli açmamıştım.
sonra çağrı attılar.
yanlış adres verdittirdim.
gitti oraları aramıya.
o beni ararken bende eve geldim.
kapımı kilitleyip başka odaya geçtim.
birazda o bunalsınkötükedihüso
bir iki kelime konuşabildik yolda
yok efendim neymiş
arkadaşı bunun şifresine girmiş o yazmış mesajları.
inandınmı derseniz inanmadım. her halde bu şekil bir 3_ 5 gün gideriz.
ne zaman barışırda açıklama yaparsa o zaman paylaşırım:gitme:

aslında ben onu çok daha fazla kendimi arattırırdımda devreye başkalarını soktumafoldumben
koydugun tepki iyi olmuş vede evine dönmende
yani.
ya ilk etepta kıvıracak tabi . ben yazdım demiyecek yersen tabi ..:umursamaz:

sabah gidişini görmedim

biz 15 senelik evliyiz.
bu bana biraz ağır geldi

doram hemşon bi dur hele

bu tüm erkeklerin kanında var ben eminimki senin eşin bunu ciddi anlamda ilerletmek yada kötü bi niyetle yapmadı ..
hazır sen yokkende bi eglence amacıyla belki .
yoksa senide az çok ailenide tanıyorum .....

şimdiye kadar ki yorumların çogu yapıcı degil bozucu olmuş .tabi saygı duyyorum ama 15 senelik bi evlilik küçük bir kıvılcımdan yanmasın ..
haa bu demek degilki görmemezlıkten gel . hayır ...kötükedihüso

onu tabir caizsse melet......şakkıdı en azından yaptıgının farkında olsun
şimdi onun durumunuda az çok anlıyorum . ben ne halt dedim diyodur :mymeka:
yaptıgı af edilir degil ama ne yacacaksın . 15 senelik evligi ve 2 tane tamda ergenlik döneminde hassas bi durumda ve küçüçük bi oglanı babasız dagınık bir piskolojidemi bırkacaksın ...:1no2: ki hayır .....

böylede yapmamışın zaten . otur evinde . sakın annenlere falanda gitme . fazlada eşe dosta yaymanı önermem ..:1ninca: özelliklede annenlere ....
eşin zaten yaptıgından bin pişman ... elinden geldigi kadar burnunu sürt (buda senin intikam ateşine kalmış )-tatlicadiarzu-

olayları bu çerçevede bırakmanı öneririm arkadaşım ....:1hug: senin ve çocukların için ..

Son düzenleme:
doram bence şu ana kadar çok iyi hareket etmişsin.

sarıboceq arkdaşaım da ne güzel yazmış,belki herkesin kocası yapıyor ama içinden diyodur kimisi off ne güzel hatun die. seinki bunu yazmış,benim erkeklere olan inancım kalmadı daha evlenmeden.hiçç benim kocam yapmaz demeyin,güzeller güzeli kadınların başlarına neler geliyor,erkek değil mi hepsi aynı:oklava:

bencede barışma şartı olarak face hesabını kapattırmak olsun..
pişkin pişkin aman dedimde ne oldu da diyebilirdi,yalana başvurması bence sizden tırstığını gösteriyor bu anlamda evlilik için iyi bir şey..
üzülmeyin ne ilk nede sonsunuz arkadaşım..belkide hepimizin kocaları bir yerlerde direk söylemesede içinden de geçiriyor birilerine ne güzel diye..
offffffffffffffffffff.......
...

Geçiyordur tabi, biz bile demiyormuyuz bazen güzel bir kadın gördüğümüzde "aaa ne kadar güzel" diye. yakışıklı birini gördüğümüzde yakışıklı adammış diye. Hatta K.K da söylüyoruz çoğunu. Ama bu demek değildirki bir kıza direk "sana sadece güzelmi demişim az bile söylemişim çooook güzelsin". denmelidir. Ha dersen yedirirler o lafı sana. Aynı Doranın eşine yaptığı gibi.vereliniortak

off off bu erkekler yok mu :mymeka:
ne beklentiyle yazmış acaba kaydirigubbakcemile
yaptıkların çok iyi olmuş doram. arkadaşının onun hesabından girip de yorum yazmadığı kesin ama arkadaşlarının gazına gelip de yapmış olabilir.
benim eşimin öyle arkadaşları var. bu işleri yapmayana kılıbık diyorlar. hatta bir defasında eşime bile birini ayarlamaya kalkmıştı :mymeka: tabii ben çoookkk erken farkettim. arkadaşı tel nosunu vermiş kadının eşimde msj atmış. kadının msjı evdeyken geldi. bir de başka isimle kaydetmişti. x abi yanlışlıkla bana göndermiş diyor kaydirigubbakcemile içime kurt düşünce hemen gizli numaradan aradım eşimin yanında. kadına herşeyi söyledim :1closedeyes: veee bayağı bir de süründürdüm. hatta o zamanlar yeni evli sayılırdık senağlama şimdi arada hatırlatıyorum. tekrarı olursa gözümü kırpmam diye :oklava:

Back