- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.701
Aleyküm selam, hoşgeldiniiiiizzz.
Aklıma ilk Antalya geldibana bak sanki bi Antalya sıcak
adana yanıyorrrrrrrrrrrrrradana geliniyik allahın adamıyık :13:hosbulduk
Oyt.
TOsbağanın hemşehrisisin o vakit.
adım zeynep 23 yaşındayım öğrenciyim siteye yeni üye oldum arkadaşlıklar çok hoşuma gitti aranızda olmak istedim tabi kabul edersenizsizler neler yapıyorsunuz?
kız önceden 50 sms hediye gönderirdi istemiyorum sms falan zaten var bende ama bi mesaj atmamaları hiç yaniiiiAleyküm selam, hoşgeldiniiiiizzz.
Aklıma ilk Antalya geldibana bak sanki bi Antalya sıcak
Turkcell öyle şeyler yapmazdı ya
görmeyeli pintilşmiş mi
boncuk sana da yapıtşı lan gülşen bibikoğlu
önceden habire değiştirirdim tabiis bnde değişirdm ama sevdm maskemi içime sindi bi
gülme kız
banyo yaptm da geldm
hehe tabi tabi
ay çok güldüm valla..canım sıkılıyooooooooooooooooooooorr
boncuğummmm
takipteyim
çok bilmişler nolcak
delinin biri ortaya laf atar diğerleri kanar
knuşmuyosun ki
kırmızım napıyo niye gelmiyo hiç :44:
Diyorum bu kız niye yazmıyo
Yeni topic fikrine ne diyosun bööbeğim
Aaaa çok şaşırdım neden şekerimmm üzülüyosun sadece çok masum o kadar =)olmaz mıhazırlıklar hızla devam ediyor evin büyük bi kısmına karar verdik benim istanbula gitmem bekleniyo sadece gelinlik içinde ayın 20 sinde tekrar gidicem moda evine katalogtan beğendiğim bikaç model vardı onlar gelicek ona göre başlıcaz provalara. dünde nişanlım düğün yeri için gitmiş bikaç yerle görüşmüş 3 ünden birine karar vericez en son evi temizleyip eşyalarımızı yerleştiricez inşallah
değiştirme şansın var diye biliyorum orada rezervasyon numaranla bileti görüntüle orda bi yerde uçuş değişikli yazması lazım. olmazsa müş. hiz. ara canım.
şu profil resmini görünce üzülüyorum nedense
vealeyküm selam topraam
saygılar selale adanadamısın
yenilere yer yok sanırım hayırlı olsun topiğiniz
hmm evet bende seviyorum canım istanbulu gelirsin bigün gezeriz buralarda evettt bekarım sen:)