- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
ıkı saattır dıer topıkte beklıyorum sızı
barı dedım buraya dalayım kımsenın gelecegı yok
yemek yaptım yedık bulas derken anca valla
tv izliyorum da yavrm bi yandan hiç görmedm yaa :2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıkı saattır dıer topıkte beklıyorum sızı
barı dedım buraya dalayım kımsenın gelecegı yok
yemek yaptım yedık bulas derken anca valla
olsun kız bızde yenı arkdaslar edınmıs oluyoruz bu sayede=)tv izliyorum da yavrm bi yandan hiç görmedm yaa :2:
olsun kız bızde yenı arkdaslar edınmıs oluyoruz bu sayede=)
Tamam bakıorummm =))attm msj sana :2:
ikisine tıklıcan desene kıss en başından
evet mesela bnmle bahara cvp yazıcan ikisini de tikliyosun sonra da benim adım oluyo ya quite falan başlıyo oraya girmeden araya yazıcan yavru kuşum
oleyyyy oldu iştee teşekkür ederimmm tatlımmm
canım yaaa cozersın zamanla takma kafana bosverrroleyyyy oldu iştee teşekkür ederimmm tatlımmm
Ya sımdı yazmayı unuttum kuzum ,
ama bn sna numaramı yazım sen foruma gırdgınde 3 kre ozelden cagrı at bende hemen damlarım =))
sıfremız olsun =))
hosbulduk anacım nassunuz =))
sımdı soyle oluyor =))iyilik şekerimde çalısıomusun yoksa ev hanımımısın?yemek fln yaptım demıssın evlısın ama çalısmıosun oylemıydi tam hatırlyamadım
bende senle konusuruz dıe gırdım yoksa gırmezdm kıhaftasonu da burdayım ben kuzum her daim canım sıkkın olmadıkça çıkmıyorum =))
o da dün akşam denk geldi işte snra geldm sen çıkmışsın
sımdı soyle oluyor =))
bn evlı degılım ama ısyerınde ev kadınlarından bı farkım yok temızlık yemek bılmem ne , bı camasırım eksık
sımdı soyle oluyor =))
bn evlı degılım ama ısyerınde ev kadınlarından bı farkım yok temızlık yemek bılmem ne , bı camasırım eksık
bende senle konusuruz dıe gırdım yoksa gırmezdm kı
nıysee bu aksam konusuruz prospektcn sende gel dha kolay bı ısım bulamadnmı yavrum ya
ayyy valla başka iş bakmaları yoğunlaştır tatlım o ne öyle yaaa
bakıyorum ama bulamıyorum ne yazıkkı , on muhasebe yapıyorum sozde amabuaralar çok topik gezdim kafam azıcık sulanmıs tatlım kusura bakma sende başka iş bul ne iş yapıosun?
ya bnde sana topık acalımmı dıcektım blıyomusun ama bu topıkte yenı takılırız ıste burda =)tamam kuzucum knuşuruz burda sende aboneliğine al topiği bn açıcaktm ama arzu açmış önceden sen gel madem dedi öylelik ortak topikkk
bende senle konusuruz dıe gırdım yoksa gırmezdm kı
nıysee bu aksam konusuruz prospektcn sende gel dha kolay bı ısım bulamadnmı yavrum ya