- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
bakıyorum ama bulamıyorum ne yazıkkı , on muhasebe yapıyorum sozde ama
:2:sözdeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum ama bulamıyorum ne yazıkkı , on muhasebe yapıyorum sozde ama
ya bnde sana topık acalımmı dıcektım blıyomusun ama bu topıkte yenı takılırız ıste burda =)
burdamı beklıcen bnı artıkın
ya bnde sana topık acalımmı dıcektım blıyomusun ama bu topıkte yenı takılırız ıste burda =)
burdamı beklıcen bnı artıkın
:2:sözdeeeeeee
tabikisi burda benım yanıbaşımda
alp hele bi bska topikelrde görim seni
kıskanırım heeee
ben her zaman giremiyorum siteye ara sıra girebiliyorum ama..neyse olsun
bende yeni üye sayılırım.Evliyim bir çocuğum var çalışmıyorum evdeyim çocuğunla uğraşması çok güzel okadar yoğun geçmesine rağmen ben de kendimi zaman zaman yanlız hissediyorum
kac yıllık evlısın cnm bebıs kac yasında =)vala cok dusundum sonra bıyerde karsıma cıktı arastırma takımı dıe bende uyumlu buldum
ben aksamları gelemıorum kı tatlım ya bebek yemek temızlık falan anck zaman gecıo bıde suan pc bozuk ama yaptırırsam azcık azcık gırerım şöyle bi yoklarım sizi
bende yeni üye sayılırım.Evliyim bir çocuğum var çalışmıyorum evdeyim çocuğunla uğraşması çok güzel okadar yoğun geçmesine rağmen ben de kendimi zaman zaman yanlız hissediyorum
evet kuzucummm burdayııızzzz artıııkkkkk
benımde canım sıkılıyor bu duruma ama napayım mecbur valla:2:sözdeeeeeee
tmm tmm kıskanma =)) bız hemen butun topıklerı sahıplenıyoz zatentabikisi burda benım yanıbaşımda
alp hele bi bska topikelrde görim seni
kıskanırım heeee
kac yıllık evlısın cnm bebıs kac yasında =)
hosgeldınnn
3 sene olucak Aralıkta amakızım 17 aylık evlendım 1 ay sonra hamile kaldım şekerim.hiç beklemiyoduk öncelerı cokuzuldum agladım sonra dogunca hersey degıstı pişman oldum çok tatlı ablası ellerınden öper
Sıla - Aslan Gibi 2012 Vaveyla - YouTube
benden sıze gelsın hatunlar
Sıla - Aslan Gibi 2012 Vaveyla - YouTube
benden sıze gelsın hatunlar
şarkıyı bilmiorum burda müzik açılmıo ses yok yani şimcik sözlerini okuyım bı bakım
kıız bigün albüm yap kendi resminle öyküyü koy çok merak ettimm