- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.681
adım zeynep 23 yaşındayım öğrenciyim siteye yeni üye oldum arkadaşlıklar çok hoşuma gitti aranızda olmak istedim tabi kabul edersenizsizler neler yapıyorsunuz?
pekisi o zemennama didim
müdürlük size yakuştu didim.
zaman öldürüyoruz işte bebek nossunama ben evime portmanto bakıyorum aynı zamanda
yarm saate geliyorum kaybolmayınkaybederm yoksa sizi
her sabah bunu düşünüyorum ahaha bu böyle geldi böyle giderrro diilde ben topiğe dalıyorum işler kalıyo
tabiki canım aşk olsun ben 25 yaşındayım çalışıyorum asistanım ben üye olalı baya oldu nerde oturuyosun canım ismim kübra
tospaaya avatar bulalım kampanyası başlatıcam önceAyfomla aynısın kızım sen. valla o sanıyorum seni ya
bul, koy artık .. ((((avatarı)))
Biz senle bu alemde yürürüz kanka
tamam kız korkma iğrençli şeyler koymam korkunçlu şeyler koyarımyokk kızzz küstü kızceğizz ondan didimm
yaaa iğrençli şeyler koyma şöyle içimizi açacak şeyler koyy
hahaha beni dee beni deee
memnun oldum cnm sivaslıyım aslen malatyada oturyorm ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum son sınıf oldumsen nerde oturuyosun?
bu da bendenmişYarım saat dediğine göre kessssin wc'ye gidiyoe anca
al tabi canım yavaş yavaş bi şeylere başlapekisi o zemennayy kızlar sabah sevdiceğim günaydın mesajı atmış uyandım falan demişş bende uyanmış mı bitanem diyeceğime uyanmış mısın dedimm ııııı rezillik neysekim benimki çaktırmadı uyanmışım tabiki dedii
ohh bak tabii bende evime yemek takım bakıyorummdünkü sana gösterdiklerimi de gösterdim benimkine çok güzelmiş dedi kiii
üşengeç bi insanım hep ondan oluyoookudum tatlm aynı zamanda bi avatrda ben bekliyom snden
pembe gelinime de zorla koydurtmuştum
snde koy artk be
trip ya ne olacaadııNe bu şimdi.
Trip mi?
Öyleyse eğer Puhahah
25 temmuzdu diğğmi?
Aleyküm selam, hoşgeldiniiiiizzz.selammmmmmmmmsıcak sehirden bir sıcak selam
bu da bendenmiş
trip ya ne olacaadııkız ben turkcell bana doğum günü mesajı göndermediği için onu kullanmaktan vazgeçecek kadar şeyimm yani o kadar fatura öde sonra bi mesajı çok görsünler vodafone candır
hahahhaa
koy hadiii yeaaaa bekliyossstamam kız korkma iğrençli şeyler koymam korkunçlu şeyler koyarım
bu da bendenmiş
al tabi canım yavaş yavaş bi şeylere başla
bende memnun oldum canım aslen trabzonluyum canım ama istanbulda yaşıyorum
Yarım saat dediğine göre kessssin wc'ye gidiyoe anca
Aleyküm selam, hoşgeldiniiiiizzz.
Aklıma ilk Antalya geldibana bak sanki bi Antalya sıcak
adana yanıyorrrrrrrrrrrrrradana geliniyik allahın adamıyık :13:hosbulduk
iyilik be cnm işte evlilik zor yani biraz yorucuymuş şuan için ama yine de güzel ev iş arasında mekik dokuyrum sen nasıslın
hmm ne güzel istanbulu çok severim:)bekar mısınız?