- 28 Şubat 2013
- 2.303
- 30
- Konu Sahibi prospectingkit
inşallah canımm
nie çalısmıosun canım ?hem ordanda çevre edınırsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımm
çirkefleştik iyice hadi barışalıımmmm
ewet tatlıminsan aylak aylak olmasın vala
nie çalısmıosun canım ?hem ordanda çevre edınırsn
ii tamam barışalım ben trıp atmayı pek sevmem zatenn
kızmıştım
çalışıyorum canım kısa bi süre sonra sürem bitiyo malesef işte güzel ortamda kafa dengi kimse yok oturup özelini paylaşcağın
annenin sözunden cıkma demedım mı ben sana bak annenın nıe nasıhat ettıgı bellı oldu
evet kıs bazen kızdırırsa mıncıklıom onu küçük küçük tam ucundan cimcikliom yada ısırıorum yada bazen odadan tuvaletten falan çıkışını beklıyıpp böggg yapıorum elı ayagına dolanıo cok korkuo.normaldede cok taşfırındır ama fobisi var bıanda bu tarz seylere cok korkuo bende katıla katıla guluommm
Te Allaaam İşinmi yok yahu
Senin bebeişin adı neydı?
Te Allaaam İşinmi yok yahu
Senin bebeişin adı neydı?
hadi be ordaannn
tabi yaa dogru soyluyenı dokuz koyden kovarlar dıe bosuna dememısler dımı cicimm
hee bu alıntı yazıları ogrettın dıe tesekkur ettım ama olmuo bee yblıs ogrettın dımı bosunada tesekkur ettımteşekkurumu gerı aldım önce ogret sonra ederım tesekkur
araya yazıcan yavrum altına değil =)) arasını mı bulamıyosnn:44:
kıs ne arası ne deresi vala olmuo sımcık sen o tiki tıkladıktan sonra alıntı ıle cvpla dıosun dımı
araya yazıcan yavrum altına değil =)) arasını mı bulamıyosnn:44:
Ben geldımmm
evet mesela bnmle bahara cvp yazıcan ikisini de tikliyosun sonra da benim adım oluyo ya quite falan başlıyo oraya girmeden araya yazıcan yavru kuşum
ıkı saattır dıer topıkte beklıyorum sızıhoşgeldin kuzuummm arada işlere mi dalıyosunn
hosbulduk anacım nassunuz =))hoşgeldin