Bebek Beslenmesi hic bebeginiz uyurken emzirdiginiz oldumu????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben kızımı uykud hic emzirmedm üstelik bnim kızım gece hic uynmıyor.cogu kişi ykuda emzir dedi ac kalır dedi.doktoruma sordum zaten acıkınca uyanır gerek yok dedi.bberonda kullandım,ama dedim ya acıkınca zaten uyanıyorlarıs ve aglıyorlarmıs uyurken emzirmene gerek yok bence...yine de sen bilirsin

hiç yapmadım yapmamda niye rahatını bozayı ki kızımın o uyanır ık mık alırım emer altı değşşr yatar cnm yaaa yerim onu 5 aylık olduk bugünnnn

ben kızımı uykud hic emzirmedm üstelik bnim kızım gece hic uynmıyor.cogu kişi ykuda emzir dedi ac kalır dedi.doktoruma sordum zaten acıkınca uyanır gerek yok dedi.bberonda kullandım,ama dedim ya acıkınca zaten uyanıyorlarıs ve aglıyorlarmıs uyurken emzirmene gerek yok bence...yine de sen bilirsin

egemeneger yazimi iyice okuduysan niye yaptigimi anlarsin ve haydi kiz anneleri kosesindede yazdim,bilmem cvplari okuyormusun yoksa sadece kendi yazdiklarinimi okuyunn,bnde kizimin rahatini bozmam,ama kizim hic ama hic acikmiyor yemiyordu oyuzden hastalandi idrarlari iltihab tuttu bende senin gibi kizimi cok ama cok sevdigim icin onun iyiligini dusundugum icin emzirmek zorunda kaldimm uyurken ma bn emzirdikten sonrada yatardii,umarim anladinn,
elif loveslm canim,sanirsam sende yazimi anlamamissinn,evt her bebk acikinca aglar ama benm bebgim 2 ayina kadr zaten acikip aglardi ve bnde emzirirdimm,ama sorun kizim 2ayindan sonra hic acikmadi ve yemk istemedi yani mecburdumm
yinede sen bilirsin yazmissin belli okumadin yaziyi bnm kiz suan 2yasina girecek ve ben kizimi 7 ayina kadr zar zor ann sutu verdimm suanda yani emzirmiyorum yani bebgim misil misil yatiyor oncedende yatardii,rahti bozulmazdii,acikmayan yemeyen bir cocugu olan anneden beni beklemesi zaten istemiyorumm,ama bazi bebkler vardirkii hic yyemz hic emmz ozamnda mecbur yapmak lazim,sagliki icin,umarim anlatabildimm,sevgilerrrr

ben oğlumu yanıma yatırır sabaha kadar emzirirdim .hiç iştahsızlık sorunu olmadı .maşallah çok da sağlıklı ama uykun hafifse yanına yatır.yoksa tehlikeli olabilir.

sasdece demem su arkadaslar allaha sukur kizim eskisinden daha iyi,ama diyecegim cocugunuz uykudayken sakin emzirmeyin veya biberonla sut icireyin bn yaptim hata ettim ama kizim uyanikken hic emmezdi istemezdi acikmazdi oyuzden,sevgiler hepinize ve cok tsklerrrrrrrr

oğlum 4 aylık ve sürekli emiyor emmeden asla uyumuyor sabahları ben koynunda olup emzirmezsem bas bas bağırıyor:KK43: baş edemiyorum.ama iştahı çok iyi bi sorun yaşamıyorum

bende oğlumu yanıma yatırır gece emerdi uyurdu istahsızda değildi sabah olunca uyanıncada emerdi

X