Hiç arkadaşım yok :(

Rumuzumyok25

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
64
10
26
Düzce Üniversitesinde okuyorum ve farklı bir şehirden buraya geldim. İlk sene çok kişiyle tanıştım, bir kızla kardeş kadar yakın oldum onun yüzünden diğerleriyle arama mesafe koydum sonra o da okulu bırakıp gitti. Yeni kişilerle tanıştım uyum sağlayamadık içlerini tanıyınca vazgeçtim şimdi de hiç arkadaşım yok yapayalnızım nasıl dost edinebilirim

Boş vaktin varsa kursa yazıl, veyahut etkinliklere katıl

Yas ilerleyince arkadaslik kurmak da daha zor oluyor maalesef
Okulundaki insanlarla tekrar kaynasmaya calis bence

Maalesef bir çok kişinin yaptığı hatalardan birisidir bu..Tek bir kişiye odaklanmak tek bir kişiyi hayatımızın merkezine almak.Yarın bir gün küslük olduğunda mesafe girdiğinde yapayalnız kalmaya sebep oluyor bu.Mümkünse bundan sonra bir karar alın ve hayatınıza tek bir kişiyi almaya odaklanmayın. Onunla çok iyi anlaşabilirsiniz bu gayet doğal ama şunu unutmayınki onunla anlaştığınız gibi bir çok kişiyle de anlaşabilirsiniz kapılarınızı kapatmayın hiçbir zaman. Diğer meseleye gelirsek eğer kendine yakın gördüğün kafanın uyum sağladığı bir arkadaş grubu varsa onları bir etkinlik yapmaya davet edebilirsin böylece kaynaşmış olursunuz ama eğer yoksada üniversitede illaki vardır etkinlikler, kulüpler vs bu tarz şeylere katılırsan çevre edinmen daha kolaylaşır ama bence fazlada arkadaş meraklısı olarak görünme kullanılırsın herkese belli bir mesafe ve ölçüde yaklaş illa beni aranıza alın diye şirinlik yapmaya gerek yok kimseye.Yakın olmak isteyen her türlü belli eder kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…