Hiç Ayakkabı Giymeyen Adam

suavea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2007
689
5
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

niye giymiyormuş aklından sorunumu varmış derisini kösele etmiş çatlak adam:lepi:

daha öncede görmüştüm çok iğrençti karısı varsa evden kaçmıştır bu yüzden pis adam birde yatağa yatmış o halde eve bile girmesi hata:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

ay benim canımda şu yatağa falan yatmışsa oraya sıkıldı mahvetti yatağı ya. pissssss. bide güzelmiş gibi yayıla yayıla poz vermiş delüüü

ayakkabiyi napsin,
ayaklar orjinal ayakkabi, kar lastigi gibi olmus:roflol:
Beyaz bide temiz olunca ne güzel kirletir carsaflari o kar lastikleri -tatlicadiarzu-

kirden curumus adamin ayagi ya, gururla birde gostermis kirini, yatagada, koltuga yatmis , masanin ustune atmis, kokmus herifyasakkelime

Ayyyy kızlar alemsiniz ya hem midem bulandı hem de çoook güldüm süperdi yorumlarınız..:roflol:Ben zaten genel olarak ayağın görüntüsünden pek hazzetmem böyle bir şeyi görsem hele bana bir şekilde dokunsa sinir krizi geçiririm heralde-tatlicadiarzu-

be salak adam hadi delilik yapiyorsun pabuc giymiyorsun ayaklarini niye yikamiyorsun.gunluk yikasa bu kadar pis olmazdi.igrenc adam booghhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabun ve su işe yaramıyordur bu ayakları temizlemekte artıkkaydirigubbakcemile3

tamam hiç ayakkabı giymiyoda ayaklarınıda mı hiç yıkamıyo bu adam? kışa kadar ellemiyo,kışında yağmurdan kardan yıllık temizlik yapıyo galiba fisfisfis -tatlicadiarzu-

İlahi hanımlar sizde inandınız mı gercek olduguna kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…